Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer Watch3 og Galaxy Buds Live

Pressemeddelelse   •   Aug 05, 2020 16:00 CEST

Stilrent smartwatch og intelligente høretelefoner der hjælper dig med at være forbundet, produktiv og sund.

København, 5. august 2020 – I dag præsenterer Samsung produkterne Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 er næste generations smartwatch, som kombinerer et klassisk, tidløst design i rustfrit stål og ægte læderarmbånd med den nyeste teknologi til produktivitet, sundhed og velvære. Galaxy Buds Live har et stilrent, ergonomisk design og tilbyder trådløs lyd af højeste kvalitet, som gør det muligt at reducere baggrundsstøj uden at blive afkoblet fra omgivelserne.

Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live kobles nemt sammen i Galaxy-økosystemet, som er med til at lette hverdagen og gør det nemt at leve sundt. De nye produkter er fulde af nye innovationer, som gør det enkelt at kommunikere og nyde hverdagen.

Wearables er et af de områder, som udvikles hurtigst i vores branche og vi følger med på innovationerne. De seneste måneder har vi set en stigende interesse, hvor mange mennesker er interesserede i smartwatches og trådløse høretelefoner for at håndtere den nye hverdag vi står overfor”, siger Claus Holm, IM Director og Country Manager i Danmark. ”Siden vi præsenterede vores første smartwatch for syv år siden, er vi blevet en ledende aktør, som udvikler og omskaber markedet for wearables. Vores kunder forventer attraktivt design og innovative løsninger, og vi er fast besluttede på at fortsætte med at ligge forrest i den her udvikling.”

Galaxy Watch3: For en nemmere og sundere hverdag

Galaxy Watch3 er et premium ur med sit tynde og lette design i rustfrit stål med ægte læderarmbånd. For første gang kommer det også i en titanium-model, som er både holdbar og elegant. Galaxy Watch3 har, ligesom forgængerne en roterende urskive, som gør det enkelt og nemt at bruge. Ved at dreje på skiven kan du nemt hoppe mellem widgets og applikationer eller læse dine meddelelser. Sammenlignet med den første Galaxy Watch-model er nye Galaxy Watch3 14 % tyndere, 8 % mindre og 15 % lettere[1] – samtidigt har den et større display end tidligere. Du kan enkelt tilpasse urskiven for at matche din personlige stil ved at vælge mellem mere end 80.000 urskiver i Galaxy Store, eller skabe din egen og selv vælge hvilken information, som skal vises på uret.

For hver ny model af Galaxy Watch bliver uret mere intelligent og Galaxy Watch3 tilbyder blandt andet nye funktioner indenfor træning og sundhed. For eksempel bliver det muligt at måle iltoptagelse og iltning af blodet[2]. Galaxy Watch3 har endda en funktion, som kan registrere, om du falder og kan sende SOS-signal til udvalgte kontakter[3].

Galaxy Watch3 kan endda give konkrete tips til, hvordan din træning kan udvikles og din løbeteknik forbedres[4]. Ved at måle for eksempel balance, skridtlængde og kontakt med underlaget giver den en analyse af dit løb. Med Samsung Health på din smartphone har du adgang til mere end 120 forskellige video workouts som du enkelt kan caste til et Samsung Smart TV[5] og din træning registreres og analyseres direkte på dit Galaxy Watch3. Har du uret på når du sover, kan du også se dit søvnmønster, samt få et billede af dit stressniveau.

Du kan nemt læse meddelelser og billeder direkte på skærmen og tilføje autosvar hvis du er optaget, ude på en løbetur eller i træningscentret. Uret er udrustet med eSIM og du kan dermed være digitalt forbundet selvom du ikke har din mobil med dig, hvilket betyder at du kan svare på opringninger, meddelelser eller høre musik når du efterlader din telefon hjemme.[6] På markeder hvor Samsung Pay er tilgængeligt kan du også betale med uret ved at koble dine betalingskort til.

Galaxy Buds Live: Maximal lyd med perfekt pasform

Galaxy Buds Live har et flot design og en fantastisk pasform, som gør, at du kan have høretelefonerne i ørerne hele dagen. Høretelefonerne tilbyder en imponerende lyd optimeret af AKG med fyldig bas og sprød diskant, så du kan opleve musikken som kunstneren ønsker den skal lyde. Galaxy Buds Live har tre mikrofoner, som gør lyden tydelig og naturlig uden du behøver hæve stemmen. Den nye innovation Active Noise Cancellation (ANC) for open type gør det muligt at høre omgivelserne uden problemer, samtidig med at baggrundsstøj reduceres. Dermed kan du for eksempel filtrere støjende lyd fra trafik væk uden du skal føle dig indelukket eller afkoblet fra omgivelserne.

Galaxy Buds Live er kompatibel med en lang række produkter og du kan nemt skifte mellem dine enheder. Hvis du har en af de seneste Galaxy-telefoner får du tilgang til endnu flere muligheder. Med den nye Galaxy Note20 kan du for eksempel anvende Galaxy Buds Live som trådløs mikrofon og indspille krystalklar lyd eller anvende Game Mode som mindsker forsinkelsen i lyden for en endnu bedre spilleoplevelse. Batteriet holder hele dagen og rækker til 20 timers afspilning uden ekstern opladning (ca. 6 timer + yderligere ca. 15 timers opladning i etuiet). Batteriet oplades hurtigt og kun 5 minutters opladning kan give op til en times spilletid.

Tilgængelighed

Galaxy Watch3 kan købes i Danmark fra og med den 21. august 2020.

Galaxy Watch3 fås i størrelserne 41mm og 45mm.Tilgængelig i 45mm i farverne Mystic Black og Mystic Silver samt 41mm i Mystic Bronze og Mystic Silver.

Titanium-modellen kommer senere i år.

Anbefalet pris:Galaxy Watch3 41mm: 3 599 DKK
Galaxy Watch3 45mm: 3 799 DKK

Galaxy Buds Live kan købes i Danmark fra og med den 21. august i farverne Mystic Bronze, Mystic White, og Mystic Black.

Anbefalet pris: 1 399 DKK

For mere information om Galaxy Watch3 og Galaxy Buds Live, besøg:
Galaxy Watch3: https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-watch3/

Galaxy Bud Live: https://www.samsung.com/global/galaxy/galaxy-buds-live/

[1] Baseret på 45mm-modellen; varierer efter model og størrelse.

[2]Produktet og relateret software er ikke beregnet til diagnostisering eller behandling af sygdom eller andre medicinske tilstande.

[3] Falddetektion genkender fald når man er i bevægelse, ikke stille. Kræver netværksopkobling for at sende meddelelsen. GPS-position kan påvirkes af forstyrrelse af satellitsignal.

[4] Løbeskridtanalyse bliver tilgængelig i løbet af tredje kvartal af 2020. Kræver softwareopdatering.

[5] Tilgængelighed kan variere på tidligere Samsung Smart TV-modeller, 2019 eller nyere.

[6] 4G LTE opkobling kræver Galaxy Watch3 LTE-version.

[7] Faktisk batteritid kan variere og afhænger af anvendelse og indstillinger.

[8] Opladningstid er baseret på at opladningen er mindre end 30% når opladningen påbegyndes.

[9] Visse funktioner er ikke tilgængelige på andre enheder end Samsung.

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter
PR-bureau RelationsPeople / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/