Gå til indhold
Nyeste medlemmer i Samsung Galaxy Tab-familien: Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite

Pressemeddelelse -

Nyeste medlemmer i Samsung Galaxy Tab-familien: Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite

København, 27. maj 2021 - Samsung præsenterer i dag Galaxy Tab S7 FE og Galaxy Tab A7 Lite, de seneste tilføjelser til Samsungs tabletportefølje. Samsung Galaxy Tab S7 FE samler brugernes foretrukne funktioner i Galaxy Tab S7 FE herunder en større skærm til underholdning, arbejde og multitasking. Galaxy A7 Lite er en mere kompakt tablet, der er velegnet til brug på farten.

- Behovet for tablets fortsætter med at vokse. I dag er det mere og mere almindeligt at bruge tablets til at samles derhjemme og være i stand til at se på forskellige ting på samme tid, men også til at studere og arbejde. Bærbarheden ved tablets er afgørende for mange, der har brug for let at kunne optage, deltage i møder eller streame serier under en rejse. Vi er glade for at tilbyde brugerne teknologi, der gør en forskel i hverdagen. Både Galaxy Tab S7 FE 5G og Galaxy Tab A7 Lite er udstyret med masser af smarte funktioner og er tilpasset til at imødekomme forbrugernes daglige behov, siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Denmark.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

Galaxy Tab S7 FE er en kombination af de funktioner, som brugerne bedst kan lide, men til en mere overkommelig pris. Galaxy Tab S7 FE er udstyret med en 12,4”[1] skærm, der giver en bedre oplevelse til både underholdning og arbejde.

Galaxy Tab S7 FE leveres med S Pen, hvilket gør det lettere at få mest muligt ud af tabletten. Med Samsung Notes kan du hurtigt konvertere tekst skrevet med S Pen til formateret tekst. Programmet gør det også nemmere at holde styr på dine noter ved hjælp af automatiske tags. Og du kan også bruge Intelligent Search til at søge blandt dine noter, uanset om den er skrevet med S Pen eller via tastaturet. Galaxy Tab S7 FE sammen med S Pen gør det også muligt at lade din kreativitet udfolde sig. Og med programmer som Clip Studio Paint kan du udforske din kunstneriske side.

Galaxy Tab S7 FE har også Multi-Active Window, som giver dig mulighed for at have op til tre apps åbne på samme tid. Det giver dig mulighed for at tage noter, streame en video og surfe på nettet på samme skærm. App Pair giver brugeren mulighed for at gemme og starte favoritkombinationer af apps sammen i Multi-Active Window.

Galaxy Tab S7 FE er parret med Book Cover Keyboard[2] og Samsung DeX, så du kan bruge din tablet som en bærbar computer, hvor brugergrænsefladen bliver som en PC og dermed maksimerer produktiviteten. Derudover kan Galaxy Tab S7 FE bruges som en ekstern skærm til en PC gennem funktionen Second Screen[3].

Galaxy Tab S7 FE har den samme elegante finish som Tab S7 og fås i to farver: Mystic Black og Mystic Pink. På trods af den større skærm er Galaxy S7 FE tynd og let, mens den har et kraftigt batteri til masser af streaming og arbejde.

Samsung Galaxy Tab A7 Lite

Galaxy Tab A7 Lite er en tablet, der er perfekt egnet til brug på rejser og på farten, med en 8,7” skærm i et stilfuldt og holdbart metalhus. Med smalle rammer rundt om skærmen og to kraftige højttalere med Dolby Atmos kommer du tættere på oplevelsen - uanset om du spiller eller streamer din yndlingsserie.

Galaxy Tab A7 Lite har 32 GB intern hukommelse med mulighed for at få lagerplads op til 1 TB med et MicroSD-kort[4]. Tab A7 Lite er også udstyret med en octa-core processor, så din oplevelse bliver uforstyrret. Batteriet understøtter Adaptive Fast Charging[5], hvilket giver dig mulighed for hurtigt at oplade din tablet og fortsætte med at bruge den. Tab A7 Lite er også omgivet af en metalramme og kommer i farverne Gray og Silver.

Samsung Galaxy økosystem

Galaxy Tab S7 og Galaxy Tab A7 Lite passer sømløst ind i dit økosystem af Samsung Galaxy-enheder - fra din telefon til dine buds. Du kan foretage opkald og sende SMS[6] via din Samsung-konto på tabletten, selvom din smartphone er uden for rækkevidde. Kopier og flyt let tekst eller billeder mellem enheder. På samme måde er det let at browse fra din telefon til din Galaxy Tab S7 FE eller Galaxy Tab A7 Lite via Samsung Internet[7]. Hvis du ser film eller serier på din Galaxy Tab S7 FE eller Galaxy Tab A7 Lite og har brug for at foretage et opkald, kan dine Galaxy Buds[8] automatisk skifte til en anden enhed.

Tilgængelighed og pris

Galaxy Tab S7 FE 5G og Galaxy Tab A7 Lite er tilgængelige fra slutningen af juni. Den vejledende pris for Galaxy Tab S7 FE 5G er DKK 5.199 for 64GB-versionen og DKK 5.599 for 128GB-versionen. Galaxy Tab A7 Lite kommer i både Wi-Fi- og LTE-version. Den vejledende pris er DKK 1.349 for Wi-Fi-versionen og DKK 1.599 for LTE-versionen. For mere information, besøg venligst www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/dk.

* Al funktionalitet, funktioner, specifikationer og anden produktinformation inklusive, men ikke begrænset til, fortjeneste, design, pris, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og funktioner i produkterne kan ændres uden varsel.

[1] Målt diagonalt som et rektangel uden at tage afrundede horn i betragtning. Det faktiske skærmareal er mindre på grund af de afrundede hjørner.

[2] Fås via separat køb.

[3] WiDi (trådløs skærm) -kompatible Windows 10-pc-modeller og Windows 10 v.2004 eller nyere kræves for at bruge anden skærm. Kompatibel med Galaxy Book-serien og Samsung Notebook Plus2 og Samsung Notebook Plus med Windows 10 OS.

[4] MicroSD-kort sælges separat.

[5] En 15W hurtigoplader sælges separat.

[6] Tilgængeligheden af opkalds- og SMS-funktionen på andre enheder varierer afhængigt af land og operatør.

[7] Galaxy-smartphones og Tab S7 FE og Tab A7 Lite skal være logget ind på den samme Samsung-konto, og Bluetooth-indstillinger skal være slået til. Indstillingen "Fortsæt apps på andre enheder" skal være slået til på begge enheder. Kontinuitetsstøtte er tilgængelig for Samsung Notes og Samsung Internet på Samsung Galaxy smartphones og tablets med One UI 3.1 eller højere. Nogle modeller understøttes ikke inklusive, men ikke begrænset til, enheder uden Wi-Fi 5GHZ & SAK og Android GO-modeller.

[8] Funktionen understøttes kun af Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds+ og Galaxy Buds Live.

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

Andreas Zannin

PR Manager IM

RelationsPeople

For test og udlån

Relateret materiale