Få vores nyheder på mail

Samsung sætter nye standarder på IFA 2017

Pressemeddelelse   •   Aug 30, 2017 18:00 CEST

David Lowes, Chief Marketing Officer, Samsung Electronics Europe

København, 30. august 2017 – Ved dagens pressekonference i Tempodrom i Berlin præsenterede Samsung de seneste nyheder inden for forbrugerelektronik og det nyeste inden for innovativ teknologi. Aftenens fokus var på design og smarte forbindelser samt på de partnerskaber, der skal løfte produkterne og teknologien til næste niveau.

- Samsungs nyskabelser er inspireret af forbrugerne og designet til at imødekomme forandringerne i brugernes hverdag. Innovationen bygger på ægte håndværk, smarte forbindelser og evnen til at gøre det umulige. I takt med at teknologien spiller en større og større rolle i vores liv vil vi skabe produkter og services, der tilpasses forbrugerne og gør deres hverdag enklere og sjovere, siger David Lowes, Chief Marketing Officer hos Samsung Electronics Europe.

En ny standard for visuelle skærme
Samsung fortsætter med at revolutionere markedet for skærme. Nu med en ny 43-tommers version af The Frame, der blev lanceret tidligere på året. The Frame er siden lanceringen blevet tilgængelig i 55- og 65- tommers udgaver, og med den nye version på 43-tommer passer det smukt designede LED-TV lige så godt til dagligstuen, som til hjemmets øvrige rum.

Samsung har samarbejdet med ledende kunstgallerier, så som LUMAS, Saatchi Art og Sedition for at gøre The Frame til et ægte kunstværk i hjemmet. Samsung planlægger desuden et samarbejde med det anerkendte Prado museum i Madrid, ligesom de planlægger at købe rettighederne til yderligere 1.000 kunstværker, som kan nydes i The Frame, inden for den nærmeste fremtid. Brugerne kommer dermed til at kunne vælge mellem et endnu bredere og større udvalg af kunst for at kunne få det optimale ud at TV’et, også selvom det ikke er tændt.

Udover The Frame Art Store tilbyder Samsung Collection desuden særligt kuraterede malerier, og My Collection gør det muligt for forbrugerne at få vist deres egne motiver på skærmen. Alt dette for at kunne give brugeren endnu flere muligheder for visuelt at skræddersy og tilpasse deres oplevelse, uanset hvor i hjemmet, The Frame placeres.

Samsung præsenterede også virksomhedens planer om at udbrede udvalget af QLED-TV i Europa på baggrund af, at QLED fortsætter med at vokse inden for premium-segmentet. Q8F, der er en flad version af det buede Q8C, vil blive lanceret på det europæiske marked i en 55- og 65-tommers udgave. Modellen kommer til at være en del af Samsungs største TV-portefølje i Europa, der består af 14 Full QLED-TV, i både flade og buede udgaver, og i størrelser mellem 49- til imponerende 88-tommer. For yderligere at styrke premium-udbuddet inden for QLED har Samsung indgået et partnerskab med Panasonic og 20th Century Fox for at udvikle HDR 10+-teknologien. Og i løbet af de kommende måneder vil Samsung udvide partnerskabet til også at inkludere Hollywood Studios, indholdsleverandører og spiludviklere.

Samsung præsenterede desuden verdens største QLED-skærm til gaming – den 49-tommer store CHG90, som tilbyder en 178-graders betragtningsvinkel. Den imponerende synsvinkel giver en helt unik spiloplevelse med optimal billedkvalitet uden at gå på kompromis med hastigheden.

Under IFA fremviste Samsung den innovative All-in-One Soundbar, en separat subwoofer kompatibel med hele serien samt UHD Bluray-afspilleren M9500, som nu også lanceres i Norden. Sammen med QLED TV udgør de den højeste billedkvalitet og mest dynamiske 4K surround sound, hvilket giver en uovertruffen hjemmebiografoplevelse. Soundbaren MS760 har desuden er dyb, indbygget bas, som giver en endnu bedre lyd.

Meningsfuld innovation til hjemmet
Samsung præsenterede også andre nyheder til hjemmet, der alle har til formål at gøre forbrugernes liv enklere og sjovere. Blandt andet en ny vaskemaskine med QuickDrive™-teknologi, der er med til at løse en velkendt hverdagsudfordring. Med den nye teknologi kan vasketiden halveres, samtidig med at energiforbruget reduceres med 20 procent*. Vaskemaskinen har en unik tromle (Q-DrumTM) med en stor hoved-tromle samt en plade bagerst, der bevæger sig i forskellige retninger på samme tid, så vasketøjet svinges endnu mere end i en almindelig vaskemaskine, hvilket giver en grundigere vask.

Allerede i 2015 præsenterede Samsung vaskemaskine AddWash, hvor brugeren kan tilføje nyt vasketøj under et igangværende vaskeprogram. Med det nye innovative QuickDrive™ tager Samsung nu skridtet videre for at forbedre forbrugernes vaskeoplevelse.


*Sammenligningen er foretaget mellem WW8800M og Samsung WW8500K. Sparer 50 % tid ved vaskeprogrammet Bomuld (40 grader, halv tromle) og eBomuld.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/