Få vores nyheder på mail

Galaxy Watch Active2 – smartere, flottere og mere personlig

Pressemeddelelse   •   Aug 05, 2019 16:00 CEST

Samsung Galaxy Watch Active2 er udviklet til at passe til brugerens personlige stil og kommer derfor i to forskellige størrelser i rustfrit stål, 40 eller 44 mm og i tre forskellige farver. Galaxy Watch Active2 er kompatibelt med både Android og iOS og har en ny omkringliggende skive for en intuitiv brugeroplevelse. Flere træningsformer end nogensinde kan registreres, og det nye smartwatch tilbyder også smartere søvn- og stressregistrering samt en indbygget løbetræner. Samarbejde med blandt andet Spotify og Under Amour muliggør sjovere og bedre træning og velvære.

København, 5. august 2019 – I dag introducerer Samsung den nyeste tilføjelse af smartwatches til Galaxy-familien – Galaxy Watch Active2. Det nye smartwatch har nye intuitive funktioner og design, så det kan tilpasses endnu mere til brugerens personlige stil og hjælpe med at forbedre sundhed og velvære.

Markedet for smartwatches vokser hurtigt, og vi hos Samsung er glade for at fortsætte med at udvikle nye og visionære produkter på dette område. Med Galaxy Watch Active2 har vi taget vores seneste teknologiske innovationer og pakket dem i et endnu mere luksuriøst design. Dette gør Galaxy Watch Active2 til et smart ur, der er stilfuldt og kan tilpasses, så det giver forbrugere mulighed for at tage kontrol over deres helbred og trivsel, siger Claus Holm, IM Director og country manager Danmark

Meningsfuldt og tilpasset design til hver enkelt bruger

Galaxy Watch Active2 er udviklet til at være både stilfuld og tilpasset til hver enkelt bruger. Galaxy Watch Active2 leveres i to forskellige størrelser - 44 mm og 40 mm i diameter - og i tre forskellige farver - sort, sølv og guld. Det har et nyt slankt design i rustfrit stål og en bagside i glas. Skærmen dækker nu det meste af fronten, som i kombination med displayet, hvor urskiven er aktiv og synlig, selv når uret ikke bruges, bidrager til følelsen af at have et traditionelt ur rundt om håndleddet. Alle versioner leveres med læderarmbånd, men kan gøres mere personlige gennem en bred vifte af remme og alternativer til urskiven. Med standardbredden på remmene kan du også købe remme hos almindelige urmagere og butikker.

Galaxy Watch Active2 introducerer også en ny opgradering af Samsungs omkringliggende skive. Den er nu digital til intuitiv navigation, mens skærmstørrelsen maksimeres. På det afrundede Super AMOLED-display kan brugerne dreje med uret og mod uret for at vælge apps enkelt og naturligt takket være den opgraderede brugergrænseflade One UI.

Den perfekte træningspartner til at opnå sundhedsmæssige mål

Galaxy Watch Active2 fungerer også som en guide til at opnå bedre helbred og velvære og giver konkrete tip til, hvordan du kan træffe sundere valg i hverdagen, når det kommer til kost, motion, mental sundhed og søvn.

Når det kommer til motion og træning, kan Galaxy Watch Active2 manuelt registrere mere end 39 forskellige typer træning, hvoraf syv registreres automatisk - hvilket inkluderer løb, gang, cykling, svømning, roning, cross training og dynamisk træning. Med den opgraderede løbetræner kan du følge dit tempo i realtid og vælge syv forskellige typer af løbeprogrammer for at nå dine træningsmål. Galaxy Watch Active2 har nye innovative sundhedssensorer på bagsiden, dobbelt så mange som sin forgænger, som aflæses hurtigere end nogensinde før, så brugerne hurtigt får information og kan få mest muligt ud af deres træning.

Brugere kan også måle og få et overblik over deres stressniveau gennem Samsungs sundhedsplatform[1] Samsung Health. Galaxy Watch Active2 har også søvnregistrering, hvor forbedrede søvnanalysealgoritmer hjælper brugeren med at opnå et sundere søvnmønster.

