Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy Watch Active, Galaxy Fit og Galaxy Buds – til et opkoblet liv i balance

Pressemeddelelse   •   Feb 20, 2019 21:12 CET

København, 20. februar 2019 – Samsung lancerer i aften tre nye produkter i kategorien wearables. Et nyt SmartWatch, et nyt aktivitetsarmbånd og nye trådløse hovedtelefoner, der alle er tilpasset de moderne forbrugeres livsstil. Produkterne er udviklet til at motivere flere mennesker til at nå deres sundhedsmål på en nem, lækker og sjov måde.

- Flere og flere mennesker går op i deres helbred, og derfor er der også behov for produkter, som forenkler og hjælper en til at opnå en aktiv og sund hverdag. Alle har forskellige måder og tempi til nå deres sundhedsmål på. Og vi er sikre på, at vores nye produkter kan hjælpe og motivere mange, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager i Danmark.


Galaxy Watch Active: Træn med stil
Sundhed i hverdagen er mere end bare at tælle trin. Galaxy Watch Active tager en holistisk tilgang til de vigtigste elementer, der udgør et godt helbred. Ved at overvåge motion, søvn, stress og velvære bliver uret mere en personlig livsstilstræner end et måleudstyr. Uret kombinerer det bedste fra tidligere Galaxy Watch-modeller med nye raffinerede funktioner, metaldesign og en størrelse på 40 mm. Den runde urskive er af Gorilla® Glass klasse 3.

  • Mindfulness hver dag - styring af stress bør ikke skabe mere stress. Stress Tracker-funktionen hjælper brugeren til let at måle og registrere stress. Med vejrtrækninger på de rigtige tidspunkter kan uret hjælpe med at finde den rigtige vej tilbage til et afbalanceret liv.
  • Måler automatisk - der er 39 målbare aktiviteter i uret, og uret registrerer automatisk, når kroppen sætter i gang.
  • Udviklet til personlig stil - Galaxy Watch Active kommer i tre forskellige farver: Sølv, Sort og Rose Gold. Der vil desuden være mulighed for at udskifte armbåndet med en standard 20 mm urrem, som kan købes hos almindelige urmagere.

Galaxy Watch Active tilbyder coaching i realtid og arbejder sammen med både Android og iOS. Uret kan både måle inden- og udendørsaktiviteter sammen med træningsprogrammer fra Under Armor og Strava. Med Spotify Offline i uret behøver brugeren aldrig at træne i ufrivillig stilhed uden sin telefon. Galaxy Watch Active leveres med talekontrol. Bixby gør det muligt at modtage opkald og skrive beskeder uden at skulle have adgang til telefonen.

Galaxy Watch Active er i butikkerne fra den 22. marts i farverne Silver, Sort og Rose Gold med en vejledende pris på 1.999 DKK.

Galaxy Fit og Galaxy Fit e: Hverdagsmotion for alle
Galaxy Fit og Galaxy Fit e er tilgængelige for alle - lige fra maratonløberen til hverdagsmotionisten. Begge aktivitetsarmbånd vejer lidt, er lette at bære og holder til at have på syv dage om ugen. Galaxy Fit og Galaxy Fit e begynder at måle din aktivitet, når du går, kører, cykler, roer eller begynder et træningspas[1]. Brugeren kan også vælge mellem mere end 90 målbare aktiviteter på telefonen via Samsung Health app, som derefter starter Galaxy Fit og Galaxy Fit e automatisk.

Synkronisér Galaxy Fit med en smartphone for at modtage påmindelser og meddelelser og få fuld kontrol. Få et overblik over alarmen, kalenderen eller vejret - uden at røre ved telefonen. Begge aktivitetsarmbånd er vandtætte i henhold til 5ATM2 og kan således både benyttes i brusebadet, poolen og videre og i de daglige gøremål uden at tage skade. De kan også måle brugerens søvn (Galaxy Fit og Galaxy Fit e) og stressniveauer (Galaxy Fit) - alt sammen designet for, at brugeren kan få et bedre overblik over deres eget helbred i løbet af dagen.

Samsung Galaxy Fit og Galaxy Fit e har salgsstart i slutningen af april. Galaxy Fit bliver tilgængelig i farverne Sort og Silver med en vejledende pris på 799 DKK. Galaxy Fit e kommer til at være tilgængelig i farverne Sort og Hvid med en vejledende pris på 349 DKK.


Galaxy Buds: Din egen hverdagskammerat til øregangene
Galaxy Buds giver brugeren en lydhør og opkoblet oplevelse, hvor end brugeren befinder sig. Galaxy Buds’ behagelige form og overskuelige anvendelse - med klar og smart lyd fra AKG - gør dem til brugernes nye hverdagsledsager i øret. Takket være det enkle design af hovedtelefonhætten er det nu endnu nemmere at bære dem i lommen. Med Enhanced Ambient Sound giver Galaxy Buds brugeren mulighed for at forblive opmærksom på deres omgivelser, samtidig med, at han kan tale i telefon eller lytte til musik. Den adaptive mikrofon har en intern og ekstern lydabsorptionsevne, så det er muligt at kommunikere klart i både lydte og stille omgivelser.

