Gå til indhold
Samsung afslører deres udvidelse af 2021 Odyssey Gaming Monitor Lineup

Pressemeddelelse -

Samsung afslører deres udvidelse af 2021 Odyssey Gaming Monitor Lineup

Nye alsidige muligheder giver spillere over hele verden en utrolig billedkvalitet og et overlegent design

København – 22. juni 2021 –Samsung annoncerede i dag en udvidelse af 2021 Odyssey monitor lineup. Monitorerne vil være tilgængelige fra i dag den 21. juni 2021 og vil tilbyde en enestående billedkvalitet og et futuristisk design.

Efter lanceringen af den buede spilmonitor i 2020 tilbyder Samsung nu en række Odyssey-skærme i fladskærmsdesign, der spænder fra 24” til 28”. Den nye serie leverer virkelighedstro billedkvalitet, et højere responsniveau, skræddersyet ergonomi og intuitiv brugervenlighed. Med de seneste funktioner kan spilentusiaster nyde knivskarpe farver, større præcision og skarpe responshastigheder til deres PC og konsoller.

Med en spilindustri, der fortsat er i vækst, er Samsung Odyssey hurtigt blevet nummer ét blandt de spillere, der søger virkelighedstro billedkvalitet og høj ydeevne i et og samme produkt. Det udvidede lineup sikrer nu, at spillere kan vælge en skærm, der kan imødekomme alle præferencer og spilbehov.

Gaming forbinder hele verden gennem fælles oplevelser,” ”siger John Bünsow Lindén, produktchef for Display Monitors i Samsung Norden. "Den udvidede Odyssey portefølje med flere alternativer og nye funktioner vil løfte spilleoplevelsen for flere gamere uanset niveau.”

De seneste tilføjelser til Samsungs Odyssey gaming monitor lineup inkluderer:

  • Odyssey G7 28” (Model: G70A) – Odyssey G7 kombinerer virkelighedstro billeder med næste generations ydeevne til gamere. Med et Ultra High Definition (UHD) panel med en bred 178-graders betragtningsvinkel sammen med HDR400 producerer G7 utrolige farver med mere kontrast, dybere sort og lysere hvid for spektakulær dybde og realistiske detaljer. Med en 4K-brancheførende 144Hz opdateringshastighed og ultralav 1 ms responstid kombineret med NVIDIA® G-SYNC®-kompatibel og AMD FreeSync Premium Pro får spillerne nøjagtighed som i den virkelige verden. Takket være HDMI 2.1-kompatibilitet, der leverer maksimal opløsning og opdateringshastigheder til ikke kun PC, men næste generations konsoller med understøttelse af 4K 120Hz, tilbyder G7 konsistens i høj kvalitet i alle spil. G7’s CoreSync-teknologi genererer spilbelysning i realtid og skaber atmosfære både på og uden for skærmen. Gennem teknologien reflekteres spillets farver med lys uden for skærmen, hvilket giver en fordybende og unik oplevelse.
  • Odyssey G5 27” (Model: G50A) – Odyssey G5 er perfekt til gamere, som gerne vil tage deres spil til det næste niveau, både på PC og næste generations spilkonsoller. Det er den første Odyssey, der har et Quad High Definition (QHD) -panel med en 165Hz opdateringsfrekvens, der leverer en responstid på 1 ms samt HDR10 til enestående grafik. G-SYNC-kompatibel og AMD FreeSync Premium tager ydeevnen et niveau op. Med et højdejusterbart stativ kan spillerne vippe, snurre og dreje deres skærm for at skabe et fuldt ergonomisk setup, der er behageligt at spille på længe.
  • Odyssey G3 27” and 24” (Model: G30A) – Odyssey G3 er ideel til spillere, som gerne vil forbedre oplevelsen af deres spil. Med en hurtig 144Hz opdateringshastighed og 1 ms (MPRT) responstid ændres pixels med et næsten øjeblikkeligt svar for hurtig handling og hurtig ydeevne på skærmen. AMD FreeSync Premium udjævner handlingen for uafbrudt spilflow, så spillerne kan se spil ligesom skaberne havde til hensigt. G3 har et højdejusterbart stativ, der sikrer spillerne komfort..

Samsung G70A og G50A Odyssey-gamingskærme inkluderer også en række intuitive multitasking-funktioner for at få mest muligt ud af en interaktion, uanset om du spiller eller skaber indhold. Hver skærm har flere skærmstyringsværktøjer til multitasking. Brugere kan uden problemer spille, se og chatte på samme tid med Picture-by-Picture (PBP) eller oprette en virtuel anden skærm med Picture-in-Picture (PIP) med fleksibel tilpasning. Med Easy Setting Box kan spillere nemt styre flere skærme på en skærm med fuldt optimerede vinduestildelinger for bedre multitasking, så spillerne ikke længere behøver at vælge mellem at se deres yndlingsstreamer eller spille deres eget spil.

Med Auto Source Switch+ kan spillere også hurtigere komme til deres indhold uden at bladre gennem flere indgange. Brugere kan nemt tænde computere eller konsoller, så skærmen straks genkender og skifter til den aktive indgang.

For mere information besøg venligst: https://displaysolutions.samsung.com/monitor/detail/1841/G28AG70.

  

Emner


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

RelationsPeople

For test og udlån

Relateret materiale