Hold nemt forbindelsen med Galaxy-familien

Galaxy Watch Active2 gør det lettere at holde forbindelsen, også til andre enheder, når de er på afstand eller i bevægelse. Med 4G-forbindelse kan brugerne foretage og modtage opkald eller holde sig ajour på sociale medier, selv uden telefonen. Besvar et tweet, se korte videoklip eller en ny filmtrailer lige på håndleddet. Galaxy Watch Active2 hjælper især på rejser til udlandet, da den understøtter tale- og tekstoversættelser på over 16 sprog[2] i realtid. Med Spotify kan brugere parre deres Galaxy Watch Active2 og derved let logge ind og kontrollere eller lytte til musik gennem smarturet.

For 4G tilslutning har Galaxy Watch Active2 et digitalt simkort, som hedder eSIM.

Få mere information om eSIM og tilgængelighed her: https://www.samsung.com/dk/wearables/galaxy-watch/esim/

En integreret del af Galaxy-økosystemet

Når Galaxy Watch Active2 er parret med en Galaxy-smartphone, kan brugere gennem Watch Camera Controller direkte fra håndleddet tage billeder, starte en videooptagelse, få vist billeder direkte på uret eller skifte mellem det forreste og bageste kamera på telefonen. Med en Galaxy-smartphone med trådløs batterideling kan brugerne også oplade Galaxy Watch Active2, så du ikke behøver at medbringe en anden oplader på turen.

Andre Samsung-tjenester, som brugerne kan få adgang til, inkluderer Samsung Health, SmartThings og Bixby. Brug f.eks. Bixby til at starte en træning eller tjekke vejrudsigten. Enhederne i Galaxy-familien er også beskyttet med Samsungs sikkerhedsplatform Samsung Knox.

Galaxy Watch Active2 har salgsstart til efteråret, og de to størrelser i rustfrit stål kommer i farverne sølv, sort eller guld med læderarmbånd. Galaxy Watch Active har en anbefalet pris på 3.599 DKK for 4G rustfrit stål i 40mm og 3.799 DKK for 4G rustfrit stål i 44mm.

For mere information om Galaxy Watch Active2, besøg venligst: news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com.

Produktspecifikationer Samsung Galaxy Watch Active2

Specifikationer Galaxy Watch Active2
Farver Rustfrit stål: Sølv, Sort, Guld med læderarmbånd
Dimensioner og vægt Rustfrit stål – 44mm-version: 44 x 44 x 10.9T, 44g Rustfrit stål – 40mm-version: 40 x 40 x 10.9T, 37g
Display 44mm: 1.4” (34mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+ 40mm: 1.2” (30mm) 360 x 360 Super AMOLED, full color Always On Display, Corning® Gorilla® Glass DX+
Rem 44mm-versioner: 20mm udskiftelig 40mm-versioner: 20mm udskiftelig
Batteri 44mm-versioner: 340mAh 40mm-versioner: 247mAh
Chipset Exynos 9110 Dual core 1.15 GHz
OS Tizen
Hukommelse og opbevaring 1.5GB + 4GB
Tilslutninger 4G, Bluetooth® 5.0, Wi-Fi b/g/n, NFC A-GPS/GLONASS/Galileo/Beidou
Sensorer Heart Rate Monitoring (med 8 Fotodioder), Electrokardiogram (EKG), Accelerometer (måler op til 32g i kraft), Gyroscope, Barometer, Ambient Light
Opladning WPC-baseret trådløs opladning
Immunitet 5ATM + IP68 / MIL-STD-810G
Kompatibilitet Android: Android 5.0 eller højere, RAM 1.5GB eller mere iOS: iPhone 5 og, iOS 9.0 eller over

* Alle funktioner, tjenester, specifikationer og anden produktinformation i dette dokument, herunder, men ikke begrænset til, produktfordele, design, prissætning, komponenter, ydeevne, tilgængelighed og produkttilgængelighed kan ændres uden varsel.

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter
Relationspeople / +45 40 26 16 63/ samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

[1]Stress-registrering er ikke aktivt under søvn og træning

[2] Understøttes af Google Translator og kan downloades fra Galaxy Store. Ved lanceringen er der: arabisk, kinesisk, dansk, engelsk, finsk, fransk, tysk, hindi, indonesisk, italiensk, japansk, koreansk, portugisisk, russisk, spansk, vietnamesisk.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/