Gå til indhold
Slush - hvor idéer bliver virkelighed

Blogindlæg -

Slush - hvor idéer bliver virkelighed

Forestil dig et sted, hvor drømmene slippes løs. Hvor der ikke er nogen, der rynker på panden og fortæller dig, at du skal sænke farten, at du skal tænke alt igennem én gang mere. I stedet er du omgivet af folk, der bare vil høre mere, som vil spille bold med dig, stille dig spørgsmål, og som gerne vil høre alt om din idé.

Selv om den afholdes på den mørkeste og vådeste tid af året, gennemsyres en af de største startup-events for entreprenører i Europa, Slush, af en energi og entusiasme, der kan få selv den meste vintertriste til at le. Det, der oprindeligt begyndte med en gruppe studerende, der ville ændre holdningen til entreprenørskab, er fortsat med at udvikle sig, så det nu er en event, der ikke bare afholdes i Helsinki, men også i blandt andet Tokyo, Shanghai og Singapore.

Hvorfor er firmaer og investorer fra hele verden nu blevet så interesserede i nordiske startup-virksomheder?

Det kan først og fremmest være gennemslagskraften for nordisk innovation, der slår igennem i hele verden. Inden for de sidste 10 år er en række nordiske, digitale tjenester blevet førende på verdensmarkedet, og derudover regnes Sverige, Finland og Danmark blandt de otte mest innovative lande i verden.

Og hvad er det så, der kan lokke folk fra hele verden til Finland i begyndelsen af december?

Slush er skabt af entreprenører, for entreprenører. Idéen med hele eventen er at hjælpe næste generation af virksomheder ud i verden ved at give dem en stemme i den globale debat om teknologi og dens muligheder samt en mulighed for at træffe investorer. Dette gælder for virksomheder i alle stadier af vækst og i alle brancher. Alle idéer opmuntres, og nye entreprenører kan få råd og vejledning af mere erfarne og få en mulighed for at finde fremtidige mentorer. Der kan ske alt muligt på Slush, og der kan opstå de mest interessante samarbejdskonstellationer.

Opskriften ser ud til at fungere. Den første Slush blev afholdt i 2008 og lokkede 300 deltagere til. Til Slush i 2017 kom der 18.000 gæster, 2.600 startups, 1.600 investorer og 600 journalister fra 130 forskellige lande.

Samsung er altid på jagt efter nye samarbejdsmuligheder, hvor vi gennem åben innovation og samarbejde kan drive samfundsudviklingen fremad og gøre livet bedre for mennesker. Derfor vil vi til Slush 2018 tage vores investorer, udviklere og samarbejdspartnere med fra USA, Korea, Tel Aviv, Paris, Berlin og Norden. Vi leder helt konkret efter unge virksomheder med friske, innovative idéer inden for blandt andet AI, IoT og VR.

Vi vil for eksempel vise eksempler på vellykkede løsninger, der er gjort mulige takket være åben innovation i samarbejde. Vi vil også arrangere workshops inden for nogle af de mest aktuelle emner inden for tech-verdenen.

"Slush er en spændende event, der gennemsyres af mennesker med fantastiske idéer. Det er også en helt unik mulighed for os som globalt tech-foretagende til at træffe innovative startups. Vi deltager i Slush for at dele løsninger med andre og for at finde nye inspirerende muligheder samt spore os ind på, hvad der vil hitte fremover", Eva Carrero, Corporate Marketing Director Samsung Nordics.

Skal du med på Slush? Kom og besøg os på vores stand, og få en snak med nogen af de internationale udviklere, vi samarbejder med. Hvis ikke, kan du følge os på de sociale medier, hvor du kan se, hvordan vi gennem samarbejde og åben innovation bestræber os på at skabe meningsfulde, nye løsninger - både i Norden og i hele verden. 

Emner

Kategorier

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92

Relateret materiale