Få vores nyheder på mail

Nu kommer den kraftfulde Samsung Galaxy Note9 i butikkerne

Pressemeddelelse   •   Aug 23, 2018 14:00 CEST

I morgen starter salget af den nye Galaxy Note9 – Samsungs mest kraftfulde smartphone til dato


København, 23. august 2018
– Fra i morgen, den 24. august, bliver det muligt at købe Samsungs mest kraftfulde smartphone nogensinde, Galaxy Note9, i de danske butikker. Med en forbedret præstationsevne, en ny og opgraderet S Pen med Bluetooth-tilslutning, samt Samsungs hidtil smarteste kamera, får Note9-brugere det bedste – både når det angår arbejde og underholdning.

- Det er dejligt at se, hvor godt Galaxy Note9 er blevet modtaget siden lanceringen, og derfor er det fantastisk, at den allerede nu kommer i butikkerne i Danmark. Vi ved, at vores trofaste Note-brugere har længtes efter dette produkt, men jeg er overbevist om, at mange flere vil blive tryllebundet af vores mest kraftfulde smartphone nogensinde, siger Jimmy Voss, Sales Manager for IM for Samsung Danmark.

Samsung Galaxy Note9 har en 6.4” stor Super AMOLED-skærm, det største batteri nogensinde i en Samsung-telefon, samt en RAM hukommelse på 8GB (512GB-versionen). Kombineret med lagringsmuligheder på op til 1TB, såfremt et microSD-kort tilføjes, kommer brugeroplevelsen af Samsung Galaxy Note9 til at handle om muligheder fremfor begrænsninger. 


S Pen – mere end bare en pen
Samsungs brugerundersøgelser viser, at mere end halvdelen (60 procent) af Note-brugerne benytter sig af S Pennen flere gange dagligt, mens omkring 70 procent anser enkeltheden og de praktiske funktioner ved pennen som de største fordele.
Med Galaxy Note9 medfølger en opgraderet S Pen, som nu er forbundet til enheden via Bluetooth. Det indebærer helt nye funktioner og anvendelsesområder. Bluetooth-tilslutningen gør det blandt andet muligt at anvende knappen på S Pennen til at:

  • Styre præsentationer og klikke frem og tilbage.
  • Tage billeder med S Pennen som foto-aftrykker. Perfekt i de tilfælde, hvor du selv skal være med på billedet.
  • Aktivere forskellige funktioner på din Note9 ved at holde knappen på S pennen nede. Lær din S Pen forskellige kommandoer og tilpas den efter præcis dine behov.


Smart kamera og funktioner, det gør arbejdet lettere
Kameraet i Note9 er det smarteste til dato fra Samsung. Funktioner som Scene Optimizer, der aflæser, hvilket type motiv du vil fotografere og optimerer billedet på baggrund af dette, samt Flaw Detection, som fortæller brugeren, hvis noget på billedet ser forkert ud, eller hvis linsen er snavset. Desuden gør den avancerede støjreduktionsteknologi - og Dual Aperture-linse[1], der tilpasser sig det menneskelige øje – alt for, at billeder og film står så skarpt som muligt.

Men Galaxy Note9 handler ikke bare om underholdning. Den er også et unikt hjælpemiddel på arbejdet med DeX-støtte via en HDMI-adapter[2], hvilket indebærer, at brugeren får en PC-lignende oplevelse. Man kan desuden meget enkelt koble telefonen til en større skærm, et tastatur eller en mus for at gøre arbejdet endnu mere effektivt.. Note9 tilbyder selvfølgelig også populære funktioner som hurtig trådløs opladning, vand- og støvresistens (IP68) og tjenester som Samsung Pay, Samsung Health og sikkerhedsløsningen Knox.

Samsung Galaxy Note9 sælges i butikkerne fra fredag den 24. august i farverne Midnight Black samt Ocean Blue med en gul S Pen. Vejledende pris for Galaxy Note9 er 9799 DKK for version med 512GB og 7849 DKK for version i 128GB.

For yderligere information om Galaxy Note9 og produktspecifikation, besøg http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy.

[1]Dual Aperture understøtter F1.5-tilstand og F2.4-tilstand. Dual Aperture er installeret på det bagerste vidvinkelkamera.

[2]Samsungs HDMI-adaptrar inkluderer HDMI Adapter (EE-HG950), Multi Port Adapter (EE-P5000) og DeX Cable (EE-I1300).

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/