Gå til indhold
Træd ind i den mobile AI-æra med Samsung Galaxy S24-serien

Pressemeddelelse -

Træd ind i den mobile AI-æra med Samsung Galaxy S24-serien

Samsung afslørede i dag Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ og Galaxy S24, der giver nye mobiloplevelser med Galaxy AI[i]. Galaxy S-serien åbner døren til en ny æra, der kan ændre, hvordan mobile enheder styrker brugerne. AI forstærker næsten alle oplevelser på Galaxy S24-serien - fra at muliggøre friere kommunikation med intelligente tekst- og opkaldsoversættelser, til at maksimere kreativ frihed med Galaxys ProVisual Engine, og til at sætte en ny standard for søgning, der vil ændre, hvordan Samsung Galaxy-brugere oplever verden omkring dem.

“Galaxy S24-serien transformer vores forbindelse med verden og sætter gang i det næste årti med mobilinnovation,” siger Claus Holm, landechef hos Samsung Danmark. “Galaxy AI er bygget på vores tradition for innovation og en dyb forståelse for, hvordan mennesker bruger deres telefoner. Vi er spændte på at se, hvordan vores brugere over hele verden vil optimere deres hverdagsliv med Galaxy AI og åbne op for nye muligheder.”

Gør hverdagsoplevelserne episke

Galaxy AI introducerer meningsfuld intelligens, der er designet til at forbedre alle dele af livet, især telefonens mest fundamentale rolle: kommunikation. Når du har brug for at kommunikere på tværs af sprogbarrierer, gør Galaxy S24 det nemmere. Chat med en medstuderende eller kollega fra udlandet. Book en reservation, mens du er på ferie i et andet land. Det hele er muligt med Live Translate[ii], tovejs stemme- og tekstoversættelser i realtid af telefonsamtaler i din egen app. Der kræves ingen tredjepartsapps, og AI i enheden sørger for at holde samtaler helt private.

Med Interpreter kan live samtaler oversættes med det samme på en delt skærm, så personer, der står overfor hinanden, kan læse en teksttransskription af, hvad den anden person lige har sagt. Det virker endda uden mobildata eller Wi-Fi.

For meddelelser og andre apps kan Chat Assist hjælpe med at tilpasse stil og tone for at sikre, at kommunikationen lyder, som den var tiltænkt: som en høflig meddelelse til en kollega eller en kort og fængende frase til en overskrift på de sociale medier[iii]. AI indbygget i Samsung-tastatur kan også oversætte meddelelser, e-mails mm. i realtid på 13 sprog[iv]. I bilen vil Android Auto[v] automatisk opsummere indgående meddelelser og foreslå dig relevante svar og handlinger, så du kan holde kontakten, mens du holder fokus på vejen. Det kan for eksempel være at sende dit anslåede ankomsttidspunkt til den, du skriver med.

Organiseringen af det daglige arbejde får også et stort løft med Note Assist[vi] i Samsung Notes, der byder på AI-genererede oversigter, oprettelse af skabeloner, der strømliner noter med foruddefinerede formater, og cover-kreationer, der gør dine noter nemme at genfinde med en kort forhåndsvisning. Til stemmeoptagelser bruger Transcript Assist[vii] AI og tale-til-tekst-teknologi til at transskribere, opsummere og endda oversætte optagelser – selv når der er flere højtalere.

