Gå til indhold
Verdens første vaskeri og netcafé - hvor beskidt vasketøj bliver til spilletimer

Pressemeddelelse -

Verdens første vaskeri og netcafé - hvor beskidt vasketøj bliver til spilletimer

De fleste forældre kender til udfordringen med at få børnene til at hjælpe til i. Den konstante adgang til spil, film og anden digital underholdning gør ikke motivation til at tage opvasken eller rengøre værelset bedre. Samsung ville derfor undersøge, om det var muligt at vende den tendens ved hjælp af innovativ teknologi og resultatet blev LANdry – stedet hvor man betaler for sin spilletid med beskidt vasketøj.

Samsung forsøger altid at finde nye måder til at forbedre folks hverdag gennem teknologi. Forældre kender alt til, at det kræver lidt ekstra motivation at få især teenagere til at hjælpe med pligterne i hjemmet. For at hjælpe motivationen lidt på vej åbnede Samsung drømmestedet for både forældre og teenagere: LANdry, et vaskeri hvor de besøgende veksler deres vasketøj til spilletid.

”Teknologi giver os mulighed for at skabe forandringer i vores hverdag, især nu når selv husholdnings-apparater er opkoblede til internettet. LANdry er blot ét eksempel på, hvordan du kan bruge opkoblede enheder og moderne teknologi til at gøre hverdagen mere effektiv og underholdende,” forklarer Adam Fors, Nordic Marketing Director hos Samsung.

De personer, der prøvede LANdry, kunne følge status på deres vaskeprogram via Galaxy S7 smartphones, der var installeret ved hver spillestation. Når vaskeprogrammet (og dermed spilletiden) var slut og vasketøjet klar, modtog de en notifikation på telefonen. Samsungs nye vaskemaskine, AddWash, der giver brugeren mulighed for at styre vaskeprogrammet direkte fra en app på telefonen, blev brugt i eksperimentet. Et eksempel på en af de funktioner, AddWash tilbyder, er muligheden for at pause et vaskeprogram på et hvilket som helst tidspunkt og starte det op igen, når det passer bedre. Samsung AddWash har en ekstra låge placeret på den øverste del af lågen til vaskemaskinen, som kan anvendes under en igangværende vask. På den måde er det muligt, at tilføje et glemt stykke tøj mens programmet kører eller at tilføje et mere sart stykke tøj til den sidste del af vaskeprogrammet.

Se filmen om LANdry-eksperimentet her: www.thesamsungecosystem.com

Læs mere om teknologien bag: http://www.samsung.com/se/discover/ecosystem

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92