Få vores nyheder på mail

Softwareopdatering: Galaxy S10 arver lækkerier fra Galaxy Note10

Pressemeddelelse   •   Okt 04, 2019 08:00 CEST

Samsung er klar med en softwareopdatering, der giver alle brugerne af Galaxy S10-serien adgang til en række populære funktioner fra Galaxy Note 10: Nye og forbedrede kamerafunktioner, professionel videoredigering, PC-oplevelse med Samsung DeX og en bedre brugeroplevelse med biometrisk sikkerhed og beskeder. Opdateringen bliver rullet ud i Norden med start den 4. oktober.

København, den 4. oktober 2019– Samsungs Galaxy Note10 og Note10+ er født med flere interessante funktioner, der fremmer kreativiteten såvel som produktiviteten. Fra og med den 4. oktober kan du også få AR Doodle, indbygget videoredigering og link til Windows-integration til Galaxy S10e, S10 og S10+ på det nordiske marked.

-Hos Samsung arbejder vi hele tiden på at give vores nuværende og kommende brugere den bedst mulige smartphone-oplevelse. Den kommende opdatering er et godt eksempel på, hvordan vi løbende lancerer nye tekniske forbedringer til vores tidligere enheder og til de kunder, der allerede bruger en Galaxy S10, siger Claus Holm, Director IM & Country Manager Denmark

Forbedret kamera fra Galaxy Note10 til S10

Så snart du henter opdateringen, vil du opdage, at dit kamera er blevet endnu bedre. Opdateringen indeholder blandt andet Night Mode til frontkameraet, der gør det muligt at tage bedre og mere livfulde billeder i mørke miljøer. Opdateringen rummer også den forbedrede Super Steady videostabilisering og Galaxy Note10-funktioner som AR Doodle og live-fokus til video. AR Doodle giver mulighed for at tegne og skrive beskeder i videoer med Augmented Reality (AR). Og med live-fokus kan brugeren filme med dybdeskarphed for at skabe bokeh-effekt, selv med bevægeligt motiv, både med det forreste og det bagerste kamera.

Opdateringen giver også adgang til det nye videoredigeringsværktøj, som er tilgængeligt i Galleri-appen. Det gør brugeren i stand til at skabe delingsbare videoer direkte i S10. Det bliver blandt andet nemt at klippe i video, indsætte forskellige klip og indstille afspilningshastigheden. Der er også mulighed for at indsætte undertekster og baggrundsmusik.

Brug Galaxy S10 som computer med Samsung DeX

Opdateringen til Galaxy S10-serien understøtter også Samsung DeX til PC. Så snart du har hentet appen fra SamsungDeX.com, kan du starte Samsung DeX på PC eller Mac ved at koble Galaxy S10 til computeren med et USB-kabel. Blandt de nye funktioner er også link til Windows, så alle Galaxy S10-brugerne kan få en trådløs opkobling af telefonen til Windows 10 PC og søge i indhold, sende og modtage beskeder og synkronisere de nyeste billeder direkte fra computeren.

De samme opdateringer følger med de apps, som Galaxy S10-brugerne anvender dagligt, som Samsung Pass og Beskeder.Indstillingerne for Samsung Pass er blevet mere brugervenlige, og det bliver nemmere at bruge telefonens biometriske teknik til login i apps og på hjemmesider – hurtigere og sikrere. I Besked-appen bliver de nye ikoner til billeder og videoer flyttet til venstre side af vinduet for at give en mere smidig adgang til filerne.

Få mere at vide om Galaxy S10 på:

news.samsung.com/galaxyeller www.samsungmobilepress.com.

Pressekontakt

Karin Tångstedt / +46 76 118 65 90 / karin.t@samsung.com

Testprodukter

RelationsPeople / +45 40 26 16 63 / samsung@relationspeople.dk

Følg Samsung på Mynewsdesk: www.mynewsdesk.com/dk/pressroom/samsung

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/