Kommunikation er ikke det eneste område, hvor Galaxy S24 tager telefonens grundlæggende fordele ind i fremtiden. Online søgning har transformeret næsten alle dele af livet. Galaxy S24 markerer en milepæl i søgehistorien med debuten af dens intuitive bevægelsesdrevne Circle to Search med Google[viii]. For at give Samsung Galaxy-brugere et fantastisk nyt værktøj, har Samsung Galaxy allieret sig med verdens førende inden for søgemaskiner, Google, og åbnet for nye måder at søge på med en simpel bevægelse. Med et langt trykt på hjem-knappen kan du lave cirkler, fremhæve, tegne eller trykke på noget på Galaxy S24’erens skærm for at se nyttige søgeresultater af god kvalitet. Hvis du ser et smukt landemærke i baggrunden på din vens indlæg på de sociale medier eller en overraskende fun fact på video, kan du hurtigt få mere at vide – uden at du behøver at forlade den app, du er i. Og afhængigt af, hvor du befinder dig, vil du for visse søgninger kunne se omfattende oversigter, der giver nyttige oplysninger og kontekst samlet fra nettet, og mulighed for at stille mere komplekse og nuancerede spørgsmål. Så nemt og episk er det.

Slip kreativiteten løs for at opleve verden på nye måder

Galaxy S24-seriens ProVisual Engine[ix] er en omfattende pakke af AI-drevne værktøjer, der transformerer evnen til at optage billeder og maksimerer den kreative frihed hvert skridt ad vejen - fra opsætning af et billede og hele vejen til at dele det på de sociale medier. Slut med rystede, pixelerede billeder taget på lang afstand. Galaxy S24 Ultras Quad Tele System, med nyt 5x optical zoom-objektiv, arbejder sammen med 50MP-sensoren for at muliggøre ydeevne i optisk kvalitet fra 2x-, 3x-, 5x- til 10x[x]-zoomforstørrelse takket være Adaptive Pixel Sensor. Billeder viser også krystalklare resultater ved 100x med forbedret digital zoom.

Med opgraderede Nightography-funktioner er billeder og videoer, der er taget med Galaxy S24 Space Zoom, fantastiske under alle forhold, selv når der zoomes ind. Indfang mere lys i mørke omgivelser med Galaxy S24 Ultras større pixelstørrelse, nu 1.4 μm, hvilket er 60 % større[xi] sammenlignet med den tidligere model. Sløring er reduceret på Galaxy S24 Ultra med bredere optiske billedstabiliseringsvinkler (OIS) og forbedret kompensation for rysten på hænderne. Når der optages video, er både for- og bagkameraer udstyret med en dedikeret billedsignalprocessor-blok for støjreducering, og Galaxy S24 analyserer gyro-oplysninger for at skelne mellem filmerens bevægelse og motivets bevægelse. Det giver mere effektiv fjernelse af støj og klare videoer i mørket, selv på lang afstand.

Når de flotte billeder er taget, aktiveres de innovative redigeringsværktøjer, så det er muligt at foretage enkle redigeringer som f.eks. at slette, genkomponere og gendanne billeder. For nemmere og mere effektive optimeringer bruger Edit Suggestion[xii] Galaxy AI til at foreslå oplagte justeringer for hvert enkelt billede. For at give endnu mere kreativ kontrol og frihed kan Generative Edit[xiii] udfylde dele af en billedbaggrund med generativ AI. Hvis et billede er skævt, vil AI udfylde kanterne. Hvis et objekt skal flyttes lidt for at være i den perfekte position, lader AI brugerne justere motivets position og genererer en perfekt baggrund på det oprindelige sted. Hver gang Galaxy S24 implementerer generativ AI for at forbedre et billede, vil der blive vist et vandmærke på billedet og i dets metadata. Og hvis en actionfyldt video skal vises i slowmotion, kan den nye Instant Slow-mo-funktion generere yderligere billedrammer baseret på bevægelserne for at kunne vise actionfyldte øjeblikke langsommere og helt jævnt, så man kan se flere detaljer.


