Gå til indhold
Samsung præsenterer 98"QLED TV: en superstor skærm optimeret til dit hjem

Pressemeddelelse -

Samsung præsenterer 98"QLED TV: en superstor skærm optimeret til dit hjem

I dag præsenterer Samsung Electronics sit nye 98” QLED Q80C TV i Europa[1] og udvider dermed sit premium TV-sortiment for at give flere fantastiske valgmuligheder for alle billede- og designbehov.

"I løbet af de seneste år har vi bemærket et stigende forbrugerbehov for større skærme. Hos Samsung er vi dedikerede til at levere produkter, der møder kundernes behov, kan hjælpe med at gøre hverdagen lettere og opfylde deres individuelle behov," siger Magnus Nørgaard, Talsperson for TV/AV, Samsung Danmark.

"Den her nye, super-size-tilføjelse til vores QLED-serie er særskilt spændende og giver en mere fordybende underholdningsoplevelse. Den får film til at føles, som om du er i biografen, sportsbegivenheder som om du virkelig er på stadion og gaming som om du befinder dig midt i al action. Hos Samsung åbner vi for en verden af underholdning, som drives af fantastisk teknologi og er suppleret med indhold fra fantastiske partnerskaber. Vi gør enhver oplevelse levende.”

Det her er 98” QLED Q80C

Dyk ned i den fulde AI-kraft med Q80C. TV'et drives af en 4K Neural Quantum Processor og anvender AI Upscaling-teknologi for at forbedre og tilpasse billedkvaliteten til en superstor skærm, hvilket forstærker indholdets dybde og skarphed. Dette er kombineret med Quantum HDR+-teknologi, der giver en imponerende ydelse i farver såvel som lysstyrke, så du kan se alle skarpe detaljer. Sammen med Quantum Dots 100 % farvevolumen kan brugere se de lyseste scener og opleve verdener fulde af farver. Med Samsungs skærme, kan du nyde levende, autentiske farver, validerede af PANTONE™, der giver din skærm liv. Hvis det giver dig lyst til at fordybe dig i dit yndlingsindhold i timevis, kan du også gøre det mere behageligt for dine øjne ved at skifte til EyeComfort Mode, en intelligent billedindstilling, der er designet til automatisk at justere skærmens lysstyrke og tone baseret på en indbygget lyssensor og oplysninger om, hvornår solen går ned og står op. Hvis du ser TV om aftenen, vil EyeComfort Mode justere niveauet af blåt lys, så billederne bliver varmere og mere behagelige for dine øjne.

Q80C TV'ets SuperSlim-design passer perfekt ind i dit hjem. Dets fantastiske, supertynde rammedesign skaber et ultraskarpt vindue til din underholdning. En fordybende oplevelse er ikke komplet uden utrolig lyd, og på trods af sit SuperSlim-design er dette førsteklasses TV i stand til at levere rungende lyd. Q80C understøtter Dolby Atmos og giver en enestående lydkvalitet, så seerne kan nyde deres yndlingsprogrammer med en filmisk 3D-lydoplevelse. Samsungs OTS (Object Tracking Sound) Lite sikrer, at du kan mærke hver eneste rytme i handlingen, og Q-Symphony orkestrerer TV'et og soundbaren i perfekt harmoni, så seerne kan nyde en fordybende 360-graders lydoplevelse.

Alle dine favoritter samlet et sted

Alle Samsungs 2023 TV-modeller kommer med Samsung Smart Hub, en intuitiv brugergrænseflade, der sømløst centraliserer din underholdning. Brugere tilbydes også funktioner til cloud gaming med mulighed for at spille som en professionel gennem FreeSync Premium Pro, der tilbyder HDR-gaming med lav latens og reduceret risiko for rystelser og hak i billedet[2]. Dette giver gamere en fantastisk brugeroplevelse, uanset om de spiller HDR-spil, ser film eller andet indhold.

Tilføj et nyt lag af underholdning med Philips Hue Sync, et partnerskab, der giver en lysindstilling, der både er fordybende og intelligent, og som synkroniseres smukt med dine seer- eller spiloplevelser.

Q80C lanceres i dag, den 7. juli, globalt. Nordisk lanceringsdato for


[1] Lanceres i hele Europa.

[2] Kan variere afhængigt af forbindelse.

Emner

Kategorier


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån

Relateret materiale