Gå til indhold
Skab noget stort med Samsung Galaxy Note8

Pressemeddelelse -

Skab noget stort med Samsung Galaxy Note8

København, den 23. august 2017 - Fra i dag introducerer Samsung Galaxy Note8, den næste generation af Note, som er designet til mennesker, der tænker stort, og ønsker en mobiltelefon udstyret med den allernyeste teknologi. Med Samsung Galaxy Note8 får brugeren en telefon, der kombinerer form og funktion for at maksimere brugeroplevelsen. Samsungs nye flagskib har en større skærm end før, men kan samtidig holdes i én hånd uden problemer. Desuden har den en udvidet funktionalitet i form af en S-Pen og et kamera, der er mere avanceret end nogensinde før *1. Egenskaber, som gør det nemmere at kommunikere mere personligt, og som hjælper brugeren med at fange ethvert øjeblik.

- Vi sætter pris på og værdsætter den passion, som vores loyale Note-fans har vist os gennem årene. Deres engagement og dedikation har været en inspiration for os i udviklingen af Galaxy Note8. Vores nye Note er skabt til dem, siger Jimmy Voss, Head of IM, Samsung Denmark.

Nyd den store skærm
Samsung Galaxy Note8 har den største skærm Note-serien nogensinde har haft. På trods af den øgede skærmstørrelse gør det kompakte design, at telefonen ligger behageligt i hånden. Skærmen på 6,3 tommer gør det muligt at se mere og scrolle mindre, og med Multi-window-funktionen er det muligt at dele skærmen op og udføre flere aktiviteter på samme tid. Den store skærm gør det for eksempel muligt at se en video og samtidig skrive en SMS med et tastatur i fuld størrelse.

Kommuniker personligt med S-Pen
Siden introduktionen af Note har pennen været kendetegnende for serien. Med Samsung Galaxy Note8 bliver pennen et værktøj til at skrive, tegne og kommunikere med familie og venner på helt nye måder.

Sommetider er ord ikke nok til at udtrykke sig, og så kan en animeret tekst, en hurtig skitse eller illustration være et godt alternativt. Med den ekstra funktionalitet af S-Pennen kan du blandt andet skabe og dele dine egne GIF-animationer, oversætte tekster og endda skrive direkte på skærmen uden at låse mobilen op. Alt sammen noget, der giver dig mulighed for at udtrykke din personlige stil. Den forbedrede funktionalitet af S-Pennen gør det muligt ikke blot at oversætte enkelte ord, men også hele sætninger på op til 71 forskellige sprog. Desuden konverterer den enheder og valutaer, og gør på den måde livet lettere for dem, der rejser meget.

Tag førsteklasses billeder med mobilkameraet
Med lanceringen af Samsung Galaxy Note8 introducerer Samsung det mest kraftfulde og avancerede mobilkamera i sin produktportefølje. Mobilen er udstyret med to 12MP kameraer på bagsiden med optisk billedstabilisator på både tele- og vidvinkelobjektiver, hvilket gør det lettere at tage skarpere billeder. Til de mere avancerede fotograferinger er Samsung Galaxy Note8 udstyret med 'live fokus', hvilket betyder, at brugeren kan kontrollere dybden i billedet ved at tillade justering af bokeh-effekten og ændre dybden efterfølgende. Takket være telefonens ’Dual Capture mode’ tages to billeder samtidigt, og dermed kan du altid vælge at gemme både et close-up og et billede, der viser hele baggrunden. Samsung Galaxy Note8 er også udstyret med et brancheførende 8MP 'Smart Auto Focus'-kamera på fronten, som giver dig skarpere selfies og videochats.

Oplev de innovative Galaxy-funktioner
Med Samsung Galaxy Note8 kommer også Galaxy-funktionerne, som rigtig mange brugere allerede sætter pris på:

  • Modstandsdygtighed over for vand og støv (IP68)
  • Hurtig og trådløs opladning
  • Flere lag af sikkerhed (biometrisk godkendelse som for eksempel iris-scanning og fingeraftryksaflæser udstyret med Samsung KNOX)
  • Plads til MicroSD-kort på op til 256 GB
  • ’Always-on’-display

For at udnytte ydeevnen af Galaxy Note8 og for at øge produktiviteten på en smartere måde, indgår dockning-stationen Samsung DeX ved forudbestilling. Tilbuddet gælder frem til den 14. september. Med Samsung DeX kan du tilslutte din Galaxy Note8 til en skærm, et tastatur og en mus, og bruge telefonen som en stationær computer, så du kan arbejde, uanset hvor du er.

Samsung Galaxy Note8 lanceres den 15. september, og findes i farverne guld og sort. Med en vejledende udsalgspris på 7.749 DKK. Forudbestillinger kan foretages fra og med i dag den 23. august.


Fakta: Samsung Galaxy Note8 er udstyret med Octa core (2,3 GHz Quad + 1,7 GHzQuad), 64bit, 10nm-processor og 6GB RAM (LPDDR4), 64GB intern hukommelse og plads til 256 GB med microSD. Har en 6,3'' Quad HD + 2960x1440 (521ppi) Super AMOLED-skærm. Batteri på 3,300mAh, med hurtig opladning kompatibel med QC 2.0 eller trådløst kompatibelt med WPC og PMA. 162,5 x 74,8 x 8,6mm, vægt 195 g (S Pen: 5,8 x 4,2 x 108,3mm, vægt 2,8 g). Frontkamera: 8MP AF (F1.7), bagsidekameraer: Vidvinkel 12MP Dual Pixel AF (F1.7), OIS, Telefoto: 12MP AF (F2.4), OIS, 2X optisk zoom, op til 10x digital zoom. Operativsystem: Android 7.1.1. WiFi: 802,11 a/b/g/n/ac (2,4 / 5 GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM, Bluetooth v5,0, ANT+, USB Type-C, mulighed for betaling med NFC og MST, GPS + Galileo + Glonass + Beidou. IP68-certificering. Sensorer: Accelerometer, Barometer, Fingeraftryk, Gyro, Iris, Tryk, Puls, Nærhed, Geomagnetisk, RGB Light. Godkendelse: Iris, fingeraftryk og ansigtsgenkendelse. Klar til Samsung KNOX. Versioner af Galaxy Note8 med Dual SIM og Single SIM vil være tilgængelig på det nordiske marked.

*1) I forhold til Samsung Galaxy S8 og Samsung Galaxy S8+.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92