Få vores nyheder på mail

Uovertruffen frihed med næste generation af Samsung Gear

Pressemeddelelse   •   Feb 24, 2014 20:47 CET

Samsung Gear 2 og Samsung Gear 2 Neo giver endnu større muligheder for tilslutning, personlig tilpasning og kontrol, og er som de første wearable gadgets baserede på operativsystemet Tizen.

Barcelona, ​​Spanien - 24. februar 2014 - Samsung lancerer nu Samsung Gear 2 og Samsung Gear 2 Neo. Produkterne er udviklet til at give frihed og komfort og løfter design af wearable teknologi til et helt nyt niveau. Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo er fuldt integrerede løsninger, der skaber en optimal brugeroplevelse.

- Samsung fortsætter med at lede udviklingen af ​​wearables ved at udvikle produkter, der er fuldt ud integrerede med brugernes liv. Det gør vi ved fortsat at videreudvikle og forbedre tilslutningsmulighederne, tilbyde en vifte af individualiserede løsninger samt et solidt økosystem af apps, siger Morten Witt, Key Account Manager for Telecom, Samsung Danmark.

Den næste generation af mobil frihed
Både Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo har et slankt og stilfuldt design. Kameraet er fuldt integreret i uret, og armbåndet i Gear 2 Neo kommer i en række forskellige farver såsom Charcoal Black, Mocha Grey og Wild Orange. Både display og uret kan tilpasses til den enkelte brugers individuelle smag.

Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo er med til at gøre hverdagen lidt lettere. Brugeren kan vælge at acceptere eller ignorere indgående opkald eller beskeder, og produkterne tilbyder en bred vifte af funktioner baseret på, hvad brugeren foretager sig eller har af interesser.

Gear-produkterne fungerer som en forlængelse af brugerens daglige liv, og giver mulighed for mere kontrol ved hjælp af en række funktioner. Eksempelvis kan TV’et betjenes ved hjælp af app’en ’WatchOn’. En musikafspiller med Bluetooth-højttalere sørger for, at brugeren kan lytte til musik uden at skulle bruge sin smartphone. Begge produkter tilbyder også personlige træningstips i realtid, således at brugeren kan udvikle personlige træningsprogrammer og holde øje med sin puls.

Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo kan let forbindes med en stor del af Samsungs produkter, og er de første wearable produkter der er baseret på operativsystemet Tizen. Allerede ved lanceringen er produkterne kompatible med mange af Samsungs Galaxy-smartphones.

Samsung Gear 2 og Gear 2 Neo vil være tilgængelige i danske butikker fra april. Vejledende udsalgspriser: Samsung Gear 2: 2.495 kr. og Samsung Gear 2 Neo: 1.695 kr.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.