Gå til indhold
Træd ind i en anden verden med Samsung Gear VR Innovator Edition

Pressemeddelelse -

Træd ind i en anden verden med Samsung Gear VR Innovator Edition

Samsung og Oculus forfiner Gear VR til Galaxy S6 og Galaxy S6 edge

København, 24. juni 2015 – Samsung Gear VR Innovator Edition, der er designet til både Galaxy S6 og Galaxy S6 edge, giver dig en virtuel oplevelse ud over det sædvanlige. Bliv opslugt af film, spil og billeder i høj opløsning med Gear VR, der på overraskende vis tager dig med til en anden verden.

Gear VR Innovator Edition er 15% mindre end forgængeren Gear VR til Galaxy Note 4. Den har også et nyt ergonomisk design, der gør den mere behagelig at have på. Og nu kan du faktisk opholde dig i den virtuelle verden, så længe du vil med hjælp fra det nye strømkabel, der passer i USB-porten.

Indhold downloades fra Oculus Store, hvor der er et stort udvalg af blandt andet spændende VR-spil og eventyr, som kan opleves i 360 grader.

Gear VR Innovator Edition til Galaxy S6 og Galaxy S6 edge vil være at finde i butikkerne i løbet af sommeren 2015 til en vejledende udsalgspris på 1.995 kr. Gear VR kan kun bruges sammen med Galaxy S6 eller Galaxy S6 edge, der allerede nu findes i butikkerne til vejledende udsalgspriser fra 5.499 kr.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92