Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer SmartThings i Danmark

Pressemeddelelse   •   Jun 25, 2019 09:00 CEST

Vil du kunne kontrollere belysningen i dit hjem via mobilen, eller vil du vide dig sikker på, at kaffemaskinen er slukket, når du låser hoveddøren? Det og meget mere er muligt med SmartThings, der gør det lettere for flere at komme i gang med smart og forbundet teknologi derhjemme. SmartThings er et åbent økosystem, som bygger på det nye Smart Hub V3, der kan forbinde produkter fra Samsung og en lang række andre producenter.

København, 25 juni 2019Samsung lancerer i dag SmartThings i Danmark. Det nye ved løsningen er den nye Smart Hub V3, der nemt kan installeres og forbinde produkter som telefoner, tablets, hårde hvidevarer, smart TV, lydsystemer, elementer og belysning. Ved hjælp af Hub’en kan du, sammen med sensorer og stikkontakter i Samsungs SmartThings-serie, nemt styre dine yndlingsprodukter og automatisere dem via SmartThings-appen. Med den nye Smart Hub V3 kan du oprette scenarier og forbinde flere enheder, så de interagerer med hinanden. Det betyder, at du fx kan kombinere musik og lys eller på forhånd indstille belysningen, præcis som du vil have den, når du skal se TV.

Små ting, der letter livet

Samsung er drevet af at skabe innovationer, som gør livet nemmere. Gennem årene har Samsung skabt nye, fantastiske løsninger, der har flyttet grænserne for, hvad der er muligt. Og du kan nu designe dit eget smart-hjem med præcis de produkter og funktioner, du vil have. Samsung har gjort tiden og teknologien moden til det smarte hjem og visionen om at bruge teknologi til at gøre hverdagen lettere, er blevet en realitet. Du kan, helt enkelt, styre belysningen via mobilen og derfra avancere og udvide smart-funktionerne, der aflaster de kedelige hverdagsgøremål for at sikre, at dit hjem fungerer, og at du får mest muligt ud af det.

Med SmartThings ønsker vi at lette folks hverdag, hjælpe dem med at spare tid og energi samt bidrage til et sikrere og mere bæredygtigt liv. Jeg anvender selv SmartThings-appen til blandt andet at forvarme mit sommerhus til den rigtige temperatur, før jeg kommer derhen. En god måde at komme i gang på, er at åbne SmartThings-appen og se, hvor mange smarte produkter, der allerede findes i hjemmet. Mange har sikkert flere smarte produkter i hjemmet end de tror, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Samsungs SmartThings-produktserie omfatter en række sensorer, kameraer og enheder, som gør hverdagen lettere. Med SmartThings kan du for eksempel få en besked på din mobil eller dit TV, når vasketøjet er klar, eller indstille belysningen, så den automatisk justeres til et bestemt niveau, når du træder ind i køkkenet om morgenen. SmartThings indeholder også smarte stikkontakter, som gør, at du fx kan sørge for, at kaffemaskinen slukker automatisk, når du lukker hoveddøren og forlader huset.

SmartThings understøtter smarte produkter fra flere producenter

Den nye Smart Hub V3 og SmartThings-serien understøtter både ZigBee og Z-Wave netværkstandarder, som gør, at de arbejder sammen med de fleste smartprodukter. Samsung SmartThings er det største åbne økosystem for IoT på markedet og understøtter mere end 4.000 produkter fra mere end 50 forskellige mærker. I SmartThings-appen kan du forbinde disse produkter og oprette scenarier, der kombinerer de smarte produkters funktioner. På den måde kan du teste dig selv og forbinde så mange eller så få enheder, som du har brug for og på den måde skabe en individualiseret smart-home-løsning, der opfylder lige præcis dine behov.

Vi mener, at åbenhed og samarbejde er en forudsætning for innovation og udvikling. SmartThings er derfor et åbent økosystem, hvor du som bruger kan forbinde en bred vifte af produkter fra Samsung, men også fra andre mærker. Med SmartThings-appen er det nemt at få overblik og få alle dine smartprodukter til at gøre din hverdag lettere, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Høj sikkerhed med Zigbee og Z-Wave

Med SmartThings kan brugeren altid føle sig sikker, da produkter, der kan tilsluttes Smart Hub fra Samsung eller andre producenter, gør det via Zigbee eller Z-Wave og overholder sikkerhedsstandarderne fra Zigbee Alliance og Z-wave Alliance. Smartprodukter kan også tilsluttes via lokale netværk (LAN) eller via en sky-til-sky løsning, men i disse tilfælde kræves en integration og certificering af Samsung SmartThings. Smart Hub har desuden flere sikkerhedslag, hvor det første er et hardwarelager ligesom på Samsungs telefoner. Det betyder, at det kun er den person, der ejer produkterne, som får adgang til de data, der er knyttet til dem.

SmartThings-appen fungerer sammen med både Android og iOS og kan downloades gratis fra Google Play eller App Store. App’en kan bruges på din mobil, tablet eller Samsung Family Hub køleskabe. SmartThings og Samsung Smart Hub V3 er nu tilgængelige på www.samsung.dk, i Samsungs Experience Store samt hos Samsungs forhandlere. For mere information om priser og produkter: https://www.samsung.com/da/smartthings/

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/da/pressroom/samsung

Om SmartThings:

SmartThings er den mest enkle måde at få et smart hjem på. Med SmartThings bliver det nemt at forbinde og styre dine enheder eksternt eller i hjemmet. SmartThings er markedsledende inden for forbrugerløsninger til IoT og den åbne platform forbinder enheder, producenter og tjenester med at skabe et af verdens største økosystemer. SmartThings blev lanceret i 2012 og har hovedkontor i Mountain View, CA og er et datterselskab af Samsung Electronics. For mere information: www.smartthings.com.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/