Gå til indhold
Samsung vinder 46 CES 2020 innovationspriser for enestående design og teknologi

Nyhed -

Samsung vinder 46 CES 2020 innovationspriser for enestående design og teknologi

Den 7. november blev 46 af Samsungs produkter udnævnt som vindere af CES (Consumer Technology Association) "2020 Innovation Awards." Det inkluderer også tre kåringer i kategorien "Best of Innovations", der hædrer produkter og tjenester, der viser enestående design og udvikling inden for området for højteknologi. I sidstnævnte kategori vandt Samsung Galaxy Note 10+ 5G og to Samsung Visual Display-produkter.

Samsung har en lang historie med banebrydende innovation, der har hævet barren i industrien omkring udforskning af ny teknologi. I år vandt Samsung "CES 2020 Innovation Awards" i en række kategorier herunder visuelle skærme, gaming, software og mobile apps, embedded technology, Tech for a Better World, bæredygtighed, AV-komponenter til hjemmet, computerhardware og -komponenter, sundhed og wellness, fitness, sport og bioteknologi, wearables, mobile enheder og tilbehør, computertilbehør, hvidevarer og smart home.

”Vi er stolte og ydmyge over at igen at blive anerkendt for, hvordan Samsungs produkter og digitale løsninger kan lette vores kunders liv, og at netop vores produkter skubber grænserne for, hvad der kan lade sig gøre indenfor udvikling af teknologi”, fortæller YH Eom, administrerende direktør for Samsung Electronics Nordamerika. "Dette år markerer en ny milepæl for Samsung med antallet af vindere for CES, og jeg mener, det er et vidnesbyrd om et Samsung-hold i verdensklasse, som har helt unikke kompetencer til at skabe innovative løsninger.”

Emner

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92