Gå til indhold
Samsung Neo QLED får branchens første 'Gaming TV Performance' certificering

Pressemeddelelse -

Samsung Neo QLED får branchens første 'Gaming TV Performance' certificering

Fire modeller fra Samsungs 2021 Neo QLED TV-sortiment har modtaget certificeringen, der afspejler banebrydende ydeevne for en latens på under 10 ms og HDR med lysstyrke højere end 1000 nit

København – 22. marts 2021 - Samsung Electronics meddeler, at Neo QLED 2021 vil være det første TV, der modtager Gaming TV Performance-certificering fra Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), et velkendt institut for elektroteknik i Tyskland.

Fire modeller fra 2021 Neo QLED-serien (QN900, QN800, QN90, QN85) modtog certificeringen, som er en etiket givet for lavt input-lag og HDR med lysstyrke højere end 1000 nit. Hver TV-model var en del af en grundig testproces og modtog til sidst certificeringen mindre end 10 ms ventetid under hver spilscene. Input-lag (inputforsinkelse) refererer til det tidsrum, fra et elektrisk signal sendes fra spilcontrolleren, indtil det vises på skærmen. Et TV med et lavt input-lag giver spillere en mere præcis spiloplevelse.

Derudover modtog Samsungs Neo QLED, certificering for HDR med en lysstyrke over 1000 nit. Den nye FreeSync Premium Pro-teknologi understøtter også HDR, som fremhæver detaljer i de lyseste og mørkeste scener for at give optimeret kontrast.

Udover lavt input-lag og HDR-understøttelse med lysstyrke over 1000 nits inkluderer Samsungs Neo QLED-TV også en række nye og spændende spilfunktioner.

Samsungs Neo QLED TV-modeller leverer præcise detaljer, dybe sorte og fænomenale farveudtryk på grund af deres 100% farvevolumen og 12-bit baggrundsbelysningskontrol. Wide Game View og Game Bar, begge branchens første, giver en bredere oplevelse med 21:9 og 32:9-formater samt muligheden for hurtigt at kontrollere forskellige spiloplysninger.

Derudover leverer Samsungs Neo QLED-TV en høj opdateringshastighed på 120Hz med Motion Xcelerator Turbo+. Lyden er også blevet forbedret med AI-baseret surround sound og objektsporingslyd (OTS+), hvilket skaber en optimeret spiloplevelse.

- Flere og flere gamere leder efter store skærme med billedfunktioner i høj kvalitet, når de køber et nyt TV, og dette viser, at Samsung fortsat er førende inden for den TV-fokuserede spiloplevelse, sagde Yonghoon Choi, Executive Vice President for Visual Display Business hos Samsung Electronics.

Flere oplysninger om Samsungs 2021 Neo QLED TV vil snart være tilgængelige på www.samsung.com

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

RelationsPeople

For test og udlån
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26

Relateret materiale