Gå til indhold
Samsung sætter nye standarder med Galaxy S10: Større skærm, flere kameraer og øgede muligheder

Pressemeddelelse -

Samsung sætter nye standarder med Galaxy S10: Større skærm, flere kameraer og øgede muligheder

Med S10 markerer Samsung 10 år med Galaxy S-innovationer. Galaxy S10 byder på det nyeste inden for mobilinnovation gennem fire modeller og introducerer desuden den nye skærmteknologi Dynamic AMOLED, den smarteste kamerateknologi nogensinde set fra Samsung, mulighed for trådløs opladning af andre enheder, AI-baseret ydeevne-optimering – og meget mere.

København, 20. februar 2019 – I aften fejrer Samsung, at der er gået et årti siden lanceringen af den første Galaxy-telefon: Galaxy S. Det markeres med lanceringen af det nyeste skud på flagskibsstammen i form af Samsung Galaxy S10. Med fire unikke telefoner er Galaxy S10 udviklet til at imødekomme den moderne forbrugers behov. Hver enhed er udstyret med næste generations funktioner, der er tilpasset forbrugernes hverdagsbehov – og byder derfor på nye innovationer inden for skærm, kamera og ydeevne.

Her er de tre nye Galaxy S10-modeller på det danske marked
De seneste ti års innovationer har resulteret i tre nye telefoner i Galaxy S-serien på det danske marked. Og som et bevis på ti års innovation er Galaxy S10-modellen udviklet til dem, der søger en flagskibstelefon med kraftfuld ydeevne. Galaxy S10+ tager alle tekniske specifikationer til det næste niveau – både når det kommer til skærmen, kameraet og ydeevnen. Galaxy S10e er udviklet til dem, der vil have det vigtigste fra en premium smartphone i et kompakt, fladskærmsdesign.

Galaxy S10-serien tilbyder forbrugere den nye Dynamic AMOLED-skærm, næste generations kamera og intelligent ydeevne, hvilket giver forbrugerne frihed til at bruge telefonen til endnu mere i hverdagen, og sætter en ny standard for, hvad man kan forvente af smartphones i dag.

Siden lanceringen for ti år siden har Galaxy S-serien stået for at tilbyde forbrugerne den højest mulige innovation og har samtidig givet dem muligheden for at finde frem til den enhed, der passer præcist til dem. Galaxy S10 bygger videre på arven fra tidligere Galaxy-telefoner og leverer innovative gennembrud inden for skærm, kamera og ydeevne. Desuden har vi udviklet tre unikke modeller der hver især er designet med den lige så unikke forbruger i fokus,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager i Danmark.

Med introduktionen af Dynamic AMOLED Display tilbyder Samsung Galaxy S10 Full Screen Experience med Ultrasonic Fingerprint Scanner. Galaxy S10 er udstyret med Samsungs hidtil bedste skærm samt verdens første Dynamic AMOLED-skærm.

Som den første HDR10+-certificerede smartphone leverer Galaxy S10 et mere dynamisk og levende farvespektrum, hvilket sikrer et enestående og realistisk billede. Galaxy S10’s Dynamic AMOLED-skærm er desuden VDE-certificeret, hvilket resulterer i klarere farver[1] og skarpe kontrastforhold med endnu dybere sort og lysere hvide nuancer.[2]

Galaxy S10 er verificeret af DisplayMate, hvilket betyder, at forbrugerne kommer til at nyde godt af den præcise farvesammensætning[3] - selv i kraftigt sollys. Desuden reducerer den TÛV Rheinland-certificerede[4] Dynamic AMOLED-skærm blåt lys uden at gå på kompromis med billedkvaliteten eller tilføje et filter.

Som resultat af en nyskabende designudvikling er Galaxy S10 i besiddelse af den unikke skærmteknologi Infinity-O, der gennem et hul i displayet er udstyret med en række sensorer og kamerateknologi, så forbrugerne kan få mest muligt ud af skærmen uden forstyrrelser.

