Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy A80 er nu i butikkerne

Pressemeddelelse   •   Jul 05, 2019 10:00 CEST

Den 8. juli får Samsungs A-serie en ny tilføjelse, når Galaxy A80 frigives i butikkerne. Galaxy A80 samler de bedste funktioner i et nyt design med et unikt roterende kamera, der slører grænserne mellem bag- og frontkamera, hvilket giver brugeren helt nye muligheder for at fotografere, filme og dele indhold live.

København, 5. juli 2019 – Galaxy A-serien gør det muligt for flere mennesker at få adgang til nye teknologiske innovationer, som svarer til flagskibsmodellernes funktionalitet. Den 8. juli er der salgsstart for Galaxy A80, som er den seneste tilføjelse til Samsungs mid-range-serie. Galaxy A80 har en SuperAMOLED skærm 6,7 tommer FHD+ skærm, der giver en maksimal skærmoplevelse og er udstyret med et unikt roterende tredobbelt kamera, der tager et lige så godt billede, hvad end det er brede landskaber eller selfies. Kombinationen giver brugeren en førsteklasses telefon – uanset om det handler om at fange livets bedste øjeblikke eller at opleve spil, film eller yndlingsserier.

Vi er stolte af at introducere helt nye innovationer med Galaxy A80. Kamera- og skærmkvalitet er meget vigtige for vores brugere, der fotograferer, optager og deler oplevelser i realtid. Disse brugere stiller ligeså store krav til bagkameraet som til frontkameraet. Derfor har vi nu lanceret en ny teknologi med roterende kamera, hvor de samme kameraer bruges til selfies som til almindelige fotos, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Unikt roterende kamera kan dokumentere livets øjeblikke

Galaxy A80 består af tre kameraer, der tilsammen giver brugeren helt nye kreative muligheder. Det roterbare kamera glider op bag skærmen og tager ligeså gode billeder i begge retninger, så brugerne ikke længere skal gå på kompromis med kvaliteten af deres selfies. Det unikke roterende kamera har tre kameraer: hovedkameraet til 48MP f2.0, 8MP supervidvinkelkamera, der optager op til 123 grader og et 3D-dybdeffekt kamera til bokeh-effekt. Via en lysindgang på f2.0 og Dual Pixel-teknologien kan brugeren også tage skarpe billeder under dårlige lysforhold.

Kameraet i Galaxy A80 giver også brugerne mulighed for at skabe bevægelige billeder af professionel kvalitet til live deling af oplevelser. Gennem Super Steady-funktionen kan brugerne optage stabile livevideoer selv i eventyrlige aktiviteter, og med supervidvinkelsfunktionen kan man fange mere af omgivelserne og detaljer på film. For at fokusere på det vigtigste i billedet har kameraet en 3D dybdeeffekt, der gør det muligt for brugeren at udslette distraktioner i baggrunden. En funktion, der med Galaxy A80 også er tilgængelig ved videooptagelse.

Samsung Galaxy A80 har en 6,7-tommers stor FHD+ Infinity SuperAMOLED skærm. Når kameraet ikke optager plads på skærmen, giver det brugeren en fuld skærmoplevelse, uanset om den skal bruges til foto, video, spil, surfing eller kreativ udfoldelse. Dolby Atmos, som giver en fantastisk lydoplevelse og den kraftfulde processor kombineret med en høj batterikapacitet, giver Galaxy A80 en bedre spiloplevelse og mere fleksibel multitasking.

Galaxy A80 har salgsstart den 8. juli og kan købes i farverne sølv, guld og sort med en anbefalet pris på
5.199 DKK

For mere information om Samsung Galaxy A80, besøg venligst: https://www.samsung.com/dk/smartphones/galaxy-a80-a805/SM-A805FZKDNEE/

Produktspecifikationer Samsung Galaxy A80

Galaxy A80
Skærm 6.7-inch FHD+ (1080x2400) Super AMOLED, Ny Infinity Display

* Skærmen måles diagonalt som det komplette rektangel uden hensyntagen til afrundede hjørner

Kamera Hoved: 48MP, F2.0 Ultra Wide lens: 8MP, F2.2 (123°) 3D Depth

Roterbart kamera

* Kameraets vinkel på Ultra Wide-kameraet kan justeres

til Selfie-tilstand

Størrelse 165.2 x 76.5 x 9.3 mm
Processor Octa Core (2.2GHz Dual + 1.8GHz Hexa)
Hukommelse 8 GB RAM 128 GB intern lagring
Micro SD Ikke tilgængelig
Batteri 3,700mAh (typical) 25W Super-Fast Charging Typisk værdi testet i et tredjeparts laboratoriemiljø. Anslået (minimum) kapacitet er mindre. For mere information, besøg www.samsung.com.
OS Android 9.0 (Pie)
Biometrisk autentificering Fingeraftrykslæser On-Screen
Farve Phantom Black, Angel Gold, Ghost White * Tilgængelighed for model og farve kan variere efter land og operatør
Design 3D Glass + Metal Frame

* Alle funktioner, tjenester, specifikationer og anden produktinformation i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, produktfordele, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og produkttilgængelighed kan ændres uden varsel.

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/