Gå til indhold
Betydningen af at leve et godt liv i den opkoblede verden

Blogindlæg -

Betydningen af at leve et godt liv i den opkoblede verden

Digitaliseringen stormer fremad og skaber enestående muligheder for os som enkeltpersoner og som samfund. I dag kan venner og familie holde kontakten uanset hvor i verden, man befinder sig, og tage dele i hinandens hverdag. Vi har mulighed for at blive underrettet og få viden på en ny måde, lære at tale nye sprog, spille instrumenter og kan endda give udtryk for vores egne tanker og holdninger. Den nye æra vi nu er på vej ind i, hvor mere og mere er opkoblet og sammenkoblet, kaldes af og til for den fjerde industrielle revolution. Udviklingen går lige så stærkt, så hvordan følger vi mennesker med i den udvikling?

Noget som mange spekulerer over, er vores anvendelse af teknologi og den tid, vi tilbringer med vores smartphones og andre opkoblede skærme. Der findes allerede i dag mange mobile løsninger, som skal styrke vores sundhed så som fitnessapps og Samsungs egen S-Health. Som individer og som samfund skal vi finde en god og sund balance mellem, hvordan vores brug af teknologien kan skabe et godt velbefindende og øget folkesundhed.

“Teknologien er til for os mennesker og skal være et værktøj, vi kan bruge til at nå vores livsmål og skabe det samfund, vi ønsker at leve i. Vi ønsker at bevæge diskussionen fra selve teknikken og fokusere mere på de menneskelige aspekter i det opkoblede samfund. Sammen vil vi udvikle viden og løsninger, som sætter vores velbefindende i centrum”, udtaler Elin Wallberg, ansvarlig for Corporate Citizenship og Partnerships hos Samsung Norden.

Sammen med acceleratorprogrammet Vertical afvikler Samsung i løbet af Slush et side event som skal handle om, hvad der er nødvendigt for at leve et sundt og intelligent opkoblet liv i vore dages digitaliserede samfund. Her skal vi blandt andet høre talere som Maiko Arras, der er CEO hos Hoopy og Ira Wichmann fra You-App/Fifth Corner.

Emner

Kategorier

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92

Relateret materiale