Galaxy S10’s Dynamic AMOLED-skærm er desuden udstyret med den første indbyggede Ultrasonic Fingerprint Scanner. Til forskel fra tidligere løsninger som læser i 2D[5], læser Ultrasonic-scanneren 3D-konturerne i forbrugernes fysiske fingeraftryk for øget sikkerhed. Med verdens første FIDO Alliance Biometric Component-certificering tager Galaxy S10 biometriske genkendelse til et nyt niveau.


Professionelt kamera
Galaxy S10’s kamera bygger på Samsungs innovationer inden for kamerateknologi, og med Dual Pixel og Dual Aperture byder Galaxy S10 på en ny kamerateknologi og avanceret intelligens, der gør det nemt at tage episke billeder og videoer:

  • Ultra-Wide Lens: For første gang i S-serien tilbyder Galaxy S10 en Ultra-Wide-linse, der ligesom det menneskelige øje har et 123-graders synsfelt. Derfor er kameraet perfekt egnet til imponerende landskabsbilleder, store panoramaer og endda et udvidet familieportræt, hvor alle kan være med. 

  • Super Steady &High-Quality Video Recording: Galaxy S10 gør det muligt at foretage Super Steady-optagelser ved at kombinere optisk og digital stabiliseringsteknologi. Uanset om du står midt i et publikumshav og danser under en koncert eller forsøger at registrere alle detaljer under en ujævn cykeltur, gør teknologien det muligt at indfange øjeblikket. Både for- og bagkameraer kan skyde billeder i op til UHD-kvalitet, og det bagerste kamera giver dig fleksibiliteten til at optage i HDR10 +[6], hvilket er det første af sin slags på markedet. 

  • AI Camera: Galaxy S10 gør allerede smarte funktioner mere præcise med NPU (Neural Processing Unit), så forbrugeren kan tage professionelle billeder, der er værd at dele uden manuelt at tilvælge avancerede kameraindstillinger. Takket være NPU kan Scene Optimizer nu genkende og være mere præcis end nogensinde, når den behandler flere scener og med Shot Suggestion tilbyder Galaxy S10 automatisk anbefalinger til bedre billedekomposition.

Intelligent ydeevne får det bedste frem i telefonen
Galaxy S10 er udviklet med absolut førsteklasses hardware- og maskinlæringssoftware for at gøre den til Samsungs hidtil smarteste enhed. Telefonen tilbyder helt nye muligheder fra at dele strøm trådløst til AI-drevet ydeevneforbedring og intelligent wi-fi. 

  • Trådløs batteriopladning: Samsung introducerer nu trådløs batteriopladning med Galaxy S10, hvilket gør det nemt at oplade Qi-certificerede enheder. Galaxy S10 kan trådløst oplade smart-watches og trådløse hovedtelefoner, men kan også oplade sig selv og andre enheder samtidigt via trådløs batteriopladning[7], når de er forbundet med en almindelig oplader. På denne måde behøver du ikke at medbringe en anden oplader på rejsen.

  • Intelligent ydeevne: Den nye AI-software i Galaxy S10 optimerer automatisk batteri, CPU, RAM og endda enhedens temperatur baseret på, hvordan du bruger telefonen. Den fortsætter tilmed med at lære sig selv at blive mere effektiv ud fra, hvordan telefonen bruges. Ved at udnytte AI's evner, kan Galaxy S10 lære forbrugerens favoritapps at kende, så disse kan starte hurtigere.

  • Intelligent wi-fi: Galaxy S10 leveres med intelligent wi-fi, hvilket betyder, at vekslen mellem 4G og wi-fi finder sted sikkert og uden forstyrrelser, mens den advarer mod usikre wi-fi-forbindelser. Galaxy S10 understøtter desuden den nye standard WiFi 6, som gør ydeevnen bedre, når den er tilsluttet en kompatibel router.

  • Bixby Routines: På Galaxy S10 automatiserer Bixby brugerens rutiner og foreslår brugerdefinerede anbefalinger, som kan gøre livet lidt lettere. Med forudindstillede og personlige rutiner, som f.eks. bilture eller aftenrutiner, baseret på det, du plejer at gøre, kan Galaxy S10 automatisk reducere antallet af gange brugeren behøver at trykke på telefonen og dermed spare værdifuld tid[8].

