Gå til indhold
Smyk dig med Samsung Galaxy Gear

Pressemeddelelse -

Smyk dig med Samsung Galaxy Gear

 - smart teknologi til dit håndled

Oplev en ny frihed
Samsungs Galaxy Gear smartwatch lader dig leve i nuet og samtidig være i kontakt med omverdenen. Med Galaxy Gear er det lige så let at tjekke, hvem der har ringet, sendt dig en SMS eller en mail, som at se, hvad klokken er. Hvis du ønsker at tage et nærmere kig på en vigtig besked, kan du se det på din Samsung Galaxy-telefon.

”Galaxy Gear er lige så meget en smart accessory som en ny teknologi med masser af muligheder. Med et Galaxy Gear kan du lade mobilen blive i tasken og diskret tjekke sms’er, nye facebook-beskeder eller opkald, uden at skulle have din mobil liggende fremme og tage fokus fra f.eks. middagen med veninderne,” siger Benedicte Bardram, marketing manager for Samsung i Danmark.

Fang hverdagen fra dit håndled
Galaxy Gear hjælper dig med at fange de øjeblikke, der ellers nemt kan blive glemt i farten. Du kan tage billeder direkte fra det indbyggede kamera i urremmen og hurtigt dele dem via sociale medier. Du kan også bruge Galaxy Gear som skridttæller, så det er let at holde styr på, hvordan det egentlig går med målet om at gå mindst 10.000 skridt om dagen.

Stemmestyring
Har du hænderne fulde af indkøbsposer, kan du stadig foretage et opkald ved at tale ind i Galaxy Gear uden at røre ved skærmen. Du kan også lave udkast til beskeder, oprette nye aftaler i din kalender og indstille alarmer.

Når du ikke bruger Galaxy Gear til at styre din telefon, fungerer skærmen som et traditionelt digitalur. Du kan vælge imellem 10 forskellige designs eller finde flere på Samsung Apps.

FAKTA:

Under den netop afholdte modeuge i København præsenterede Samsung deres unikke Galaxy Gear smartwatch som en del af eventen The Jewellery Room. Galaxy Gear er i butikkerne nu og kan bruges sammen med Samsungs Galaxy Note 3 og Galaxy S4, Galaxy S III og Note II smartphones med operativsystemet Android 4.3. Det fås i seks forskellige farver, Jet Black, Oatmeal Beige, Mocha Grey, Wild Orange, Rose Gold og Lime Green. 

Emner


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92

Relateret materiale