For at sikre at hvert eneste billede er helt fantastisk i hver eneste situation kan man med Super HDR anvende livagtige forhåndsvisninger, før udløseren overhovedet trykkes ned. Og selvom det at indfange minder er en vigtig telefonfunktion, er det lige så vigtigt at kunne dele sine minder med verden. Nu kan tredjeparts-apps til sociale medier udnytte Samsungs Galaxy-telefonens AI-baserede kamerasystem. Galaxy S-seriens allerbedste kamerafunktioner integreres nu direkte med mobilapps, såsom Instagram, for at kunne gøre kvalitetsniveauet for social deling[xiv] endnu bedre i HDR. Når det er tid til at finde et billede i Gallery eller i din foretrukne sociale app, vises billederne nu også i Super HDR for mere naturtro lysstyrke, farve og kontrast ved at analysere fremhævede sektioner af billederne.

Samsung Galaxys mest intelligente oplevelse hidtil, drevet med den allerbedste ydeevne

Efterhånden som AI bliver en mere og mere fremtrædende del af hverdagen, skal ydeevnen være optimal for at kunne opfylde kravene. Gaming, tung videooptagelse og -redigering - Spring mellem fem forskellige apps, mens du planlægger en rejse. Uanset opgaven giver Galaxy S24 en utrolig oplevelse takket være forbedringerne i dets chipsæt[xv], skærm og mere. Hver eneste Galaxy S24 Ultra er udstyret med Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform for Galaxy[xvi]. Dette chipsæt, der er optimeret specielt til Samsung Galaxy-brugere, giver en bemærkelsesværdig NPU-forbedring for utrolig effektiv AI-behandling. I alle tre Galaxy S24-modeller forbedrer de adaptive opdateringsfrekvenser på 1-120 Hz også den ydeevnemæssige effektivitet.

At spille på Samsung Galaxy er også blevet en mere kraftfuld oplevelse takket være hardware- og softwareforbedringer. Galaxy S24 Ultra har et optimalt termisk kontrolsystem med 1,9 gange større Vapor Chamber[xvii], hvilket forbedrer enhedens overfladetemperatur og samtidig maksimerer den vedvarende ydeevne. Strålesporingen muliggør naturtro billeder med overlegne skygge- og reflektionseffekter. Og gennem samarbejde med brancheførende spilpartnere kan brugerne med Galaxy S24 nyde mere optimerede, populære, globale mobilspil.

Det visuelle indtryk er mere levende og fængslende på den lyseste Samsung Galaxy-skærm hidtil[xviii]. Galaxy S24 kan få en maksimal lysstyrke på hele 2.600 nits, og Vision Booster giver forbedret synlighed udendørs.

Corning® Gorilla® Armor[xix] på Galaxy S24 Ultras skærm er optisk forbedret og demonstrerer utrolig holdbarhed mod potentielle skader ved hverdagsbrug. Det giver betydelig reduceret refleksion op til hele 75 procent under en lang række lysforhold, hvilket sikrer en behagelig oplevelse for øjnene.

På tværs af Galaxy S24-serien gør designforbedringerne med slankere og mere lige kanter det nemmere at fordybe sig i enhver visningsoplevelse og muliggør større skærmstørrelser med 6,7-tommer skærmen på Galaxy S24+ og 6,2-tommer skærmen på Galaxy S24 inden for samme størrelsesspecifikationer[xx]. Galaxy S24 Ultra har en fladere skærm på 6,8-tommer, optimeret ikke kun til visning men også til produktivitet. Desuden understøtter Galaxy S24+ nu det samme niveau af QHD+ som på Galaxy S24 Ultra.

Avanceret sikkerhed og databeskyttelse giver brugerne flere valgmuligheder med ro i sindet

Galaxy S24 er sikret af Samsung Knox, Samsung Galaxys sikkerhedsplatform med flere forsvarslag, beskytter kritisk information og beskytter mod sårbarheder med end-to-end sikker hardware, trusselsdetektion i realtid og kollaborativ beskyttelse.

