Gå til indhold
Tag et selfie ved at vinke til Samsung SMART Camera NX3000

Pressemeddelelse -

Tag et selfie ved at vinke til Samsung SMART Camera NX3000

Kompakt systemkamera i retrostil

København d. 8. maj 2014Nu lanceres Samsung Smart Camera NX3000 - et kompakt systemkamera i retrostil, der leder tankerne tilbage til den analoge tid. Kameraets indmad er dog det seneste indenfor kamerateknologi, som gør det muligt for fotoentusiaster at dokumentere deres liv i billeder af høj kvalitet.

NX3000 har et tre tommer vendbart ’flip-up display’ med ’Wink Shot’-funktion, der lader dig tage billeder ved blot at vinke til kameraet, mens du står foran det. Dette giver dig mulighed for at tage et perfekt selfie i én enkelt bevægelse - slå skærmen op, fang dit ansigt på displayet og vink.

Funktionen ’Tag & Go’ er ligesom i Samsungs andre Smart-kameraer integreret i NX3000. Dette gør det muligt at dele billeder med andre hurtigt og uden kabler. Brug ’Photo Beam’ og send billedet på din skærm til andre NFC-enheder, såsom telefoner og tabletter, blot ved at lade enhederne røre hinanden.

Kameraet har en 20.3MP APS-C CMOS-sensor, en lukketid på 1/4000 og fem frames per sekund, når du tager billeder i serie. Kameraet leveres med Samsungs nye 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS linse. Med denne kompakte, men kraftfulde linse, tager du skarpe og klare billeder, selv når du zoomer ind. Kameraet kan styres via din smartphone eller tablet ved hjælp af ’Remote Viewfinder Pro’.

NX3000 leveres i hvid, sort og brun til en vejledende udsalgspris på 3.800 kr. Fås i butikkerne i begyndelsen af ​​juni.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92