Få vores nyheder på mail

Galaxy Z Flip kan nu købes i butikkerne – Samsungs seneste innovation med foldbar glasskærm

Pressemeddelelse   •   Feb 21, 2020 08:00 CET

Samsungs banebrydende telefon med foldbar skærm findes nu i de danske butikker. Med Galaxy Z Flip skubber Samsung grænserne og skaber helt nye oplevelser og muligheder for brugerne.

København, 21. februar 2020 – I dag er Samsungs nye foldbare telefon Galaxy Z Flip tilgængelig i butikkerne. Galaxy Z Flip har en 6,7” foldbar glasskærm, samt den seneste hængselteknik Hideaway Hinge. Sammen med en ny, specialtilpasset brugerflade, åbner Samsung op for helt nye oplevelser og muligheder for brugerne. Galaxy Z Flip er desuden den første telefon i Samsungs Z-serie, en helt ny serie af foldbare telefoner, som tydeliggør Samsungs satsning på produktkategorien.

Galaxy Z Flip har et kompakt og stilfuldt design, som er udviklet til de udtryksfulde, kreative og sociale, der ser teknologi som en naturlig del af hverdagen. Med velvalgte farvepaletter, rundede hjørner og sammenklapning af skærmen, der lukker med et karakteristisk klik, kommer Galaxy Z Flip til at tiltrække mange nysgerrige blikke. Den nye skærm, Infinity Flex Display, har Samsungs revolutionerende foldbare Ultra Thin Glass (UTG), som gør telefonen smallere og giver en luksuriøs finish og følelse. Når telefonen er klappet sammen, svarer størrelsen til en mindre tegnebog og finder let plads i lommen eller tasken.Med Galaxy Z Flip præsenteres desuden den nye innovation Hideaway Hinge, som er en hængselfunktion udviklet for at sikre, at hver åbning og sammenklapning sker smidigt og stabilt. Galaxy Z Flip kan holde sig åben i flere vinkler mellem 70° og 110°, på samme måde som en bærbar computer.

Masser af nye foldbare funktioner

Samsung Galaxy Z Flip har en række nye funktioner, som drager nytte af det foldbare design og skaber muligheder, som ikke er set på mobilmarkedet tidligere.

  • Flex-mode – Brugerfladen One UI med Flex-mode er udviklet i samarbejde med Google og gør det muligt at opdele skærmen i to 4” skærme. På den måde kan brugere eksempelvis se billeder eller videoer på den øverste halvdel og styre eller kommentere indhold på den nederste halvdel.

  • Nye kameramuligheder – Galaxy Z Flips banebrydende foldbare design gør, at den kan stå af sig selv, hvilket gør det lettere end nogensinde før at skabe indhold til sociale medier fra perfekte vinkler uden behov for ekstra udstyr til at placere og håndtere kameraet. I lukket tilstand kan du desuden nemt tage selfies med hovedkameraet med én hånd uden at være tvunget til at folde telefonen op. Læg dertil en nat-funktion som gør, at det ikke er nødvendigt at bruge blitz for at kunne tage rigtig gode billeder og videoer i mørke.

  • Notifikationer og samtale både i åbnet og lukket tilstand – Uanset om Galaxy Z Flip er åben eller sammenklappet, er det enkelt at se notifikationer. Når den er lukket vises dato, tid og batteri på yderskærmen og du kan let besvare samtaler, selv når telefonen er lukket.

  • Multi-Active Window – Med funktionen Multi-Active Window kan du anvende flere apps samtidig og multitaske. Brugere kan for eksempel se et YouTube-klip på den øverste halvdel, samtidig med at de kommenterer klippet på den nederste.

Som en del af Galaxy-familien kommer Galaxy Z Flip med det høje kvalitetsniveau, som brugerne er vant til. Det indebærer kamera, skærm, batteri, trådløs batterideling, sikkerhed, såvel som tjenester som Samsung Health, Samsung Knox med mere. Alle, der køber en Galaxy Z Flip, får desuden adgang til Samsung Care+ i et år, forudsat at man registrerer sig inden for 30 dage.

Samsung Galaxy Z Flip kommer i farverne Mirror Purple og Mirror Black. Vejledende udsalgspris er 11.699 DKK.

For mere information om Samsung Galaxy Z Flip, besøg: www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy eller www.samsung.com/galaxy

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter

RelationsPeople / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Download billeder her: https://we.tl/t-AvMXcDAWDb

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/