Samsungs mangeårige forpligtelse til at give brugerne valgmuligheder og kontrol over deres enhed fortsætter ind i AI-æraen. Galaxy S24-brugerne har fuld kontrol over, hvor meget de vil tillade, at deres data skal forbedre AI-oplevelser ved hjælp af indstillingerne for Avanceret intelligens, der kan deaktivere onlinebehandling af data for AI-funktioner.[xxi]

Visionen bag Knox Matrix[xxii] om en sikker, forbundet og adgangskodefri fremtid er nu en realitet i form af adgangsnøgler. Adgangsnøgler muliggør praktisk og sikker adgang til en brugers registrerede websteder og apps på tværs af alle ens enheder gennem digitale legitimationsoplysninger, hvilket hjælper med til at beskytte mod phishing-angreb. Forbedret databeskyttelse tilbyder end-to-end kryptering, når brugerne sikkerhedskopierer, synkroniserer eller gendanner deres data med Samsung Cloud, hvilket giver Galaxy S24-brugerne mulighed for at oprette forbindelse til andre enheder, mens de forbliver synkroniserede og sikre. Dette sikrer, at data kun kan krypteres eller dekrypteres på en brugers enheder, hvilket betyder, at ingen kan se dem bortset fra brugeren selv, selvom en server er blevet kompromitteret eller kontooplysninger stjålet. Og hvis adgangen til en pålidelig enhed mistes, kan en gendannelseskode hjælpe med at forhindre tab af data. Galaxy S24 er også beskyttet med Samsungs omfattende liste af innovative sikkerheds- og privatlivsfunktioner, herunder Knox Vault, Security & Privacy Dashboard, Auto Blocker, Secure Wi-Fi, Private Share, Vedligeholdelsestilstand og meget mere.

Næste fase på Samsungs miljørejse

Etablering af en ny kategori af mobile oplevelser betyder også, at vi skal gentænke, hvordan Samsung Galaxy-teknologien kan designes og emballeres, så vi kan gøre mere med mindre for både mennesker og planeten. Galaxy S24 Ultra fortsætter med at skalere mangfoldigheden af genbrugsmaterialer. I Galaxy S24 Ultra er der blevet brugt minimum 50 procent genanvendt kobolt i batteriet, [xxiii]og 100 procent genbrugte sjældne jordmineraler er blevet inkorporeret i højtalerne[xxiv]. Derudover indeholder Galaxy S24 komponenter lavet med genanvendt kobolt og sjældne jordmineraler[xxv].

Galaxy S24 er også den første Galaxy S-serie, der er designet med genbrugsstål og termoplastisk polyuretan (TPU). Galaxy S24 Ultra har minimum 40 procent genbrugsstål i højtalerne[xxvi] og minimum 10 procent genbrugs-TPU i side- og lydstyrketasterne. Derudover kommer hver eneste Galaxy S24 i emballage, der er lavet af 100 procent genbrugspapir.

Det seneste flagskib fortsætter Samsungs forpligtelse til at forlænge produkternes livscyklus ved at tilbyde syv generationer af OS-opgraderinger og syv år med sikkerhedsopdateringer for at hjælpe brugerne til at kunne opleve den optimerede ydeevne i deres Samsung Galaxy-enheder i endnu længere tid[xxvii]. Endelig er Galaxy S24 UL ECOLOGO®-certificeret[xxviii], og dens CO2-fodaftryk er blevet målt og verificeret af The Carbon Trust[xxix].

Galaxy S24 har gjort fremskridt i forhold til miljøkøreplanen for Samsung MX. Samsung er stadig stålsatte på at levere på de fastsatte mål, der skal nås inden udgangen af 2025[xxx]. I slutningen af 2022 nåede Samsung det første af disse mål ved at inkorporere genbrugsmaterialer i alle mobile produkter, lige fra Samsung Galaxy-smartphones og tablets til pc'er og wearables. I dag sætter virksomheden et nyt mål for genbrugsmaterialer. Senest i 2030 vil Samsung inkorporere mindst ét genbrugsmateriale i hvert eneste modul[xxxi] i hvert eneste mobilprodukt.

