Gå til indhold
Samsung i samarbejde med Hyper Island om stor nordisk uddannelsessatsning

Pressemeddelelse -

Samsung i samarbejde med Hyper Island om stor nordisk uddannelsessatsning

Samsung satser stort på unge talenter i Norden med lanceringen af programmet Solve for Tomorrow. Med hjælp fra design-thinking, teknologi og innovation giver Solve for Tomorrow hundredvis af unge mennesker muligheden for at bidrage og skabe en positiv social forandring. Programmet udvikles sammen med svenske Hyper Island, der er internationalt anerkendt for deres uddannelser og konsulentydelser med fokus på at skabe forandringer.

København, 4. juni 2021 - Siden 2010 har næsten en million unge mennesker i over 30 lande haft muligheden for at opleve og deltage i Solve for Tomorrow for at sammen at udvikle nye måder at skabe en positiv social forandring med hjælp fra teknologi og innovation. Og anderledes fra mere traditionelle undervisningsmetoder er fokus i programmet på design-thinking, som er en kreativ proces for problem-løsning med udgangspunkt i folks faktiske behov. Og med det ene formål at deltagerne tager udfordringen op fra idé til virkelighed. Et eksempel på en idé, der er blevet til virkelighed som resultat af Solve for Tomorrow, er en afsaltningsanordning, der renser vand ved hjælp af solenergi. Et projekt som blev startet af to studerende i Paraguay.

-Det er dejligt, at Solve for Tomorrow endelig bliver lanceret i Norden. Det er en meget spændende mulighed, som vi håber vil bringe morgendagens skabere frem – unge menneskers som har en passion for en mere bæredygtig fremtid. Samarbejdet med Hyper Island er afgørende for projektet, da de har viden og erfaring med kreativ interaktion samt sjove og nye måder at tænke læringsprogrammer på. Vi ved, at der er en stærk vilje og stor ambition blandt unge mennesker, hvilket vi gerne vil være med til at fremme med hjælp fra teknologi og innovation, siger Elin Wallberg, Corporate Citizenship & Partnerships Manager i Samsung Electronics Nordic. 

Alle unge mellem 16 og 25 år vil have mulighed for at kunne ansøge om deltagelse i Solve for Tomorrow, enten som individ eller som et hold. Det er gratis at deltage, og der er ingen regler om tidligere viden og erfaring (udover engelskkundskaber). Programmet kan følges ved siden af arbejde eller uddannelse. Det eneste som kræves, er at man identificerer et problem eller en idé inden for et af tre områder: miljø, ligestilling eller sundhed og velvære. Målet for programmet er at lære og opnå ny viden samt at få adgang til et netværk, som kan føre til job eller interessante kontakter.

-Hos Hyper Island er en masse fantastiske ideer blevet skabt og formateret gennem årene. Sammen med Samsung vil vi bruge vores fælles ekspertise til at lære, inspirere og skabe nye gode ideer og løsninger for fremtiden. Vi ser frem til at modtage ansøgninger og være en kreativ drivkraft i programmet, siger Heidi Rundt, Managing Director Sweden, Hyper Island. 

Det vil være muligt at ansøge til Solve for Tomorrow mellem 7. juni til 10. august 2021. Programmet starter i august med runde et, hvor alle får mulighed for at udvikle deres viden inden for design-thinking. I den sidste sidste fase vil 15 ideer gå videre til runde 2, hvor de den 16. december får muligheden for at præsentere for en jury af eksperter.

Juryen vil derefter udnævne en vinder.

Læs mere om Solve For Tomorrow her: https://www.samsung.com/dk/solvefortomorrow/

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92