Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy Watch – for en stilren og smart livsstil

Pressemeddelelse   •   Aug 09, 2018 18:00 CEST

Det nye Galaxy Watch kommer i et tidløst design og er med funktioner som eSIM til 4G-opkobling, længere batteritid samt nye sundheds- og træningsfunktioner optimalt for de, der vil leve en forbundet livsstil.

København, 9. august 2018 – I aftes lancerede Samsung det nye Galaxy Watch. En smartwatch som kombinerer det bedste fra tidligere smartwatches med øget batteritid, 4G-opkobling, nye sundheds- og træningsfunktioner og et tidløst design i rustfrit stål i tre forskellige versioner. Det nye ur gør det muligt for brugerne at tilpasse det efter deres personlige stil. Med de nye funktioner i Galaxy Watch kan man desuden overvåge stress symptomer og søvn. Galaxy Watch kommer i to nye versioner i tre forskellige farver: Silver i 46mm samt Midnight Black og Rose Gold i 42 mm, samt nye justerbare armbånd i forskellige farver, hvilket giver brugeren mulighed for at tilpasse det ud fra sin egen unikke stil. Galaxy Watch er kompatibelt med både Android- og iOS-mobiler[1].


- Fra start af har vores mål med smartwatches været, at urene skal gøre din hverdag nemmere, give dig fuldt udbytte af dine omgivelser og holde dig opdateret, uanset om du har din telefon med dig eller ej. Galaxy Watch, der med støtte fra eSIM holder dig tilsluttet, er et vigtigt skridt i udviklingen mod dette. Med Galaxy Watch har vi taget det bedste fra vores tidligere smartwatches og forbedret de funktioner, som vores brugere efterspørger. Det gælder også designet, hvor vi ikke alene har udvidet paletten af farver og stilarter, men også størrelserne på urene, siger siger Jimmy Voss, Sales Manager IM for Samsung Danmark

Vær opkoblet – uanset hvor du er
Opgraderingen af batteritiden for Galaxy Watch betyder en batteritid på op til 80+[2]timer versionen på 46mm gør det muligt at anvende uret i længere tid end tidligere, og hjælper samtidig brugerne med at holde tempoet i travle perioder. Med Galaxy Watch går du aldrig glip af en vigtig samtale eller en besked, da Galaxy Watch understøtter eSIM[3], hvilket betyder, at du kan lade telefonen blive hjemme. Sammen med den øgede batteritid gør den nye 4G-opkobling med eSIM det muligt at klare sig uden smartphone i højere grad end tidligere. Ring eller besvar en samtale under løbeturen eller send en besked fra swimmingpoolen direkte fra dit håndled.


Lev et mere balanceret liv
Galaxy Watch er udviklet med brugerens velbefindende i tankerne og giver dig et større overblik over din sundhed med overvågning af stresshåndtering[4], der automatisk registrerer høje niveauer af stress og derefter giver dig tips til vejrtrækningen for derigennem at hjælpe brugeren med at blive mere afslappet og fokuseret. En ny avanceret søvnregistrering[5] gør det lettere at overvåge samtlige niveauer af søvn, herunder REM-søvncyklusser, for at hjælpe med at justere ens søvnvaner for endnu bedre søvn. En smart og nem støtte til en sundere livsstil uden, at du behøver at have telefonen omkring dig.

Udover søvn og stress kommer Galaxy Watch med nye sundheds- og træningsfunktioner, der kan hjælpe brugerne med at nå deres mål. Med indbygget pulsmåler og GPS sammen med træningsudstyr fra Under Armour og Speedo kan brugerne følge deres træning under selve løbet, og i fitnesscentret. Træning og musik hører sammen, og med Spotify Offline[6] kan brugerne altid lytte til deres yndlingsmusik som motivation under deres træningspas, selv uden deres telefon. Galaxy Watch tilbyder også 21 nye indendørstræningstyper, der giver dig mulighed for at registrere 39 forskellige typer træning. Dermed får du mere variation i din træning. Med Samsung Health kan brugeren nemt holde øje med sin daglige motion, da flere former for træning registreres automatisk. Ens måltider kan ligeledes registreres, hvilket gør det let at få overblik over sit kalorieindtag og ens samlede sunde livsstil.


Et stilfuldt og tidløst design
Brugeren kan vælge den størrelse og farve, som passer til den enkelte, én version i Silver på 46mm og to versioner i 42mm i enten Midnight Black eller Rose Gold. Da hver person har sin individuelle stil, kan man supplere sit Galaxy Watch med flere valgmuligheder i form af forskellige urskiver og armbånd i silikone, læder og tekstil. Med remme i standardmålene, 22 mm og 20 mm, kan brugeren frit købe remme efter stil og smag i almindelige urforretninger. Galaxy Watch fortsætter som sine forgængere med et klassisk, rundt urdesign og en roterendeurkant, samt Always On Display, som gør, at uret viser en urskive, selv i slukket tilsand. Det er en analog effekt, der giver følelsen af at have et traditionelt ur på armen. Nyt for Galaxy Watch er en skyggeafbryder, der giver opkaldet en analog dybdeeffekt for at give brugerne mulighed for en mere traditionel følelse af at bære et ur. Derudover har Galaxy Watch en militærcertificeret holbarhedsfaktor[7] gennem Corning® Gorilla® Glass DX + og branchens førende vandtæthedsscertificereing i 5 ATM[8], der gør det muligt at bruge uret uanset, hvilket miljø det drejer sig om.


Oplev det bedste fra Samsung Galaxys økosystem
Galaxy Watch har alle fordelene fra Galaxy- familien og skaber en problemfri oplevelse gennem SmartThings, Samsung Health, Samsung Flot, Samsung Knox, Samsung Pay med NFC og gennem samarbejder med Spotify og Under Armour. Få nemt adgang og tjek andre enheder med Galaxy Watch gennem SmartThings – fra at tænde lyset og TV’et om morgenen til at tilpasse temperaturen i soveværelset om aftenen. Samsung Galaxy Watch gør musikafspilningen uden smartphone endnu nemmere med Spotify offline[9]. GPS-funktionen i Galaxy Watch er videreudviklet med mulighed for blandt andet geografisk styrede meddelelser som fx at få en opdatering, når du går forbi dit lokale supermarked og mangler noget i køleskabet.

Galaxy Watch er tilgængeli i butikkerne i slutningen af september med en vejledende pris på 2.999 DKK i 46 mm og 2.799 DKK for Midnight Black og Rose Gold i 42 mm.

For yderligere information, besøg: www.samsung.com/dk/wearables/galaxy-watch/

Galaxy Watch specifikationer
Model Galaxy Watch 46mm Silver Galaxy Watch 42mm Midnight Black Galaxy Watch 42mm Rose Gold
Display 1.3” (33mm), Cirkulær Super AMOLED (360 x 360) Full Color Always On Display Corning® Gorilla® DX+ 1.2” (30mm), Cirkulær Super AMOLED (360 x 360) Full Color Always On Display Corning® Gorilla® DX+
Størrelse 46 x 49 x 13 mm 63g (uden armbånd) 41.9 x 45.7 x 12.7 mm 49g (uden armbånd)
Armbånd 22mm (udskiftelige) Farver: Onyx Black, Deep Ocean Blue, Basalt Grey 20mm (udskiftelige) Farver: Onyx Black, Lunar Grey, Terracotta Red, Lime Yellow, Cosmo Purple, Pink Beige, Cloud Grey, Natural Brown
Batteri 472mAh 270mAh
AP Exynos 9110 Dual core 1.15GHz
OS Tizen Based Wearable OS 4.0
Hukommelse og lagring LTE (Bluetooth +4G eSIM støtte) 1.5GB RAM + 4GB intern lagring
Tilslutning 3G/LTE, Bluetooth®4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass
Sensorer Accelerometer, Gyro, Barometer, HRM, Ambient Light
Opladning WPC-baserad trådløs opladning
Certificering 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilitet Samsung: Android 5.0 eller senere version Andre producenter: Android 5.0 eller senere version iPhone 5 og op, iOS 9.0 eller senere version

*Alle funktioner, specifikationer og anden produktinformation, der er angivet i dette dokument, men ikke begrænset til, fordele, design, priser, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og funktioner i produktet, kan ændres uden varsel.

[1]Kompatibel med Android 5.0 eller nyere med 1,5GB RAM eller mere, alternativt iPhone 5 eller nyere med minimum iOS 9.0.

[2]Batteritiden varierer afhængig af enhed og anvendelse: Galaxy Watch 46mm (+80 timer ved normal anvendelse, ca. 3-4 dage); op til 168 timer ved lav anvendelse) og Galaxy Watch 42mm (45+ timer ved normal anvendelse, ca. 2-3 dage; 120+ timer ved lav anvendelse). Den faktiske batteritid kan variere alt efter netværksforbindelse, komponenter, indstillinger, signalstyrke, støj og mange andre elementer.

[3]eSIM er et elektronisk SIM-Kortt som er indbygget i uret. Abonnementet aktiveres digitalt af din udbyder. eSIM skal understøttes af din operatør. Se samsung.dk/wearables/galaxywatch vedrørende tilgængelighed og løbende opdateringer

[4]Målingsniveauer anbefales ikke til medicinsk brug

[5]Målingsniveauer anbefales ikke til medicins brug

[6]Spotify Offline kræver Spotify Premium for mere information, besøg www.spotify.com.

[7]MIL-STD-810: Environmental Engineering Considerations and Laboratory Tests er en amerikansk militærstandard, som understreger at udstyrets miljødesign og testgrænser er tilpasset de miljøer, de bruger. MIL-STD-810G: + Luftfugtighed, højdeopbevaring, højdeanvendelse, nedsænkning.

[8]Galaxy Watch har en ISO 22810:2010 certifiering for armbåndsur i 5 ATM for 50 meter under særlige vilkår gældende tryk, tid, hastighed og temperatur. Detta betyder både, at enhederne er sikre at anvende i eksempelvis regn eller i badet samt bruges til aktiviteter i vand nær overfladen, så som svømme i et bassin eller i havet. Derimod skal intet Galaxy Watch anvendes til dykning, vandski eller andre aktiviteter, som kan betyde store og pludselige temperaturforskelle, høje hastigheder i vand eller dybe nedsænkninger i vand. Skyld og tør enheden efter anvendelse i saltvand.

[9]Spotify Offline kræver Spotify Premium. For mere information, besøg www.spotify.com.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/