Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Stor efterspørgsel på Samsung Galaxy Note7

Forudbestillingerne på Galaxy Note7 overgår alle forventninger. Salgsstart i Danmark den 9. september.

København, den 24. august 2016 – Det har været muligt at forudbestille Galaxy Note7 i Europa i næsten en uge, og nu meddeler Samsung, at forudbestillingerne har slået alle tidligere rekorder.

Inden forudbestillingerne startede den 16. august, havde interessetilkendegivelsen på Samsungs digitale kanaler allerede overgået den tilsvarende periode for Galaxy S7 og S7 edge. Det har betydet, at Samsung har været tvunget til at sætte en begrænsning på forudbestillingerne. Begrænsningen har været sat for at sikre, at efterspørgslen kan imødekommes, når selve salget starter.

I kølvandet på forudbestillingerne, og på grund af Samsungs ønske om at imødekomme efterspørgslen blandt forbrugerne, vil salgsstarten i Europa blive delt op i tre faser – med start den 2., 9. og 12. september. I Danmark vil salget starte den 9. september.

”Responsen hos forbrugerne bekræfter virkelig, at Note7 er en veldesignet telefon med mange brugbare kvaliteter. Den medfølgende S Pen har altid været kernen i Note-serien, men er nu yderligere udviklet med flere anvendelige funktioner og et forbedret design. Note7 byder endda på helt nye funktioner som eksempelvis irisscanning, som giver brugeren mulighed for enkelt at låse telefonen op med øjnene. Ved at sprede den europæiske salgsstart over tre datoer kan vi imødekomme den utrolige efterspørgsel, der har været,” siger Lars Jansson, Vice President hos Samsung Electronics Nordic.

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, digitale enheder, printere, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/

Pressekontakt

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant 40261663
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt PR Manager TV/Home appliances +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70