Få vores nyheder på mail

GALAXY NX – spejlløst systemkamera med Android

Pressemeddelelse   •   Jun 20, 2013 21:00 CEST

Altid online med 4G eller WiFi, vælg mellem 13 forskellige NX-objektiver

København d. 20. juni 2013 – I dag præsenterer Samsung det sidste nye inden for kameraer. GALAXY NX er det første avancerede systemkamera med SIM-kort og operativsystemet Android. Med GALAXY NX tages der hul på en ny æra inden for billedkommunikation.

Kameraet er udviklet til brugere, der vil tage professionelle billeder og samtidig have muligheden for at publicere disse på eksempelvis en blog eller Instagram med det samme. Med 4G er GALAXY NX nemlig altid online. Kameraet minder på mange måder om en smartphone. Således kan fotografen vælge blandt et hav af applikationer og dermed skræddersy sit eget kamera efter smag og behag.

GALAXY NX er kameraet, der kan meget mere end bare at tage knivskarpe billeder og film. Et eksempel er den smarte funktion Photo Suggest, der kommer med forslag til steder at fotografere, som eksempelvis pyramiderne i Giza. Anbefalinger hentes fra et omfattende bibliotek af billeder taget af fotografer rundt omkring i verden. Kameraet indeholder også over 30 forskellige Smart Mode-indstillinger, der automatisk hjælper fotografen med kameraets indstillinger på baggrund af lysforholdene.

Ligesom de andre kompakte, spejlløse systemkameraer i NX-serien er det muligt at skifte objektiv på GALAXY NX. I øjeblikket findes der hele 13 kompatible NX-objektiver, alt lige fra pandekage- og fiskeøjeobjektiv til makro- og teleoptik. Besøg www.samsungmobilepress.com for mere detaljeret information.

FAKTA: APS-C CMOS-censor med 20,3 megapixel, DRIMe IV billedprocessor, et avanceret hybrid-autofokus-system, lukketid  på 1/6000 sekunder, 8,6 billeder per sekund, indbygget blitz (pop-up), 4,8 tommer stor HD tft LCD-skærm, iso 100-25600, Android 4.2 (Jelly Bean), 4g, WiFi a/b/g/n 2.4GHz/5GHz, Bluetooth 4.9 (LE), gps, glonass (support a-gps), 1.6GHz quadcore processor, 16GB hukommelse, microSD (op til 64GB), 2,0GB ram, 136,5 x 101,2 x 25,7 mm, vægt 495 gram med standardbatteri, batteri 4,360 mAh. GALAXY NX lanceres i august til en vejl. udsalgspris på 12.000 kroner. (inkl. 18-55 mm). 


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-tv, smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 227.000 medarbejdere fordelt på 75 lande og har en årlig omsætning på mere end 143 mia. dollars. Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.