Gå til indhold
Samsung præsenterer nye inspirerende kunstværker og fotos i The Frames Art Store

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer nye inspirerende kunstværker og fotos i The Frames Art Store

København – 18. november 2020 – I dag annoncerer Samsung, at brugere af The Frame kan få glæde af 25 nye naturinspirerede kunstværker og 20 nye fotografier af ikoniske destinationer og mindeværdige epoker via Art Store. Det er markedspladsen Etsy og fotobureauet Magnum Photos, der står bag de nye kunstværker og fotografier.

The Frame-brugere vil være i stand til at opleve en virtuel rejse hjemmefra med disse unikke fotografier, der fører dem til spændende destinationer rundt om i verden. Fotografierne i Magnum-samlingen er taget af verdenskendte fotografer som Elliott Erwitt, Burt Glinn, Stuart Franklin, Thomas Hoepker og Bruno Barbey. Samtlige af fotografierne illustrerer ikoniske destinationer og mindeværdige epoker rundt om i verden.

De naturinspirerede kunstværker er skabt af Etsys egne kunstnere: Jorey Hurley, Elly Mackay, Melanie Mikecz, David Scheirer og Mirlande Jean-Gilles. De 25 udvalgte værker er en blanding af levende illustrationer, farverige collager og foranderlige billeder, der kommer til live med The Frames QLED-skærm.

Siden The Frame blev lanceret i 2017, har kataloget i Art Store konstant udviklet og udvidet sig. I dag er værker fra hele verden tilgængelige for brugerne. Vores samarbejde med Etsy og Magnum Photos er specielt, da vi er i en tid, hvor færre og færre mennesker rejser, og med disse samlinger kan forbrugerne opleve verden omkring dem hjemmefra, siger Klas Söderström, produktchef for TV/AV hos Samsung i Norden.

The Frame har et design, der minder om et maleri og fungerer som et almindeligt TV, når det er tændt, og som et kunstværk, når det ikke er i brug. Når TV-funktionen er slået fra, aktiveres Art Mode, der erstatter den sorte skærm med et galleri. Brugeren kan vælge mellem de forskellige kunstværker, der er tilgængelige i Art Store. The Frame er udstyret med QLED-teknologi og kan vise originale værker i høj opløsning.

Med Etsy og Magnum-samlingen tilbyder The Frames Art Store nu over 1.400 kunstværker i 4K-kvalitet. Kunstværkerne kommer fra museer og gallerier rundt om i verden. Gennem unikke samarbejder har brugeroplevelsen for The Frame ændret sig, og i dag kan brugere opleve fantastiske og ikoniske kunstværker og samlinger.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26