Gå til indhold
Samsung Galaxy S6 edge: Ny teknologi hjælper dig med manererne

Pressemeddelelse -

Samsung Galaxy S6 edge: Ny teknologi hjælper dig med manererne

Forbrugerindsigter resulterer i den smarte høflighedsfunktion People Edge

København 19. marts 2015 – At besvare opkald, SMS’e eller at kaste et blik på din smartphone kan blive opfattet som uhøfligt i sociale sammenhænge. Det mener de fleste af os nok allerede, men Samsungs nye undersøgelse* bekræfter, at det er sådan landet ligger.

Mere end tre fjerdedele (76 %) af smartphone-brugere synes, at det er uforskammet at tjekke telefonen under en samtale. Undersøgelsen viser dog også, at man ikke ønsker at gå glip af opkald og beskeder fra sine nærmeste, og syv ud af ti (71 %) siger, at de mangler en bedre måde at blive informeret på, når deres nærmeste forsøger at komme i kontakt med dem i nødstilfælde.

Disse indsigter har ført til funktionen People Edge i Samsungs Galaxy S6 edge. For at dine telefonsamtaler og SMS’er ikke skal forstyrre andre, gør People Edge dig lydløst opmærksom på, når en favoritkontakt forsøger at få fat på dig. Læg Galaxy S6 Edge med skærmen nedad på bordet i mødelokalet eller på restauranten, så lyser den buede del af skærmen diskret op i din favoritkontakts farve, når hun eller han ringer eller sender en SMS. People Edge giver dig mulighed for at tildele dine fem foretrukne kontaktpersoner hver deres farve.

Samtidig lader People Edge dig være lige så høflig, når du afviser et indgående opkald. Sæt fingeren på pulsmåleren på telefonens bagside, så bliver der automatisk sendt en SMS til den, der ringer, med besked om, at du er optaget.

Lysa Clavenna, Samsungs europæiske innovationschef, forklarer hvordan idéen bag People Edge blev til: ”Når man er i en social sammenhæng og venter et vigtigt opkald, føler man ofte et behov for at undskylde på forhånd. Vi så, at folk, som ventede et opkald, ofte placerede deres telefoner på bordet med skærmen nedad. Det interessante var, at næsten to tredjedele (64 %) af de smartphone-brugere, som var med i undersøgelsen, ønskede en måde at adskille de akutte opkald fra andre på.”

*Undersøgelsen er gennemført af Samsungs globale netværk af produktinnovationsteams. 1.217 personer i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, USA og Sydkorea har deltaget i undersøgelsen. 

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med vores initiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92