Gå til indhold
StemDrop: Samsung og TikTok lancerer ny musikplatform

Pressemeddelelse -

StemDrop: Samsung og TikTok lancerer ny musikplatform

Samsung og TikTok lancerer den nye musikplatform StemDrop. Det er et nyt format på TikTok, hvor brugerne kan opdage ny musik og indlede globale musiksamarbejder. I forbindelse med lanceringen udgiver Max Martin også en eksklusiv single - en sang, som TikTok-brugere har mulighed for at producere deres egne version af.

København, Danmark - 19. oktober 2022 - Samsung Electronics Co, Ltd. har indgået et samarbejde med TikTok om at lancere StemDrop, et nyt format, der giver brugerne mulighed for at opdage musik og gøre det muligt for at lave musiksamarbejder med andre TikTok-brugere verden over. StemDrop, der er tilgængelig på TikTok-appen fra den 26. oktober, giver musikskabere en unik mulighed for at samarbejde med nogle af verdens største producenter. Den første artist til at udgive en single vil være Max Martin og hans team af sangskrivere, Savan Kotecha og Ali Payami. I forbindelse med lanceringen udgiver de en 60-sekunders single eksklusivt på TikTok - skabt til at verdens TikTok-brugere kan mixe og dele den i deres egen fortolkning.

Vi er glade for endelig at kunne lancere StemDrop til verden. Nogle af de største navne inden for underholdning, musik og teknologi vil nu mødes på TikTok for at opdage ny musik og nye talenter på en helt ny måde. Hver dag vender kunstnere og sangskrivere sig mod TikTok for at dele deres musik i håbet om at få den ud til et globalt publikum. StemDrop vil sætte fokus på disse hidtil ukendte musiktalenter og være et springbræt for deres fremtidige karrierer," siger Ole Obermann, Global Head of Music hos TikTok.

Uanset om skaberne ønsker at samarbejde med nye eller etablerede kunstnere, kan de tage deres StemDrop til det næste niveau ved hjælp af f.eks. en Samsung Galaxy Z Flip4:

  • Brugere kan filme en musikvideo fra enhver vinkel ved at vippe Z Flip4 delvist for at aktivere FlexCam - det giver brugerne større frihed, når de filmer deres indhold.
  • Det opgraderede Z Flip4-kamera har også en 65 % lysere sensor* i forhold til den tidligere model, hvilket giver bedre billeder i svagt lys og gør det muligt at skabe indhold både dag og nat.
  • Multi-vindue giver brugerne mulighed for at bruge to apps samtidig, hvilket betyder, at de kan læse sangtekster og øve deres optrædener på samme tid.
  • Når brugerne har optaget deres StemDrop, kan de tilslutte Galaxy Buds2 Pro til Z Flip4 og lytte til Hi-Fi lyd, hvilket giver dem en oplevelse som i et musikstudie - uanset om de er hjemme eller på farten.

Med udgivelsen af Max Martins single vil det globale TikTok-fællesskab også få adgang til "stems" via TikToks Sounds, som er de enkelte komponenter i en sang, f.eks. trommer, bas og vokal. StemDrop Music Mixer, der drives af Samsung, men som er åben for alle, giver brugerne mulighed for at producere deres egen unikke version af sangen. TikTok-profilerne Ari Elkins, Astrid S og Your Boy Moyo er blevet udnævnt som globale ambassadører for StemDrop og vil være værter for alt dagligt indhold på @StemDrop-kanalen på platformen.

Som en af de globale ledere i smartphone-industrien har Samsung en særlig forståelse for vigtigheden af at skabe indhold i kortere formater.

”Hos Samsung forstår vi, at underholdning er mest spændende, når den udvikler sig. Vores samarbejde med TikTok, Syco Entertainment og Universal Music Group er et nyt kapitel, der kan redefinere musikskabelse. Vi er glade for at kunne bygge videre på vores voksende rolle i musikindustrien og inspirere til mere teknologisk innovation og til at inspirere verden til #MakeItWithSamsung," siger Benjamin Braun, Chief Marketing Officer hos Samsung Europe.

Den officielle StemDrop-kanal (@StemDrop) har i dag lagt flere videoklip ud for at fejre lanceringen og vække TikTok-fællesskabets interesse.

Læs mere om StemDrop, Samsung Galaxy Z Flip4 og Galaxy Buds2 Pro her.

Find pressebilleder her.

Om TikTok

TikTok er den førende destination for korte mobilklip. Vores mission er at inspirere til kreativitet og skabe glæde. TikTok har globale kontorer i bl.a. Los Angeles, New York, London, Paris, Berlin, Polen, Israel, Dubai, Singapore, Jakarta, Seoul og Tokyo. https://www.tiktok.com/

*Sammenlignet med Galaxy Z Flip3 5G.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån