Få vores nyheder på mail

Samsung præsenterer sin vision for IoT-oplevelser med fokus på åbenhed og forbundethed til Samsung Developer Conference

Pressemeddelelse   •   Okt 18, 2017 19:00 CEST

San Francisco, Californien, 18. oktober, 2017 – Samsung introducerede i dag sin vision om virksomhedens Internet of Thing (IoT)-platform, hvor fokus ligger på forbundethed og åbenhed. Til Samsung Developer Conference (SDC) 2017, viser Samsung blandt andet, hvordan de forener alle deres IoT-tjenester i appen SmartThings. Derudover introducerer Samsung Bixby 2.0, som indeholder et Software Development Kit (SDK) og giver en smagsprøve på, hvordan Augmented Reality (AR) skaber nye muligheder og oplevelser for brugerne. I tillæg, demonstrerer Samsung med Project Ambiance Samsung styrken ved at kombinere IoT og intelligens og lancerer konceptet ”Intelligence of Things”. Et koncept som kan anvendes på en række forskellige enheder, og som tillader trådløs sammenkobling og kommunikation på en personlig og intuitiv måde.

”For Samsung er det vigtigt at kunne levere innovative og problemfrie oplevelser i alle vores produkter, uanset om det gælder en mobiltelefon eller en vaskemaskine. Det er først, når vi kan få produkterne til at spille sammen, vi kan vise, hvilke fordele det opkoblede liv har. Takket være et tæt samarbejde med vores partnere og udviklere kan vi sammen åbne døren til et større økosystem, som både beriger og forenkler vores liv,” siger Claus Holm, landechef for Samsung Danmark.

Demokratisering af Internet of Things
Til konferencen præsenterer Samsung, hvordan deres nuværende IoT-løsninger skal integreres i appen SmartThings for på bedste vis at kunne samle alle IoT-produkter på en og samme platform, SmartThings Cloud. På den måde skabes en enkel platform, som trådløst sammenkobler og kontrollerer tjenesterne fra ét sted.

Som et første skridt kommer SmartThings Cloud til at samle alle Samsungs IoT-cloudtjenester, hvilket indebærer, at Samsung Connect, Cloud og ARTIK cloud samles under et tag og dermed bliver verdens største åbne IoT-økosystem. Med SmartThings Cloud får udviklere adgang til en Cloud-API med alle SmartThings-kompatible produkter og kan dermed bygge videre på forbundne løsninger, så de når ud til flere mennesker.

Next-Generation Intelligens
Med Bixby 2.0 med SDK og den integrerede AI-teknologien VIV muliggøres en dybere forbundethed, forbedret sprog og mere avancerede tjenester på flere produkter end bare mobiltelefoner. Bixby SDK vil fra starten være tilgængelig for udvalgte udviklere gennem et lukket betaprogram, men med målet om at åbne op for alle i den nærmeste fremtid.

Lederskab i en forstærket virkelighed
Med udgangspunkt i Samsungs arv om altid at være banebrydende og udvikle teknologi, som skaber nye muligheder og oplevelser for brugerne, understreger Samsung sin ambition om at drive udviklingen af AR-teknologien. Dette eksemplificeres blandt andet ved, at udviklere nu kan anvende SDK til platformen ARCore for at kunne forsyne millioner af Samsung-brugere med AR på Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ og Galaxy Note8. Det strategiske partnerskab med Google åbner både op for forretningsmuligheder for udviklere og skaber de bedst mulige brugeroplevelser for forbrugerne.

For yderligere information omkring Samsung Developer Conference: https://www.sdc2017.com eller følg @samsung_dev påTwitter.

Pressekontakt

Hanna Brenner, Communications Manager +46 70 666 53 95 h.brenner@partner.samsung.com

Sofie Kragh Ingvorsen, PR-kontakt+45 22 65 53 80 ski@relationspeople.dk

For produktudlån, kontakt venligst: samsung@relationspeople.dk

Nyheder via MyNewsDesk: http://www.mynewsdesk.com/dk/samsung

Samsung på Facebook: www.facebook.com/SamsungDanmark

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/