Med op til seks timers Bluetooth-streaming og fem timers taletid kan Galaxy Buds ledsage dig hele dagen. Derudover holder en opladning af den kompakte hovedtelefonhætte i op til syv timers brug ud over de seks timers hovedtelefoner selv har i sig. Hovedtelefonhætten giver Galaxy Buds 1,7 timers batterilevetid på en 15 minutters hurtigopladning. Ud over trådløs opladning kan brugeren desuden via trådløs batterideling hurtigoplade hovedtelefonerne bag på Galaxy S10-serien.

Galaxy Buds kan integreres med Bixby på de nyeste Galaxy-enheder, så brugeren nemt kan få adgang til sin intelligente assistent hurtigt uden at skulle have adgang til telefonen. Brug stemmen til at ringe, sende beskeder eller finde ud af batterilevetiden direkte i Galaxy Buds.

Samsung Galaxy Buds kommer i butikkerne den 29. marts i farverne Svort og Hvud med en vejledende pris på 1199 DKK.

For produktspecifikation og yderligere information om Galaxy Watch Active, Galaxy Fit/Galaxy Fit e og Galaxy Buds, besøg da: https://www.samsungmobilepress.com/galaxy-wearables, or news.samsung.com/galaxy.

Galaxy Watch Active produktspecifikationer
Kategori Funktion
Farver Silver, sort, rose gold
Dimensioner / Vægt 40mm, 39.5 x 39.5 x 10.5mm, 25g
Skærm 1.1” (28mm) 360 x 360 Full Color AOD Corning® Gorilla® Glass 3
Armbånd 20mm (udskiftelig)
Batteri 230mAh
Processor Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
OS Tizen-based Wearable OS 4.0
Hukommelse 768MB RAM + 4GB intern hukommelse
Tilslutning Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Sensorer Accelerometer, Gyroscope, Barometer, Heart Rate Monitoring, Ambient Light
Opladning WPC-baseret trådløs opladning
Robusthed 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilitet Samsung Galaxy, for øvrige Android-enheder: Android 5.0 eller yngre, RAM 1,5 GB eller mere gælder.
iPhone: iPhone 5 eller nyere, iOS 9.0 eller nyere.
Galaxy Fit / Galaxy Fit e produktspecifikationer
Kategori Galaxy Fit funktioner Galaxy Fit e funktioner
Farver Sort, Silver Sort, hvid
Skærm 0.95” Full Color AMOLED 120 x 240, 282 ppi 0.74” PMOLED 64 x 128, 193 ppi
Processor MCU Cortex M33F 96MHz + M0 16 MHz MCU Cortex M0 96MHz
OS Realtime OS Realtime OS
Dimensioner / vægt 18.3 (W) x 44.6 (H) x 11.2 (T) 24g (med armbånd) 16.0 (W) x 40.2 (H) x 10.9 (T) 15g (med armband)
Hukommelse 512KB intern RAM, 2048KB ekstern RAM, 32MB ekstern ROM 128KB intern RAM, 4MB ekstern ROM
Tilslutning BLE BLE
Sensorer HRM, Accelerometer, Gyroscope HRM, Accelerometer
Batteri 120mAh 70mAh
Opladning NFC Wireless Pogo
Robusthed 5ATM vandtæt MIL STD 810G 5ATM v MIL STD 810G
Kompatibilitet Samsung Galaxy, for øvrige Android-enheder: Android 5.0 eller yngre, RAM 1,5 GB eller mere gælder. iPhone: iPhone 5 eller nyere, iOS 9.0 eller nyere.
Galaxy Buds Produktspecifikationer
Kategori Funktion
Farver Sort, hvid
Dimensioner Earbud: 17.5 (W) x 19.4 (D) x 22.3 (H) mm / Case: 38.8 (W) x 70 (D) x 26.5 (H) mm
Vægt Earbud: 4.9g per hovedtelefon / Etui: 39.6g
Tilslutning Bluetooth 5.0
Sensorer Accelerometer, Proximity, Hall, Touch, Ear on/off detection
Batteri Earbud: 58mAh / Charging case: 252mAh
USB Typ-C
Højtaler 5.8pi Dynamic Driver
Kompatibilitet
Bluetooth-kompatible enheder, der kan anvendes som lydkilder. For den fulde funktionalitet i Bixby kræves Samsung-telefoner med understøttelse af Bixby
Audio Audio Codec: SBC, AAC, Scalable


[1] Automatisk aktivitetsmåling for roemaskine og crosstrainer er kun tilgængelig på Galaxy Fit.

2Galaxy Fit Active / Galaxy Fit / Galaxy Fit e har en * ISO 22810: 2010 certificering til armbåndsure. 5ATM ved 50 meter * under definerede betingelser for tryk, tid, hastighed og temperatur. Disse enheder er sikkert at bære i regn eller i brusebadet og kan bruges til grundvandsaktiviteter som svømning i en pool eller i havet. Galaxy Watch Active / Galaxy Fit / Galaxy Fit e bør ikke bruges til dykning, vandski eller andre aktiviteter, der involverer pludselige temperaturændringer, vandhastighedshastigheder eller dybdypning. Skyl rent vand og tør dem ud efter brug i havvand.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/