Det bedste kommer som standard: Galaxys fundament og det næste niveau af økosystemet
Galaxy S10-familien kommer med alt det, brugeren forventer fra Galaxy-serien – og mere til. Det omfatter Fast Wireless Charging 2.0, IP68 vand- og støvresistens[9], næste generations-processor og Samsung-tjenester som Bixby, Samsung Health, Samsung Pay og Samsung DeX. Brugerne kommer til at få den største lagerkapacitet nogensinde på en Galaxy-mobil med op til 1TB indbygget lagring på S10+[10] med 12GB RAM og muligheden for at tilføje yderligere 512GB microSD for op til 1,5TB lagring[11].

  • Hastighed: Galaxy S10 giver brugerne mulighed for at få adgang til den næste generation af wi-fi 6[12], hvilket sikrer prioriteret og fire gange hurtigere adgang[13] til wi-fi sammenlignet med andre brugere i højdensitetsnetværks-områder som f.eks. lufthavne. For første gang nogensinde kan brugerne opleve downloads i 4G og surfe i op til 2.0Gbps[14].

  • Gaming: Galaxy S10 er designet til den bedst mulige spiloplevelse med indbygget AI-baseret præstationsoptimeringssoftware, Dolby Atmos-hardware med spiltilstand og dampkammer som kølesystem. Det er også den første mobile enhed, der er optimeret til spil skabt gennem Unity-platformen.

  • Sikkerhed: Galaxy S10 leveres desuden med den indbyggede sikkerhedsplatform Samsung Knox samt sikker opbevaring af hardware, der gør det muligt for brugeren at sikre sine private adgangskoder til blockchain support services.


Den nye 5G-æra begynder nu
Mens man venter på, at infrastrukturen skal blive klar til 5G, har Samsung skabt Galaxy S10 5G, hvor lanceringen i de nordiske lande afhænger af, hvornår udviklingen af netværket er oppe at køre. Galaxy S10 5G er til dem, der vil have alt og mere til, og vil være klar til næste generations hurtige forbindelse og krævende funktioner.

Ligesom tilfældet var det for 2G, 3G og 4G, går Samsung forrest i udviklingen inden for 5G. Med Samsung Galaxy S10 5G kan forbrugere, der er forbundet med et 5G-netværk, downloade hele sæsoner af tv-shows på få minutter, spille grafikkrævende spil gennem skyen med minimal forsinkelse, nyde forbedrede VR- og AR-oplevelser, eller hvorfor ikke holde kontakten med nære og kære bekendte vedlige gennem videoopkald i 4K opløsning. For virkelig at drage fordel af alt, hvad 5G tilbyder, er Galaxy S10 5G udstyret med den største skærm nogensinde i Galaxy S-serien med 6.7 "Infinity-O Display, kamera med 3D-dybde til at optage 3D-billeder, som forbedres gennem Video Live Focus og Quick Measure, samt et batteri på 4.500mAh med hurtig opladning på 25W.

Galaxy S10 og Galaxy S10+ vil være tilgængelig i farverne Prism White og Prism Black, mens Galaxy S10e vil være tilgængelig i Prism White, Prism Black- og Prism Green-farver. Galaxy S10+ 512GB og 1TB kommer i nyt premium-materiale, Ceramic Black.[15]

Galaxy S10, Galaxy S10 + og Galaxy S10e vil være tilgængelige i butikkerne fra og med 8. marts 2019 på udvalgte markeder med vejledende priser på 7.199 DKK for Galaxy S10, 5999 DKK for Galaxy S10e, 7.999 DKK for S10+ 128 GB, 9.699 DKK for Galaxy S10+ 512GB og 12.699 DKK for 1TB-version. Forsalget begynder den 21. februar 2019.

