Få vores nyheder på mail

TV’et er ikke længere kun fladt - årets nye modeller fra Samsung

Pressemeddelelse   •   Apr 07, 2014 10:00 CEST

Detaljer i Ultra HD, buede skærme og nye smarte funktioner

At Samsungs nye TV-modeller bliver lanceret, er et lige så sikkert tegn på forår, som at fuglene kvidrer. Dette års modeller, der blev lanceret under CES-showet i januar, kommer i de danske butikker i slutningen af ​​april. Her er et overblik over dette års TV-modeller fra Samsung, samt alle de nye smarte nyheder og funktioner.

To UHD modeller
UHD står for ’Ultra High Definition’, hvilket betyder fire gange så høj opløsning som ​​Full HD. Den nye teknologi giver et meget detaljeret billede med levende farver, selv på større skærme. Nu lancerer Samsung to forskellige UHD-modeller - men én ting adskiller dem. HU7505 er fladt, mens topmodellen HU8505 er buet. Den buede skærm giver en mere omsluttende billedoplevelse, selv hvis man sidder fra siden og ser. Samsungs UHD-modeller kan tilpasses kommende opdateringer til eventuelle nye UHD-standarder.

Selv 8-serien bliver buet
Samsungs 8-serie har i årevis været en af markedets mest populære TV-modeller. I år er den klassiske model blevet opdateret på flere forskellige måder. Det mest iøjnefaldende er den buede skærm. Modellerne i 7- og 6-serien har stadig en flad skærm med en opløsning på Full HD.

Et smart 2014
Alle Samsungs Smart TV’er er blevet udstyret med en række nye smarte funktioner. Med ’Multi Link Screen’er det muligt at opdele skærmen i op til fire mindre billeder. ’Smart Control’ er en helt ny fjernbetjening med kombineret touch- og bevægelsessensor, der gør det mere intuitivt at styre TV’et. ’Instant On’-funktionen gør det muligt for fjernsynet at starte på to sekunder. Ligesom sidste år, lancerer Samsung ’Smart Evolution Kit’. I år lanceres en version til UHD-modeller fra 2013, og en version til fuld HD-modeller fra 2012 og 2013.

De nye modeller kommer i de danske butikker i slutningen af april. Køber du et Samsung-UHD TV før d. 1. august 2014 får du blandt andet seks måneders abonnement til Netflix. Se bilag for tekniske specifikationer, priser og størrelser.


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.