Gå til indhold
Stilren 360-grader musik med Samsungs nye trådløse højttalere

Pressemeddelelse -

Stilren 360-grader musik med Samsungs nye trådløse højttalere

Multirumshøjtaleren Samsung Wireless Audio-360 med 360-grader Ring Radiator-teknik

København – 26. maj, 2015 – For lidt over et år siden åbnede Samsung dørene til deres nye Audio Lab i Californien. Ingeniørerne fik til opgave at skabe en helt ny lydenhed tilpasset nutidens sociale måde at lytte til musik. Resultatet hedder Samsung Wireless Audio-360, en trådløs 360-grader højttaler, som netop nu lander i de danske butikker.

”Tendensen er klar - vi sidder ikke længere foran vores anlæg og lytter til musikken. Vi foretrækker i stedet at lytte til vores egne spillelister i alle hjemmets rum, og frem for alt foretrækker vi at bevæge os og lave andre ting, imens vi lytter,” fortæller Kasper Thomsen, Sales Manager AV hos Samsung Danmark.

Med R6 og R7 øger Samsung ikke kun deres satsning inden for trådløs multirumslyd, men introducerer også et helt nyt koncept. I modsætning til konventionel lydteknologi, der blot sender lyden i én retning, er Samsungs nye satsning banebrydende. De nye højttalere spreder nemlig lyden 360 grader og fylder rummet med bas og diskant i perfekt balance. Det er Samsungs egen Ring Radiator-teknologi, der giver den samme rige lydoplevelse, uanset hvor du befinder dig i rummet.

De nye højttalere er fuldt kompatible med Spotify Connect, hvilket betyder, at du kan bruge Spotifys app, som du plejer med dine gemte spillelister og album. Højttalerne kan også let styres med Samsungs Multiroom app, der blev relanceret med et nyt interface og nye funktioner tidligere på året. R6 og R7 installeres ved, at adgangskoden til netværket indtastes i app’en. De nye højttalere kan desuden tilsluttes trådløst til Samsungs multirumskompatible TV, soundbars og smartphones via app’en, samt anvendes med Samsungs multirumshøjtalere M3, M5 og M7, der blev lanceret i 2014.

Den mindre og flytbare model R6 har en batterilevetid på omkring seks timer og har en vejledende udsalgspris på 3.000 kr., mens den større model R7 har en vejledende udsalgspris på 3.800 kr. Begge modeller kommer i hvid og mørk grå. Højttalerne kan naturligvis stå alene, men snart lanceres også et gulvstativ og et beslag til loftsmontering, der kommer til at koste hhv. ca. 1.000 kr. og 300 kr.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 307.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70