Gå til indhold
Samsung introducerer den seneste tilføjelse til Note-serien – Galaxy Note 4

Pressemeddelelse -

Samsung introducerer den seneste tilføjelse til Note-serien – Galaxy Note 4

Galaxy Note 4 leverer en kraftfuld mobiloplevelse med forbedret S Pen og imponerende skærm

København, 3. september 2014 – På IFA i Berlin offentliggjorde Samsung i dag det nyeste medlem af Galaxy-familien, Galaxy Note 4. Telefonen har en 5,7 tommer Quad HD (2560x1440) Super AMOLED-skærm, der giver skarpere og mere levende billeder, dybere kontrast, bedre synsvinkler og en utrolig responstid. Skærmens størrelse muliggør også bedre multitasking hos brugeren.

Det nye 16 megapixel kamera tager fantastiske billeder på takket være Smart Optical Image Stabilizer og forbedret eksponering under mørke lysforhold.

Note 4 har også nye smarte funktioner, såsom hurtig opladning, ultra-energibesparende tilstand, fingeraftrykslæser og flere mikrofoner, der giver brugeren mulighed for at optage og lytte til bestemte stemmer i en gruppesamtale.

S Pen er blevet forbedret for at lette hverdagen og der fokuseres på de funktioner, der ofte anvendes. Klip, indsæt, sammensæt og gem indhold helt enkelt ved hjælp af S Pen. Pennen er blevet forbedret for at skabe en følelse, der er så realistisk som muligt. Nu efterligner den, hvordan det føles at skrive på et stykke papir med en kalligrafi- eller kuglepen.   

Samsung Galaxy Note 4 vil være tilgængelig i butikkerne i oktober til en vejledende pris på 5.995 kr.

Læs hele pressemeddelelsen på engelsk i vedhæftede PDF.


Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92