Få vores nyheder på mail

Dybere sortniveau og strålende farver i Samsungs nye SUHD-TV

Pressemeddelelse   •   Maj 12, 2015 11:00 CEST

Samsungs nye top-model med et lag af nanokrystaller og Tizen-styresystem er nu i de danske butikker

København – 12 maj, 2015 – For to år sidenlancerede Samsung sit første Ultra HD-TV. Nu præsenteres en ny banebrydende teknologisk udvikling. Med den nye modelserie, SUHD, som er i de danske butikker nu, trækker Samsung TV-kortet ved at tage farveområde og farvegengivelse til et helt nyt niveau.

Den afgørende forskel er, at det tidligere 8-bit panel er blevet til et 10-bit panel, og samtidig er det forsynet med et lag af nanokrystaller. Desuden flytter en ny smart algoritme energien fra de mørke dele af billedet til de lysere, hvilket øger lysstyrken yderligere. Tilsammen øger de to nye teknikker udvalget af farver væsentligt. Fra 17 millioner til mere end 1 milliard.

Så smart at det taler med din smartphone
Smartere navigering, overskueligt interface og integreret underholdning. Det er de store nyheder, når Samsung tager Smart-TV til det næste niveau med det nye operativsystem Tizen. Med Quick Connect er det også muligt at dele indhold fra Samsungs nye smartphones med TV’et, eller omvendt, med et enkelt klik. TV’et er endda så smart, at det automatisk søger efter online Samsung-mobiler i nærheden (Quick Connect er indbygget i Galaxy S6 og Galaxy SG Edge og introduceres snart til flere modeller).

Den nye SUHD-serie omfatter de tre modeller JS9505, JS9005 & JS8505. De lanceres i størrelser fra 48 til 88 tommer, med en vejledene udsalgspris fra 21.999 kr.Samtlige modeller har et buet design og en stilfuld ramme, der gør TV’et til et kunstværk i sig selv.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com