Gå til indhold
Nu lander Samsung Galaxy Ring i Danmark

Pressemeddelelse -

Nu lander Samsung Galaxy Ring i Danmark

Endelig er den her – Samsung Galaxy Ring kommer nu til salg i Danmark.

I en verden hvor velvære og teknologi kommer til at fylde mere for den individuelle, giver Galaxy Ring dig muligheden for at tage kontrol over dit personlige velvære. Ringen er nemlig mere end bare et stilrent smykke – den er også et værktøj, der giver dig mulighed for lytte til din krop og træffe de valg, der passer til dig ud fra din data[1].

"Vi er meget begejstrede for at kunne lancere Galaxy Ring på det danske marked d. 13. november, ikke mindst fordi den lokale lancering markerer et nyt kapitel for, hvad vi kan tilbyde danske brugere," siger Søren Rinnov Østergaard, landechef for Samsung Danmark. "Tidligere på året lavede vi en undersøgelse[2], der viste, at mere end halvdelen af danskerne er optagede af at monitorere deres aktivitet som eksempelvis pulsmåling, skridt per dag og søvnmønstre og med Galaxy Ring giver vi flere brugere mulighed for netop det, og jeg er spændt på, hvordan det bliver modtaget i Danmark," fortsætter han.

Galaxy Ring skiller sig ud ved at kombinere innovativ teknologi med elegant design, og giver dig et større overblik over din aktivitet, uden at gå på kompromis med komfort eller stil. Med søvnmåling, aktivitetsniveau, puls og andet til, får du indsigter, der kan hjælpe dig med at træffe de smartere valg for både krop og sind[3]. Galaxy Ring er diskret og komfortabel nok til at blive på fingeren døgnet rundt og til enhver anledning.

Med sit karakteristiske design er Galaxy Ring vandtæt[4] og takket være dens titan-finish, er det muligt at bruge den under de fleste aktiviteter. Den er egnet til kontinuerlig brug og har en imponerende batterilevetid, hvor en opladning kan give op til syv dages brug. Galaxy Ring vejer blot 2,3 - 3,0 gram.

Ringen kommer i tre farver – Titanium Black, Titanium Silver og Titanium Gold – og et sizing-kit hjælper dig med finde den rigtige størrelse ud af de ni mulige størrelser.

Samsung Galaxy Ring vil være tilgængelig på samsung.com/dk fra onsdag 13. november, til en vejledende pris på 3 549DKK. Man kan allerede finde sizing-kit’et fra onsdag 30. oktober og koster 100 DKK.


[1] Funktionerne for søvnsporing og pulszoner er kun beregnet til generelle sundheds- og fitnessformål. De er ikke beregnet til at blive brugt til påvisning, diagnosticering eller behandling af medicinske tilstande eller søvnforstyrrelser. Målingerne er kun til din personlige reference. Søg råd hos en sundhedsprofessionel for personlig vejledning.

[2] Undersøgelsen er lavet af Norstat på vegne af Samsung for at undersøge holdningen til sundhed og teknologi i Norden. Dataindsamlingen har fundet sted fra 24. april – 2. maj 2024 i aldersgruppen 18-56+ år. Antal respondenter i Danmark: 1005, Sverige: 1008, Finland: 1006, Norge: 1007, samlet 4026 respondenter.

[3] Funktionerne for søvnsporing og pulszoner er kun beregnet til generelle sundheds- og fitnessformål. De er ikke beregnet til at blive brugt til påvisning, diagnosticering eller behandling af medicinske tilstande eller søvnforstyrrelser. Målingerne er kun til personlig reference. Søg råd hos en sundhedsprofessionel for personlig vejledning.

[4] 10ATM-klassificering for vandtæthed (op til 100 meters dybde i op til 10 minutter) og IP68-klassificering (op til 1,5 meters dybde i op til 30 minutter).

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån