Gå til indhold
Samsung og Nisse Hallberg udforsker det smarte hjem i en ny YouTube-serie

Pressemeddelelse -

Samsung og Nisse Hallberg udforsker det smarte hjem i en ny YouTube-serie

Samsung og den svenske komiker, Nisse Hallberg, har lanceret den første episode af en ny YouTube-serie, der udforsker mulighederne med det smarte hjem. I fire episoder vil Nisse sammen med eksperter inden for madlavning, filmproduktion og indretning undersøge, hvordan innovativ teknologi til hjemmet kan gøre livet både lettere og sjovere.

København, 3. november 2020 - Samsung har lanceret en ny YouTube-serie, hvor den populære komiker Nisse Hallberg flytter ind i en lejlighed fyldt med innovativ teknologi og tilsluttede produkter fra Samsungs koncept Connected Living kombineret med mange andre smarte produkter. Sammen med eksperter heriblandt den danske arkitekt, Frederikke Aagaard, undersøger han, hvordan et tilsluttet hjem kan gøre hverdagen lettere. Hvordan kan teknologi gøre madlavningen lettere, og hvordan kan du indrette smarte hjem med få midler, så det bliver hjemligt? Dette er blot nogle få af de spørgsmål, som Nisse og hans gæster vil finde svar på.

- Ikke for at prale, men jeg vil bestemt sige, at jeg er lidt af en trendkender og har tendens til at være opdateret med de fleste ting. For eksempel var jeg først i Stockholm med Dalgona-kaffe, men det smarte hjem har jeg ikke rigtig taget til mig. Men jeg ser meget frem til at teste det, og jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke kunne bruge lidt hjælp til en lettere hverdag, siger Nisse Hallberg.

Blandt gæsterne finder vi nogle af Nordens mest førende eksperter inden for deres områder:

  • Den danske arkitekt og vært Frederikke Aagaard, der har specialiseret sig i indretning og adfærdsmæssig design, deler sine bedste tip til, hvordan man gør teknologi til en naturlig del af hjemmet.
  • Den finske stjernekok Tommi Tuominen, der sammen med Nisse vil undersøge, hvordan innovativ teknologi kan hjælpe med at gøre hjemmemiddagen lettere.
  • Den norske filmskaber Nikolai Schirmer hjælper Nisse med at skabe engagerende indhold ved hjælp af smart teknologi.

- Med vores nye serie ønsker vi at inspirere til et smartere og mere online liv. Vi vil vise, at det smarte hjem ikke er kompliceret, og at vores innovative teknologi i Connected Living ikke kun gør hverdagen lettere, men også meget sjovere, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

Se det første afsnit her: https://youtu.be/H1lGEZfvAn8

Om Samsung Connected Living

Konceptet Connected Living handler om at gøre livet lettere. Det er muligheden for at skabe en enklere hverdag ved hjælp af Samsungs og andres tilsluttede produkter. Det kan være alt fra hvidevarer og låse til lys, lyd, billede og indeklima. Ved at automatisere daglige rutiner og gøremål kan du bruge den tid på andet sjov og bruge mere tid sammen med dine kære.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26