For yderligere information om Galaxy S9 og S9+, besøg www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

Produktspecifikation for Galaxy S10-serien

Galaxy S10e Galaxy S10 Galaxy S10+ Galaxy S10 5G
Skærm 5.8”, Full HD+ Flat Dynamic AMOLED, 19:9 (522ppi) 6.1” Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (550ppi)
* Forudindstillet opløsning er Full HD + og kan ændres til Quad HD + (WQHD +) i indstillingerne.
6.4” Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (438ppi)
* Forudindstillet opløsning er Full HD + og kan ændres til Quad HD + (WQHD +) i indstillingerne.
6.7” Quad HD+ Curved Dynamic AMOLED, 19:9 (505ppi) * Forudindstillet opløsning er Full HD + og kan ændres til Quad HD + (WQHD +) i indstillingerne.
*Skærmen måles diagonalt som et komplet rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner
Kamera Bag: Dual Camera med OIS
- Wide-angle: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
- Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)
- 0.5X optical zoom, up to 8X digital zoom
Front:
- Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)
Bag: Triple Camera med Dual OIS
- Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
- Wide-angle: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
- Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)
- 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoom
Front:
- Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)
Bag: Triple Camera med Dual OIS
- Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°)
- Wide-angle: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)
- Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)
- 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoom

Front: Dual Camera
- Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)
- RGB Depth: 8MP FF, F2.2 (90°)
Bag: Quadruple Camera med Dual OIS - Telephoto: 12MP PDAF, F2.4, OIS (45°) - Wide-angle: 12MP Dual Pixel AF, F1.5/F2.4, OIS (77°)

- Ultra Wide: 16MP FF, F2.2 (123°)

- 0.5X/2X optical zoom, up to 10X digital zoom

- 3D Depth: hQVGA


Front:

- Selfie: 10MP Dual Pixel AF, F1.9 (80°)

- 3D Depth: hQVGA

Dimensioner

69.9 x 142.2 x 7.9mm, 150g 70.4 x 149.9 x 7.8mm, 157g 74.1 x 157.6 x 7.8mm, 175g (Ceramic: 198g) 77.1 x 162.6 x 7.94mm 198g
Processor 7nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.8 GHz + 2.4 GHz + 1.7 GHz) 8nm 64-bit Octa-core processor (Max. 2.7 GHz + 2.3 GHz + 1.9 GHz) *Kan variere afhængigt af marked og operatør.
Hukommelse 8GB RAM (LPDDR4X), 128GB
+ MicroSD slot (op til 512GB)
8GB RAM (LPDDR4X), 128GB/512GB + MicroSD slot (op til 512GB) 8GB RAM (128GB/512GB version)
12GB RAM (1TB version)
LPDDR4X
128GB/512GB/1TB + MicroSD slot (op til 512GB)
8GB + 256GB (ikke MicroSD)
* Kan variere afhængigt af marked og operatør
*Intern hukommelse er mindre end den totale hukommelse som følge af operativsystem og softwareopbevaring. Den faktiske interne hukommelse kan variere afhængigt af operatøren og kan ændre sig med softwareopdateringer.
SIM-kort Dual(Hybrid): et Nano SIM og et Nano SIM eller en MicroSD slot (op til 512GB) *Kan variere afhængigt af marked og operatør
*MicroSD-kort sælges separat.
1 SIM
Batteri[16] 3,100mAh (typisk) 3,400mAh (typisk) 4,100mAh (typisk) 4,500mAh (typisk)
Fast Charging-kompatibel med både ledning og trådløst Forbedret trådløs opladningshastighed med Fast Wireless Charging 2.0 Trådløs batterideling[17]

*Opladning med ledning kompatibel med QC2.0 og AFC
*Trådløs opladning kompatibel med WPC og PMA
*Kan variere afhængigt af marked og operatør.

Super Fast Charging-kompatibel med ledning med QC2.0, AFC og PD3.0 Fast Charging-kompatibel med trådløs, forbedret trådløs opladningshastighed med Fast Wireless Charging 2.0 Trådløs batterideling
OS Android 9.0 (Pie)
Netværk Enhanced 4x4 MIMO, Op til 7CA, LAA, LTE Cat.20
- 2.0Gbps Download, 150Mbps Upload *Kan variere afhængigt af marked og mobiloperatør
Enhanced 4x4 MIMO, Upp till 7CA, LAA, LTE Cat.20 - 2.0Gbps Download, 150Mbps Upload + None Standalone (NSA), Sub6 / mmWave (28G, 39G) *May differ by market and mobile operator.
Tilslutninger Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax (2.4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM - 1.2Gbps Download / 1.2Gbps Upload *Kan variera afhængigt af marked og mobiloperatør.