Præcisionsteknologi og elegance i alle detaljer

Galaxy S24 Ultra er den første Samsung Galaxy-telefon nogensinde, der har en ramme i titanium[xxxii], hvilket forbedrer enhedens holdbarhed og giver lang levetid. Galaxy S24 Ultras væsentligt tyndere krop muliggør en bedre oplevelse på farten med et mere behageligt greb. På Galaxy S24+ og Galaxy S24 giver det strømlinede One-mass-design en mere æstetisk standard med ubrudt forbindelse mellem enhedens bagside og siderammen. Galaxy S24-serien kommer i jord- og mineralinspirerede nuancer. Galaxy S24 Ultra kommer i følgende farver[xxxiii]: Titanium Grey, Titanium Black, Titanium Violet og Titanium Yellow. Galaxy S24+ og Galaxy S24 kommer i følgende farver: Onyx Black, Marble Grey, Cobalt Violet og Amber Yellow. Alle tre modeller kan fås i yderligere farver, der kun er tilgængelige online.

Samsung Galaxy S24-serien vil være tilgængelig for forudbestilling fra d. 17. januar og vil være til salg i udvalgte butikker fra d. 23. januar.

Galaxy S24 Ultra vil være tilgængelig med en vejledende pris fra 11 499 DKK. Galaxy S24+ vil være tilgængelig med en vejledende pris fra 8 999 DKK, og Galaxy S24 vil være tilgængelig med en vejledende pris fra 6 999 DKK.

Fra d. 17. til 30. januar 2024, vil forbrugere have mulighed for at tage del i S24-seriens lanceringstilbud ”Double your storage”, hvor du kan opgradere til den dobbelt hukommelse på din S24-smartphone uden ekstra omkostninger. Læs mere på samsung.com eller hos udbyderne[xxxiv]

For mere information om Galaxy S24-serien skal du besøge: https://news.samsung.com/global/, https://www.samsungmobilepress.com/ eller https://www.samsung.com/global/galaxy/. For flere billeder, besøg venligst: https://www.samsungmobilepress...
[i] Samsung afgiver ingen løfter, forsikringer eller garantier i forhold til nøjagtigheden, fuldstændigheden eller pålideligheden af output fra AI-funktionerne. Login på din Samsung Account kan være påkrævet for at bruge visse Samsung AI-funktioner.

[ii] Live Translate kræver en netværksforbindelse og Samsung Account-login. Live Translate er kun tilgængelig på den forudinstallerede Samsung-telefonapp. Visse sprog kan kræve download af sprogpakke. Tjenestens tilgængelighed kan variere alt efter sproget. Der kan ikke garanteres nøjagtighed af resultaterne.

[iii] Toneforslagsfunktionen i Chat Assist kræver netværksforbindelse og login på din Samsung Account. Længdekravene skal være opfyldt, for at funktionen kan aktiveres. Tjenestens tilgængelighed kan variere alt efter sprog. Der kan ikke garanteres nøjagtighed af resultaterne.

[iv] Oversættelsesfunktionen i Chat Assist kræver muligvis login til din Samsung Account. Nogle chatapplikationer understøtter muligvis ikke denne funktion. Visse sprog kræver muligvis download af en sprogpakke. Tjenestens tilgængelighed kan variere alt efter sprog. Denne funktion aktiveres, når der registreres et sprog, der kan oversættes. Der kan ikke garanteres nøjagtighed af resultaterne.

[v] De nye funktioner i Android Auto vil blive understøttet med MR-softwareopdatering.

[vi] Note Assist kræver en netværksforbindelse og Samsung Account-login. Der gælder tegnbegrænsning. Tjenestens tilgængelighed kan variere alt efter sprog. Der kan ikke garanteres nøjagtighed af resultaterne.

[vii] Transcript Assist kræver en netværksforbindelse og Samsung Account-login. Transcript Assist er kun tilgængelig på den forudinstallerede Samsung Voice Recorder-app eller for filer, der er optaget med den forudinstallerede Samsung-telefonapp. Stemmeoptagelsesfunktionen i den forudinstallerede Samsung-telefonapp understøttes muligvis ikke i alle lande. Lydfiler skal have en varighed på under tre timer for at kunne blive behandlet. Opsummeringsfunktionen i Transcript Assist kan aktiveres efter et bestemt antal tegn. Tjenestens tilgængelighed kan variere alt efter sprog. Der kan ikke garanteres nøjagtighed af resultaterne.

[viii] Tjenestens funktionalitet og tilgængelighed kan variere afhængigt af land, sprog, app og enhedsindstillinger og er afhængig af en aktiv netværksforbindelse. Brugere skal logge ind på en Google- og Samsung-konto. Kompatibilitet med visse apps er ikke garanteret, og produktets ydeevne kan variere, især i forhold til visuelle matches. Resultaternes nøjagtighed kan ikke garanteres. For at sikre optimal funktionalitet kan brugerne blive bedt om at opdatere deres Android-enheder til den nyeste version.

[ix] AI Zoom anvendes på afstande mellem digitale zoomafstande. Der kan ikke garanteres nøjagtighed af resultaterne.

[x] 3x og 5x zoom aktiveres af fysiske optiske linser. 2x og 10x zoom kombinerer fysiske linser med AI-forbedringer for en billedkvalitet svarende til optiske linser.

[xi] Sammenlignet med Galaxy S23 Ultra.

[xii] Edit Suggestion er kompatibel med formaterne JPG, PNG, GIF og MP4. Redigeringsresultaterne og kvaliteten kan variere afhængigt af fotograferingstilstanden. Der kan ikke garanteres for nøjagtighed af resultaterne.

[xiii] Generative Edit kræver en netværksforbindelse og Samsung Account-login. Redigering med Generative Edit resulterer i en billedstørrelse på op til 12 MP. Ved lagring overlejres der et synligt vandmærke på billedet for at angive, at billedet er genereret af AI. Nøjagtigheden og pålideligheden af det genererede output er ikke garanteret.

[xiv] Nogle sociale medieapps understøtter muligvis ikke Super HDR. Der kan ikke garanteres nøjagtighed af resultaterne.

[xv] Forbedringer af AP-ydeevnen er vist sammenlignet med tidligere generations chipsæt. Den faktiske ydeevne vil afhænge af brugermiljø, forhold samt forudinstalleret software og applikationer.

[xvi] Snapdragon-brandede produkter er produkter fra Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaber.

[xvii] Galaxy S24 Ultra sammenlignet med Galaxy S23 Ultra.

[xviii] Dynamic AMOLED 2X-skærmen på Galaxy S24 Ultra modtog en certificering fra VDE Germany for 100 procent Mobile Color Volume i DCI-P3-farveområdet, hvilket betyder, at billederne ikke vaskes ud, og du får utroligt levende farver uanset forskellige niveauer af lysstyrke. Skærmen kan opnå en maksimal lysstyrke på 2.600 nits, hvilket forbedrer kontrasten mellem mørke og lyse aspekter af digitalt indhold for en mere strålende billedkvalitet med et kontrastforhold på 5.000.000:1 for at gøre din mobiloplevelse mere fordybende.

[xix] Corning® Gorilla® Armor er indbygget i Galaxy S24 Ultras frontdisplay. Holdbarhed, modstandsdygtighed over for ridser, lav refleksionsværdi er testet under Corning-laboratorieforhold. Kun testet med glasmaterialer før påføring på de faktiske Galaxy-enheder. Sammenlignet Corning® Gorilla® Armor med Corning® Gorilla® Glass Victus® 2.

