Gå til indhold
Tre tips til forårsrengøringen

Pressemeddelelse -

Tre tips til forårsrengøringen

Knap hver tredje adspurgte dansker (32%) støvsuger enten aldrig eller kun få timer om måneden. Det viser en nylig undersøgelse foretaget af Norstat på vegne af Samsung Nordic med 1011 danske respondenter. Men med enkle midler kan rengøringen blive både behagelig og effektiv. Derfor giver Samsung Nordic tre tips til, hvordan du kan effektivisere forårsrengøringen.

København – 11. april, 2022 – Foråret er her, og det er tid til at rydde op og gøre rent derhjemme. Og når det skal ske, skal støvsugeren oftest findes frem fra sit gemmested, da næsten halvdelen (49%) af danskerne opbevarer støvsugeren i et kosteskab. 52 procent af danskerne kan samtidig nikke ja til, at støvsugeren er et forstyrrende element i indretningen. Men det kan løses med farve, form og design. Med en støvsuger i stilrent design kan den nemt blive en del af den øvrige indretning i hjemmet.

- Halvdelen af danskerne i undersøgelsen gemmer deres støvsuger i kosteskabet. De seneste år har vi oplevet, at vores kunder efterspørger produkter, der både forenkler hverdagen og har et stilrent design. Også når det kommer til rengøringen, hvor produkterne normalt ikke associeres med flot design. Men ved at have en støvsuger, man ikke skammer sig over og gemmer væk, bliver rengøringen lettere tilgængelig i hverdagen, siger Claus Holm, Landechef for Samsung i Danmark.

Undersøgelsen viser desuden, at 34 procent af danskerne enten foretrækker ledningsfrie støvsugere eller robotstøvsugere til rengøringen. Derudover prioriterer hele 72 procent god sugeevne, når de kigger efter ny støvsuger. Her er det også vigtigt, at støvsugeren er både let at rengøre og let at anvende. Med Samsungs nye støvsuger BespokeJet får du en sugeevne på op til 210 watt. Den har automatisk tømning af støvbeholder og vaskbare filtre. Dette holder ikke kun støvsugeren ren og frisk, men giver også et godt rengøringsresultat.

Tre tips til, hvordan du klarer forårsrengøringen

1. Sortér og ryd op

At gøre rent og rydde op i hjemmet er ikke kun godt for sjælen, men kan også gøre godt for andre. Gå gennem skabene og køkkenet og sortér de ting fra, som du ikke længere bruger. Rengør og giv de ting væk, som kan bruges af andre.

2. Invester i det rigtige udstyr

Det rigtige værktøj giver et godt resultat, så det er en god ide at investere i de rigtige rengøringsmidler. Med en farverig, ledningsfri støvsuger bliver rengøringen ikke kun mere jævn, men også pænere. Tilbehør som Dual Soft Action børste, Spray Spinning Sweeper og Pet Brush forbedrer oplevelsen yderligere og holder dine gulve ekstra rene.

3. Husk møbler og hjørner i hjemmet, der sjældent ses

For at sikre et støvfrit hjem er det vigtigt jævnligt at støvsuge overflader, der er svære at nå. Som en del af forårsrengøringen kan det være godt at støvsuge madrasser, samt under og bag store møbler og hårde hvidevarer.

Læs mere om Samsung BespokeJet: BESPOKE Jet ™ 2022 Samsung ledningsfri stangstøvsuger | Samsung Danmark

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er foretaget af opinions- og markedsundersøgelsesvirksomheden Norstat på vegne af Samsung Nordic. Statistikken er indsamlet gennem en online undersøgelse i perioden 7. marts – 28. marts 2022 med respondenter fra Danmark i alderen 18–65+. I alt deltog 1.011 danske respondenter, og resultatet er landsrepræsentativt.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån