Få vores nyheder på mail

Nu fås den alsidige Samsung Galaxy Tab S6 Lite i butikkerne

Pressemeddelelse   •   Apr 30, 2020 08:00 CEST

Samsung Galaxy Tab S6 Lite

I dag har den nye Samsung Galaxy Tab S6 Lite salgsstart. Med et let og elegant design, 10,4” skærm i højopløsning, kvalitetslyd fra AKG, en ny version af S Pen og samarbejde med Spotify, Netflix og YouTube, er den nye Tab S6 Lite perfekt til både arbejde og underholdning for hele familien.

København, 30. april 2020 - I dag har den nye Samsung Galaxy Tab S6 Lite tablet salgsstart i Danmark. Den nye tablet kommer i et let og elegant design med en 10,4” højopløsningsskærm i 16:10 format. Det bredere display passer perfekt til underholdning, arbejde eller studier, hvilket gør Tab S6 Lite til en multienhed perfekt til hele familien.

Med den nye Galaxy Tab S6 Lite får hele familien adgang til masser af smarte og underholdende funktioner, der gør det lettere både at lytte til musik, se videoer, shoppe og holde kontakten med venner og familie. Takket være partnerskabet med YouTube kan nye brugere af Tab S6 Lite teste YouTube Premium uden omkostninger i fire måneder. Tab S6 Lite har også integreret søgefunktionalitet til Netflix og Spotify, som giver dig mulighed for at søge direkte efter din yndlingsfilm eller artist. Med to højttalere og lydteknologi fra AKG med Dolby Atmos 3D er lydoplevelsen endnu stærkere.

Galaxy Tab S6 Lite kommer med en opdateret version af S Pen. Den nye S Pen har en forbedret forsinkelsestid og vejer kun 7 gram. Det gør det endnu lettere for dig atbrowse, tegne eller tage noter, der kan eksporteres til tekst i for eksempel et Word-dokument. Når pennen ikke er i brug, fastgøres den nemt via en magnet på siden.

Én tablet til flere brugere

I familier eller husstande med flere mennesker, der ønsker at bruge tabletten, er det muligt at lave op til ni forskellige brugerkonti. På den måde kan hver bruger tilpasse enheden til netop deres profil. Funktionen Samsung Kids er også inkluderet, som giver mulighed for at begrænse mængden af tid brugt foran skærmen, begrænse adgangen til bestemte apps og introducere børn til den digitale verden på en tryg og sikker måde. Der er også en række spændende, kreative og farverige lærings- og -spilapps for de yngste.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite kan fås i butikkerne fra og med i dag og kommer i farverne Oxford Grey og Angora Blue til en vejledende pris på 2 999 DKK for WiFi-udgaven og 3 499 DKK til 4G-udgaven. 

For mere information om Samsung Galaxy Tab S6 Lite, besøg: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/dk/tablets/

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter

RelationsPeople / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/