Gå til indhold
Samsungs nyeste line up af skærme præsenteres – en ny æra af Samsung AI tv

Pressemeddelelse -

Samsungs nyeste line up af skærme præsenteres – en ny æra af Samsung AI tv

Samsung Electronics har i dag løftet sløret for deres 2024 tv- og soundbar-line up ved Unbox & Discovery eventet, hvor de nyeste Neo QLED 8K og 4K, OLED tv’er og soundbarer kunne opleves. I 18 år har Samsung været verdens førende tv-udvikler ifølge Omdia confirmation letter (februar, 2024), og i år løfter de tv-oplevelsen gennem kraftfulde, AI-drevne funktioner.

"Vi tager tv-oplevelsen i hjemmet til nye højder og giver nye muligheder for underholdning ved at integrere kunstig intelligens, så seeroplevelsen strækker sig ud over de traditionelle grænser”, sagde Magnus Nørgaard, talsperson for TV/AV hos Samsung Danmark. ”Med dette års line up gør vi, hvad vi altid sigter mod; at bidrage med innovationer, der ikke bare er forbedrede produkter, men som også bidrager til forbrugernes livsstil”.

Aktiverer sanserne med Neo QLED 8K: klarhed, lyd, og smarte oplevelser

Neo QLED 8K er flagskibet for Samsungs 2024 line up. Det er udstyret med den avancerede NQ8 AI Gen3 processor og markerer sig som et bemærkelsesværdigt skridt i retningen mod kunstig intelligens i tv-teknologi. Processoren kommer med Neural Processing Unit (NPU), der giver op til dobbelt hastighed sammenlignet med forgængeren, og ydermere en ottedobling af neurale netværk fra 64 til 512. Dette sikrer en enestående seeroplevelse med sprøde detaljer uanset inputkilden.

Hver scene på Neo QLED 8K er en fryd for øjet takket være billedteknologien, der er drevet af kunstig intelligens. Det fremhæver fine detaljer, der forbliver klare og virkelighedstro i alt fra ansigtsudtryk til diskrete nuancer. Med 8K AI Upscaling Pro,[1] bliver brugernes yndlingsunderholdning forvandlet til at passe perfekt til 8K-skærmen, så de kan nyde indholdet med detaljer og billedklarhed, der overgår de konventionelle 4K-tv’er.[2] Derudover gør AI Motion Enhancer Pro[3] action mere lækkert og skarpt – en drøm for sportsfans – mens Real Depth Enhancer Protilføjer en virkelighedstro dybde til billedet, der suger seeren ind i hver scene. Alle disse funktioner går sammen om at redefinere den store skærmoplevelse og sætter en ny standard for indholdsfordybelse.

Neo QLED 8K bidrager ligeledes med præcis lyd, der også er drevet af kunstig intelligens. Dette års Active Voice Amplifier Pro udmærker sig ved at udtrække dialog fra baggrundsstøj, så hvert ord fremgår tydeligt. Object Tracking Sound Pro[4] er også med til at berige lydoplevelsen ved at synkronisere lyden med on-screen handling, hvilket skaber en mere dynamisk og engagerende seeroplevelse. Adaptive Sound Projusterer lyden ved at tage højde for indhold og akustikken i det rum, tv’et er placeret.

Der er fyldt op med Neo QLED 8K kunstig intelligens, der forstår og tilpasser sig brugerens behov. AI Auto Game Mode går i gang under gaming, så lyd og billede optimeres og AI Customization Mode tilpasser sig billedet for hver scene alt efter brugerens præferencer, alt imens AI Energy Mode sparer på strøm uden at gå på kompromis med billedkvaliteten. Disse funktioner sikrer, at Neo QLED 8K er nem, personaliseret og strømbesparende for alle underholdningsbehov.

Tv’et er tilgængeligt i to modeller QN900D og QN800D og kommer i tre størrelser (65”, 75”, og 85”). Neo QLED 8K line up’et lover en uovertruffen seeroplevelse, der sætter nye standarder for store skærme i premium-kategorien.

Smarte funktioner med Samsung Tizen OS for forbedret integration og personalisering

I 2024 er Samsungs AI-skærme udviklet til at kunne tage brugeroplevelsen et skridt videre med avanceret tilslutning og et sortiment af smarte funktioner, apps, og platforme. Ved at udnytte Tizen OS har disse innovationer skabt et økosystem, der er forbundet, personaliseret og sikkert. Det tillader enhederne nemt at integrere sig i brugerens digitale verden, så skærmen forvandles til en central hub for alle brugerens behov.

Samsungs nyeste tv’er er designet til at forbinde sig med et smart økosystem med det samme det sættes op. Øjeblikket brugeren tænder deres nye Samsung tv, vil tv’et genkende og forbinde sig med eksisterende netværk og enheder, der alt sammen orkestreres ved en simpel notifikation på brugerens smartphone. Denne nemme opsætning breder sig ud til alle Samsung-enheder i hjemmet såvel som til tredjepartsprodukter og IoT-enheder, takket være kompatibilitet med HCA og Matter – det er med til at reducere behovet for ekstra hubs, således, at alt fra belysning til sikkerhedssensorer kan styres direkte fra skærmen.

Integrationen med brugernes smartphones bliver også taget til nye højder med det nye line up. Brugere kan nemt aktivere Smart Mobile Connect ved at holde smartphonen tæt på tv’et, hvilket vil forvandle enheden til en universel fjernbetjening til både tv’et og andre produkter i hjemmet. I 2024 kan brugerne desuden bruge deres smartphones som spilcontrollere med en brugergrænseflade (UI), der kan tilpasses, og haptisk feedback, der tilbyder nem og forbedret gaming lige ved hånden.

Ud over forbindelse giver Samsungs 2024 Smart tv’er en forhøjet personaliseret oplevelse med sine apps og platforme. Med den seneste tilføjelse af widgets, er tv-skærmen nu et personaliseret instrumentbræt, der tillader brugerne at monitorere hjemmets status; kameraer, energiforbrug, vejrudsigter og mere til. Samsung introducerer også Samsung Daily+, en smart home-platform, der samler en bred vifte af apps og kategoriserer dem i SmartThings og Workspace, der hver især har til formål at løfte forskellige områder af brugernes livsstil og hjem.

Sikkerhed er altafgørende, og med Samsung Knox, drager enhver funktion, app og platform nytte af robust beskyttelse, der tillader de forbundne oplevelser at forblive private og sikre.

Udvidet line up for alle underholdningsbehov: Neo QLED 4K, OLED og audioprodukter

Et udvidet og forbedret sortiment af tv’er og audioprodukter, der er designet til at tilbyde forbrugere en bredere vifte af muligheder, der passer til mange forskellige livsstile og præferencer, bliver præsenteret af Samsung i år. Dette omfattende line up viser Samsungs dedikation til at give forbrugercentreret innovation.

2024 Neo QLED 4K-line up’et tager de banebrydende innovationer fra de nyeste Neo QLED 8K flagskibs-tv’er, hvilket løfter seeroplevelsen med nye funktioner understøttet af NQ4 AI Gen2 processoren. Denne avancerede chip puster liv ind i det meste indhold og viser det i en smuk 4K-opløsning. Forbedret med Real Depth Enhancer Pro[5] og Quantum Matrix Technology, giver skærmen utrolig kontrast selv i komplekse scener. Med verdens første Pantone validerede skærm for farvenøjagtighed og Dolby Atmos for en fordybende lydoplevelse sætter Neo QLED 4K barren for den ultimative 4K UHD-oplevelse. Neo QLED 4K vil være tilgængelig i størrelser fra 55” til 98”, så der er et match til et hvert hjem.

Samsung introducerer også verdens første Glare-Free OLED, der reducerer uønsket genskær og som samtidig bibeholder den dybe sorte og klare billeder under alle lysforhold. Den er understøttet af den samme enestående NQ4 AI Gen2 Processor som i Neo QLED 4K-line up’et, og giver dermed Samsungs OLED tv’er funktioner som Real Depth Enhancer og OLED HDR Pro[6], der tager billedkvaliteten til et nyt niveau.

Med funktioner som Motion Xcelerator 144Hz[7] der sikrer lækkert flow og hurtige responsrater, er Samsung OLED det ultimative valg til gaming – og med et slankt design er OLED tv’erne også en fryd for øjet. Den er tilgængelighed i tre modeller — S95D, S90D, og S85D — og i størrelser fra 48” til 83”, så den passer til ethvert hjem.

2024 line up’et inkluderer også den nyeste Q-serie af soundbarer, Q990D, der kan prale af en 11.1.4-kanals opsætning med trådløs Dolby Atmos. Denne model har et væld af funktioner, der vidner om Samsungs førende rolle som verdens bedst sælgende soundbar-brand i de seneste ti år, baseret på futuresource confirmation letter (februar, 2024), med innovationer som Sound Grouping for pulserende, og rumoptagende lyd og en mulighed for personlig lytning, der giver brugerne mulighed for at nyde deres indhold gennem baghøjtalere uden at forstyrre andre.

De ultra slanke S810D og S710D soundbarer fortsætter med at levere exceptionel lydkvalitet i et særligt slankt design, der ikke optager meget plads. Alle Samsung Q- og udvalgte S-serier af soundbarer kommer desuden også med avancerede lydteknologier som Q-Symphony, der integrerer sig med Samsung tv’er og soundbarer uden forstyrrelser for en mesterligt orkestreret lydoplevelse.

Afrundingsvist har Samsung introduceret det helt nye Music Frame, et partnerskab mellem premium lyd og kunstnerisk design med inspiration fra The Frame. Denne alsidige enhed tillader brugere at hænge personlige billeder eller kunst op mens de nyder lyd sikret af trådløse smarte funktioner. Hvad end det bruges som et enkeltstående produkt eller er parret sammen med et 2024 Samsung tv og soundbar, lover Music Frame en forbedret lydoplevelse der komplimenterer ethvert rum.

For mere information eller forudbestilling af Samsungs 2024 tv-produkter, besøg venligst Samsung.com.


[1] Kun QN900D. De angivne Funktioner kan variere fra model til model.

[2] Baseret på resultater fra Samsungs interne undersøgelse. De faktiske oplevelser kan variere afhængigt af individuelle visningsforhold og indholdskvalitet.

[3] Kun QN900D. De angivne Funktioner kan variere fra model til model.

[4] Kun QN900D. De angivne Funktioner kan variere fra model til model.

[5] Tilgængelig på QN90 og QN95. De angivne funktioner kan variere afhængigt af model.

[6] OLED HDR Pro tilgængelig på S95D. De angivne funktioner kan variere afhængigt af model.

[7] Motion Xcelerator 144Hz tilgængelig på S95D og S90D. De angivne funktioner kan variere afhængigt af model.


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån