Få vores nyheder på mail

Store muligheder i lille format – ny B2B-skærm fra Samsung

Pressemeddelelse   •   Nov 27, 2014 09:00 CET

Skærmen giver helt nye muligheder for at skabe øget salg i butikkerne

København – d. 27. november 2014: ”Alt skal væk”, ”halv pris”, ”køb tre, betal for to”, ”gaveideer!” Nu får du mulighed for at forme din kundekommunikation, præcis som du ønsker det. Men glem alt om røde, håndskrevne særpriser på store reklamesøjler. Nu lancerer Samsung nemlig en ny digital skærm i størrelserne 10,1 og 21,5 tommer, der er perfekte til at påvirke købsbeslutningen ude ved butikshylderne.

”Dynamisk kommunikation er en afgørende succesfaktor for øget salg, øget profit og en forbedret kundeoplevelse. Med et omfattende udbud af smarte skilteløsninger kan vi derfor tilgodese alle behovene i detailhandlen. Det er derfor, vi nu lancerer en model i et mindre format, som kan placeres fleksibelt tæt på både varen og kunden,” siger Atlan Brabaek, salgsansvarlig for B2B i Samsung Danmark.

Tilpas budskaber hurtigt og enkelt
At benytte digital kommunikation i et butiksmiljø indebærer traditionelt set en skærm, en pc og særlig software. Men Samsungs nye skærm er en komplet hardwareløsning med en integreret og kraftig medieafspiller. Det eneste, man behøver for at komme i gang, er strøm til skærmen og internetadgang, samt en cloud-tjeneste fra en tredjepart, som let kan styres fra en valgfri webbrowser. Så kan du hurtigt og og nemt vise oplysninger om dit produkt eller tilbud og bestemme, hvad der vises på skærmen, baseret på fx lagerstatus, vejret, temperaturerne eller salgstal.

Begge modeller har indbygget wifi, god lysstyrke, bred betragtningsvinkel, er designet til 16 timers drift pr. døgn og har tre års garanti. Skærmene passer ikke kun til detail, men kan også implementeres i fx receptioner, mødelokaler, konferencecentre, hoteller og restauranter. Modellen på 21,5 tommer fås også med en tipunkt interaktiv touchscreen.

Vejledende pris ex moms: DB22D-P 2.700kr., DB22D-T(touch) 4.100kr., DB10D-P 1.900kr. Modellerne kan købes hos Samsungs forhandlere og partnere fra december måned. Læs mere om tekniske specifikationer i dokumentet nederst på siden.

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, er førende globalt inden for forbrugerelektronik og komponenter hertil. Gennem kontinuerlig innovation og nye opfindelser udvikler vi Smart-TV, Smartphones, PC’er, printere, kameraer, køkken- og hvidevarer, medicinaludstyr, halvledere og LED-løsninger. Vi er 286.000 medarbejdere fordelt på 80 lande og har en årlig omsætning på mere end 216,7 mia. dollars (baseret på tal fra 2013). Samsungs mål er at skabe flere muligheder for mennesker over hele verden. Besøg www.samsung.com/dk for mere information.