Få vores nyheder på mail

Samsung Galaxy Gear fungerer til Galaxy S III, S4, Note II og flere af Samsungs andre populære produkter

Pressemeddelelse   •   Nov 25, 2013 11:39 CET

Ny teknologi flytter grænserne for, hvad der er muligt i dit mobile liv

København den 25. oktober 2013 – Hvis du er den heldige ejer af en Samsung Galaxy Note 3 og et Galaxy Gear, er du allerede vant til at kunne styre din telefon fra håndleddet - og ikke lommen. Men nu bliver dette også muligt for ejere af andre udvalgte modeller af Samsungs populære smartphones. Mobil kommunikation har aldrig været nemmere eller sjovere.

Der er tale om modellerne Galaxy S4, Galaxy S III, Galaxy Note II, Galaxy S4 mini, Galaxy S4 Active, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom.

Med Galaxy Gear kan du både ringe og besvare opkald. Det er nu lige så let som at se, hvad klokken er, når du skal tjekke, hvem der har ringet, sendt dig en SMS eller en mail. Hvis du ønsker at tage et nærmere kig på en vigtig besked og har brug for at se det på en større skærm, kan du se det på din telefon. Du kan også hente apps til de mest populære sociale netværk ved hjælp af Samsung Apps, så du kan holde kontakten til dine venner og fans via Galaxy Gear.

Men det er ikke det hele.

Du kan tage billeder direkte fra dit håndled med det indbyggede kamera i urremmen. Skærmen på Galaxy Gear fungerer som en udløser, så du ikke skal famle rundt for at finde kameraets knapper. Dine billeder bliver automatisk gemt i telefonens galleri. Det hele bliver lettere, når Galaxy Gear og din telefon taler sammen.

Den indbyggede skridttæller-app hjælper dig med at holde styr på, hvordan det egentlig går med målet om at gå mindst 10.000 skridt om dagen. Måske er det lettere at gå en længere tur, når du lytter til musik med et hurtigere tempo? I så fald kan du finde det rigtige nummer i telefonens musikafspiller. 

Når du ikke bruger Galaxy Gear til at styre din telefon, fungerer skærmen som et traditionelt digitalur. Du kan vælge imellem 10 forskellige designs eller finde flere på Samsung Apps. Galaxy Gear er lige så meget en smart accessory som en ny teknologi med masser af muligheder.


Fakta:
Galaxy S4, Galaxy S III og Note II fungerer til Galaxy Gear, når opdateringen til operativsystemet Android 4.3 er aktiveret til modellerne. De næste modeller, der kommer til at fungerer til Galaxy Gear, er Galaxy S4 mini, S4 Active Galaxy, Galaxy Mega 6.3 og Galaxy S4 zoom. Datoer er ikke fastlagt endnu.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 270.000 medarbejdere fordelt på 79 lande og har en årlig omsætning på mere end 187,8 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.