Bluetooth® v 5.0, ANT+, USB Type-C, NFC, Location (GPS, Galileo*, Glonass, BeiDou*)

*Dækning for Galileo og BeiDou kan væra begrænset.

Betaling NFC, MST *Kan variere afhængigt af marked og operatør.
Sensorer Accelerometer, Barometer, Capacitive Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor,Proximity Sensor, RGB Light Sensor Accelerometer, Barometer, Ultrasonic Fingerprint Sensor, Gyro Sensor, Geomagnetic Sensor, Hall Sensor, Heart Rate Sensor, Proximity Sensor, RGB Light Sensor
Autentificering Låsningstyper: Swipe, Pattern, PIN, Password
Biometriske låsetyper: Fingeraftryk, Ansigtsgenkendelse
Audio Stereo højtalere og hovedtelefoner kalibreret fra Surround sound med Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inkluderet)

Audio Playback Format:

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF, APE

Video MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

*Alle funktioner, specifikationer og anden produktinformation beskrevet i dette dokument sammen med, uden begrænsning, fordele, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og funktioner i produktet kan ændres uden varsel.


[1] Ifølge DisplayMate spænder luminansen op til 1200 nits.

[2] Galaxy S10e, S10 og S10 + skærme er blevet tildelt 100% Mobile Color Volume certifikater med et kontrastforhold på 2.000.000: 1 af VDE Germany.

[3] Ifølge DisplayMate er 0,4 JNCD-farvesikkerhed på DCI-P3-farveskalaen

[4] TÜV Rheinland, et globalt anerkendt institut, tildelte skærme til Galaxy S10, S10 + og S10e Eye Comfort Certification certifikat baseret på evnen til drastisk at reducere skadelig effekt af blåt lys. Certifikatet kan findes på www.tuv.com med ID 1419064785.

[5] Tilgængelig til Galaxy S10 og S10 +. Galaxy S10e har en fingeraftrykslæser placeret på tænd / sluk-knappen.

[6] HDR10 + optagekvaliteten kan variere afhængigt af platformen for deling og miljø. HDR10 + -farve er kun tilgængelig på enheder og platforme, der understøtter det.

[7]For brugere der lader to enheder på samme tid, kan Fast Wireless Charging 2.0 ikke være tilgængelig for Galaxy S10e, S10 og S10 +.

[8] Bixby Rutiner til bilrutiner er kun tilgængelige i biler med Bluetooth-funktionalitet.

[9] Vandtæt op til 1,5 meter vanddybde op til 30 minutter. Skyl af og tør efter at enheden er våd. Brug på stranden eller pool anbefales ikke.

[10]Op til 512 GB udvidet opbevaring med microSD-kort til 1,5 TB maksimal lagerkapacitet, kun tilgængelig på Galaxy S10 +.

[11] MicroSD-kort sælges separat. Tilgængelighed kan variere efter land og producent.

[12]Hurtigere end tidligere wi-fi-protokoller. WiFi 6 support kan variere afhængigt af det land eller område, hvor brugeren bor.

[13] Faktisk hastighed kan variere efter land, operatør og brugermiljø.

[14] Kan variere efter land og operatør.

[15] Ceramic-versionen er kun tilgængelig i modellerne 8GB / 512GB og 12GB / 1TB af Galaxy S10.

[16] Typisk værdi testet i et tredjeparts laboratoriemiljø. Anslået (minimum) kapacitet er mindre. Faktisk batterilevetid kan variere afhængigt af netværksmiljø, brugsmønstre og andre faktorer. For mere information, besøg www.samsung.com.

[17] Wireless PowerShare er begrænset til Samsung og andre smartphone mærker med WPC Qj trådløs opladning, såsom Galaxy S9, S9 +, S8, S8 +, S8, S7, S7, S7, S6, S6, S6, S9 og Note9, Note8, Note FE, Note5 og Samsung wearables som Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch (46 / 42mm) og Galaxy Buds. Må ikke arbejde med displaytilbehør, covers eller andre mærkevarer. Kan påvirke dækning og datatjenester afhængigt af netværksmiljøet.

Emner


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92

Relateret materiale