Få vores nyheder på mail

Samsung lancerer 240Hz G-Sync Compatible Curved CRG5 Gaming Monitor i Europa til gamescom 2019

Pressemeddelelse   •   Aug 21, 2019 17:00 CEST

Verdens første 240Hz RapidCurve™ Gaming Monitor med NVIDIA G-Sync Compatible leverer en gaming-oplevelse ud over det sædvanlige.

Samsung Electronics annoncerede i dag ved gamescom den europæiske lancering af den nye CRG5 gaming-skærm, som er den seneste Samsung Curved Gaming Monitor. CRG5 blev afsløret for første gang til E3 2019 og leverer en kraftfuld kombination af branchens første 240Hz refresh rate med en kurvet skærm og NVIDIA G-SYNC Compatible, for at give gamerne den bedste oplevelse og mulighed for at fordybe sig.

Som verdens største gamingevent er gamescon et vigtigt sted at fremvise den nyeste gaming-teknologi. Samsung-standen er dobbelt så stor som i 2018. Med 500 kvadratmeter er den større end en NBA basketball-bane. Ud over CRG5 kan deltagerne opleve Samsungs andre nyeste innovationer inden for gaming-skærme såsom Space Gaming Monitor (SR75Q) og Super Ultra-wide CRG9 49”.

CRG5: Verdens første 240Hz Refresh Rate med kurvet skærm

Den 27” store CRG5 skærm kombinerer en lynende hurtig refresh rate gennem 240Hz RapidCurve™ teknologi og 1500R runding, som eliminerer forsinkelser samtidig med, at den viser fuldstændig gnidningsløse scener for en realistisk oplevelse. 240Hz refresh raten tillader en hurtig og problemfri respons ved skærmovergange og hurtigt omskiftelige situationer, hvor den kurvede 1500R skærm giver et bredere synsfelt.

G-Sync Compatible fra NVIDIA synkroniserer panelet og Graphics Processing Unit (GPU) for at kunne eliminere huller, hakken og enhver bevægelsesforsinkelse og derved give spillerne et exceptionelt dynamisk og harmonisk spil under enhver scene i fuld HD-opløsning.

Gode gaming PC’er fortjener fantastiske skærme og Samsungs første NVIDIA G-SYNC Compatible skærm C27RG5 giver en problemfri og fremragende gaming-oplevelse for brugere med GeForce GTX 10-Series, GeForce GTX 16-Series og GeForce RTX 20-Series grafikkort,” siger Rene Ebsen, Country Sales Manager, Danmark.

En imponerende 3000:1 kontrastrate betyder, at Samsungs nyeste kurvede gaming-skærm leverer dybere sortnuancer og lysere hvidnuancer, som giver superfine detaljer i de lyseste og mørkeste dele af billedet og dermed en bedre brugeroplevelse. Samsungs CRG5 har en kurvet vertikal indstillingspanelsskærm (VA), som er skræddersyet til brugerens udsyn for øget koncentration ved kritiske spiltidspunkter.

Samsung CRG5s rammefrie design giver gamerne endnu mere skærmplads, hvor en stærk og standhaftig Y-stand og On Screen Display (OSD) i gaming dashboard stil forstærker ethvert gaming-miljø. Samsungs CRG5 tilbyder også en række optimale gaming-funktioner, som gør spiloplevelsen mere komfortabel end nogensinde før. Game Mode er en valgfri indstilling, som automatisk og optimalt tilpasser de sorte gammaniveauer, kontraster, skarphed og farver til alle typer spil. Low input Lag Mode kan også minimere forsinkelser mellem en brugers inputenheder og skærme, mens Virtual Aim både øger og forbedrer præcisionen, når der spilles first-person shooter. Endelig reducerer Eye Saver Mode det blå lys udledt af skærmen for at gøre det mere behageligt for øjnene under længere spilperioder.

Space Gaming Monitor: Genvind dit gaming space

Den 32” store Space Gaming Monitor (SR75Q), som først afsløres til gamescom 2019, har en superhurtig 144Hz refresh rate med AMD Radeon FreeSync. Refresh raten på 144 Hz reducerer billede- og bevægelsesforsinkelser, hvor AMD FreeSync synkroniserer skærmens refresh rate og din grafikprocessor, hvilket tilsammen resulterer i en bedre spiloplevelse uden huller og hakken.

Space Gaming Monitor vil være tilgængelig i en model på 32”, QHD (2560 x 1440) opløsning med Samsungs velkendte pladsbesparende design, som tillader brugere at skubbe skærmen fladt op mod væggen, så alle overflader er frie. Space Gaming Monitor kan også nemt skubbes fremad og justeres hele vejen ned til overfladeniveau, så skærmen er i brugerens foretrukne position, hvilket giver en uforlignelig fleksibilitet, når du skal skabe dit optimale gaming-miljø.

Det, at strøm- og HDMI-kablerne er lette at skjule, forhindrer sammenfiltrede kabler og sikrer, at ethvert gaming-område forbliver ryddeligt. Skærmen blærer sig med et tresidet rammefrit design for at kunne vise så meget af spillet som muligt. Space Gaming Monitor kommer med en integreret klemme, som sikrer en hurtig og let installation, og som gør det muligt at montere skærmen på ethvert skrivebord.

CRG 49”: Den ultimative gaming-skærm, nu med Dual QHD-opløsning

Vinderen af ”Best of Innovation Award in the Computer Peripherals Product Category and Honoree in the Gaming Product Category” til CES 2019, CRG9 49” indeholder en række premium funktioner. Først og fremmest har skærmen en HDR 1000 and dual Quad High Definition (QHD) opløsning (5.120 x 1.440). Det svarer til, at man placerer to 27” 16:9 skærme ved siden af hinanden, men uden at rammerne generer. CRG9 leverer en milliard farver med 95% DCI-P3 farveplads for at kunne lave en realistisk repræsentation, hvor de superfine detaljer ved de lyseste og mørkeste dele af billedet forstærkes med et lyshøjdepunkt på 1.000 nits.

Derudover tilbyder CRG9 en 120Hz refresh rate, som reducerer billede- og bevægelsesforsinkelser. AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR-teknologi reducerer hakken, skærmhuller og inputventetid for at sikre den bedst muligt spiloplevelse. Virtual Aim giver spillerne forbedret præcision, når der spilles med first-person shooter, hvor CRG9 skærmens runding giver spillere et bredt synsfelt for en mere intens oplevelse.

Samsung – The Heart of Gaming til gamescom 2019

For at opleve og lære mere om Samsungs nyeste innovationer inden for gaming-skærme kan du besøge Samsung til gamescom i hal 9.1, stand A040 B045 i Koelnmesse, Køln, fra 20. – 24. august 2019.

Til eventen vil Samsung være vært for spændende gaming-events; kæmp mod det tyske Hearthstone community, IAmThanh, i løbet af Blizzard’s Heathstone Community Day på onsdag. Vær med til at overvære konkurrencefordelen ved CRG5 ved en af PlayerUnknowns Battlegrounds’ (PUBG) daglige takeovers, hvor Samsungs stand forvandles til en kampplads for utallige spændende PUBG-turneringer. Oplev CRG5’s fulde potentiale med en hands-on version af Gears 5 Horde Mode; som for første gang nogensinde vil være muligt at spille.

Oplev også vores skærme i aktion ved standende hos nogle af vores vigtige partnere – UBISOFT og Facebook Faming i hal 6, Logitech i hal 7 eller Xbox i hal 8. For yderligere information om Samsungs gaming-skærme, besøg https://displaysolutions.samsung.com/gamescom2019

Samsung CRG5 and CRG9 49” er nu tilgængelige globalt, hvorimod Space Gaming Monitor (SR75Q) vil være tilgængelig globalt fra Q4. 

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/