[xx] Sammenlignet med henholdsvis Galaxy S23+ og Galaxy S23. Skærm- og enhedsstørrelse for hver model: Galaxy S23+ (6,6 tommer, 76,2 x 157,8 x 7,6 mm), Galaxy S24+ (6,7 tommer, 75,9 x 158,5 x 7,7 mm), Galaxy S23 (6,1 tommer, 70,9 x 146,3 x 7,6 mm), Galaxy S24 (6,2 tommer, 70,6 x 147 x 7,6 mm).

[xxi] Samsung Account-login påkrævet. Avancerede intelligensindstillinger, der forhindrer serveradgang, vil begrænse funktionaliteten af nogle AI-funktioner. Uanset serveradgang gemmer Samsung ikke brugerinput eller outputdata.

[xxii] Knox Matrix understøttes på Galaxy-smartphones og -tablets med One UI 6 eller nyere. Tilgængelighed kan variere alt efter land eller region.

[xxiii] Batterierne i Galaxy S24 Ultra og Galaxy S24+ indeholder mindst 50 % genanvendt kobolt fra før og efter forbrug. Batteriet i Galaxy S24 indeholder mindst 10 % genanvendt kobolt fra før og efter forbrug. Ovenstående mål er baseret på vægt.

[xxiv] Højttalerne i Galaxy S24-serien indeholder 100 % genanvendt neodymium før og efter forbrug. Ovenstående mål er baseret på vægt.

[xxv] Neodymium

[xxvi] Højtalerne i Galaxy S24-serien har 40 % genanvendt stål fra inden og efter forbrugerleddet.

[xxvii] Tilgængeligheden og tidspunkterne for Android OS-opgraderinger og sikkerhedsopdateringer kan variere alt efter enhedsmodel og marked.

[xxviii] UL ECOLOGO®-certificerede produkter og tjenester er verificeret for reduceret miljøpåvirkning baseret på miljømæssige ydeevnekriterier gennem hele deres livscyklus, herunder energireduktion, materialer, sundhed, miljø, fremstilling og drift. Galaxy S24-serien opfyldte UL 110, hvilket er UL-miljøstandarden for mobiltelefoners bæredygtighed.

[xxix] Carbon Trust har målt og verificeret CO2-fodaftrykket under hele produktlivscyklussen for Galaxy S24-serien, inklusive fremstilling, distribution, brug og eventuel bortskaffelse. Dette er blevet verificeret i forhold til PAS2050, der er en internationalt anerkendt standard.

[xxx] I 2021 annoncerede Samsung MX-virksomheden fire mål på tværs af sine produkter og forretninger, der skal nås inden udgangen af 2025. Målene omfatter at udvikle og integrere genbrugsmaterialer i alle nye mobilprodukter, at eliminere engangsplastik fra mobilemballage, at reducere standby-strømforbruget for alle smartphone-opladere til nul og at opnå nul affald til lossepladser på tværs af den globale drift.

[xxxi] Et modul i en smartphone defineres af Samsung som antenne, batteri, kamera, skærm, mekaniske komponenter, motor, PBA/FPCB, højtaler, trådløst opladermodul og emballage.

[xxxii] Titaniumrammen inkluderer ikke volumen- og sideknapper.

[xxxiii] Farver kan variere alt efter marked og udbyder.

[xxxiv] Gælder ved køb af Galaxy S24, S24+ og S24 Ultra mellem den 17. januar 2024 og den 30. januar 2024 på samsung.com og hos udvalgte forhandlere. Værdi på op til 1 800 DKK. Se venligst din valgte forhandler for detaljer om, hvordan du benytter dig af dette tilbud.

Emner


Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med transformative idéer og teknologier. Virksomheden er med til at redefinere vores opfattelse af tv-apparater, smartphones, bærbare enheder, tablets, digitale apparater, netværkssystemer og hukommelse, system-LSI-, støberi- og LED-løsninger. De seneste nyheder kan findes i Samsungs nyhedsrum på http://news.samsung.com

Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån