Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy Watch Active2 i butikkerne – smartere, flottere og mere personlig

Pressemeddelelse   •   Okt 08, 2019 10:00 CEST

I næste uge kommer Samsungs seneste tilføjelse af smart watches til salg i butikkerne. Samsung Galaxy Watch Active2 er kompatibel med både Android og iOS og fås i to størrelser og i tre forskellige farver. Skiven i den nye afrundede AMOLED-skærm roterer digitalt, og en ny grænseflade gør uret endnu lettere at bruge. Op til 39 forskellige træningsformer kan registreres, og det nye smart watch tilbyder også mere intelligent søvn- og stressregistrering samt en indbygget løbetræner. Samarbejdet med blandt andet Spotify og Under Amour gør din træning og velvære bedre og sjovere.

København 8. Oktober 2019 – fra næste uge sælges Samsungs nyeste smart watch, Galaxy Watch Active2, i de danske butikker. Det nye og opgraderede smart watch tilbyder brugerne nye, intuitive funktioner og et mere personlig design, som gør brugeroplevelsen mere individualiseret med sundhed og velvære i fokus.

- Galaxy Watch Active2 er et smart watch med et stilfuldt design og detaljer, der nemt kan tilpasses. Med urets innovative og intuitive funktioner får brugerne mulighed for at fokusere på deres sundhed og sætte realistiske mål for træning og velvære. Brugerne har efterspøurgt et rigtig funktionelt smart watch med et design, som man gerne vil have på hver dag – det imødekommer vi med Galaxy Watch Active2,” siger Claus Holm, Director IM & Country Manager i Danmark.

Forbedret vejledning til øget velværeGalaxy Watch Active2 er opgraderet og kan nu registrere op til 39 forskellige typer træning, hvor løb, vandring, cykling, svømning, roning, cross trainer og dynamisk træning automatisk registreres. Med den opgraderede løbetræner er det muligt at følge eget tempo i realtid og vælge syv forskellige typer løbeprogrammer for at nå personlige træningsmål. Galaxy Watch Active2 har nye innovative sundhedssensorer på bagsiden - dobbelt så mange som sin forgænger. Disse aflæses med en højere hastighed end nogensinde før, så brugeren hurtigt kan få information og dermed få det bedste ud af deres træning.

Gennem opdateret søvn- og stresssmåling har Galaxy Watch Active2 også forbedrede søvnanalysealgoritmer, der sigter mod at hjælpe brugeren med at skabe et sundere søvnmønster. Uret hjælper brugeren ved at komme med konkrete tips til det sunde valg – ikke bare når det kommer til motion, men også i sammenhæng med diæt, søvn og mental sundhed gennem integration af mindfulness-appen Calm.

To størrelser og et opgraderet designGalaxy Watch Active2 er designet til at imødekomme den enkelte brugers præferencer. Galaxy Watch Active2 leveres derfor i to forskellige størrelser - 44mm og 40mm i diameter og i tre forskellige farver: sort, sølv og guld. Designet er kendetegnet ved rustfrit stål med en bagside i glas, og hvor skærmen nu dækker en større del af fronten end tidligere. Displayet der altid er aktiveret gør at urskiven er synlig, selv når uret ikke bruges. Det opgraderede display sammen med læderremmen får uret til at føles som et almindeligt ur. Remmens standardbredde gør det også muligt at supplere med andre remme, der kan købes i almindelige urbutikker.

Samsungs roterende boot er også introduceret i forbindelse med Galaxy Watch Active2. I modsætning til tidligere er dette nu digitalt. Den afrundede Super AMOLED-skærm giver brugerne mulighed for at dreje med og mod uret for at vælge apps takket være den opgraderede brugergrænseflade One UI.

Salgsstart for Samsung Galaxy Watch Active2 starter i løbet af næste uge. Uret vil være til salg i de to størrelser i rustfrit stål i farverne sølv, sort eller guld og med læderrem.

Anbefalet pris:
Galaxy Watch Active2 4G Rustfrit stål 44mm: 3 799 DK
Galaxy Watch Active2 4G Rustfrit stål 40mm: 3 599 DK

For mere information om Galaxy Watch Active2, besøg venligst:news.samsung.com/galaxy,www.samsungmobilepress.com.

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 /karin.t@samsung.com

Testprodukter
Relationspeople / +45 40 26 16 63/samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk:www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom pånews.samsung.com/

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/