Gå til indhold
Software fra PrinterOn er nu kompatibel med Samsungs mellem- og højhastighedsprintere

Pressemeddelelse -

Software fra PrinterOn er nu kompatibel med Samsungs mellem- og højhastighedsprintere

Samsung gør udskrivning fra mobile enheder nemmere og mere sikker ved nu at tilbyde fuld understøttelse af PrinterOn-software til alle printere fra segment 3 og højere

København, den 23. september 2015 – Samsung fortsætter med at præsentere nye og innovative løsninger til udskrivning fra mobile enheder. Som det nyeste tiltag tilbyder Samsung nu, at de tre software-udgaver PrinterOn Enterprise, Express og Hosted, kan installeres i alle Samsung-printere i hastighedssegmenterne 3 og højere. Disse segmenter omfatter printermodeller, der udskriver mere end 21 A4-sider i minuttet i farver og 31 A4-sider i minuttet i sort og hvid.

Softwaren fra PrinterOn kan installeres direkte i Samsungs printere og kræver intet ekstra udstyr. Du behøver kun at registrere printeren én gang, og derefter kan du udskrive på printeren fra mobile enheder eller bruge den til fjernudskrivning fra både kontoret og hjemmet.

”Vi er stolte af nu at kunne tilbyde en omfattende løsning til udskrivning fra mobile enheder. Med PrinterOn får vores kunder en brancheførende teknologi, der både er mere sikker og nemmere at bruge”, siger Atlan Brabæk, Sales Manager Enterprise Business for Samsung Danmark.

PrinterOn-softwaren omfatter:

  • Enterprise Edition: En privat cloud-baseret løsning til udskrivning fra mobile enheder, tilpasset virksomheder med en høj printvolumen og mange forskellige netværk.
  • Express Edition: En løsning, udviklet til virksomheder med en lav printvolumen. En privat cloud-baseret printløsning, der nemt kan installeres og konfigureres.
  • Hosted Edition: En offentlig cloud-baseret printløsning, der er velegnet til offentlige steder, såsom hoteller og lufthavne. PrinterOn Hosted giver offentlige steder mulighed for at tilbyde enkel og sikker udskrivning fra mobile enheder til både gæster og medarbejdere.

”Med PrinterOn har vi nået en ny milepæl for Samsung Printing Solutions, da vi nu kan tilbyde vores kunder i hele verden en integreret løsning til sikker mobil udskrivning”, slutter Atlan Brabæk.

For mere information om PrinterOn, besøg venligst: www.printeron.com/solutions/technology-partner-solutions/samsung.html.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, kameraer, hårde hvidevarer, printere, professionelle monitorer, SSD, hukommelseskort, medicinaludstyr, netværkssystemer samt halvleder- og LED-løsninger. Vi er også førende inden for Internet of Things, blandt andet med voresinitiativer inden for det intelligente hjem og digital sundhed. Vi er 319.000 medarbejdere fordelt på 84 lande med en årlig omsætning på 196 mia. dollars. For mere information, besøg vores hjemmeside www.samsung.com/dk og vores officielle blog på global.samsungtomorrow.com

Kontakt

Nikoline Meincke

Nikoline Meincke

Pressekontakt PR senior consultant
Kristoffer Kej

Kristoffer Kej

Pressekontakt Client lead PR og kommunikation
Elin Axelsson

Elin Axelsson

Pressekontakt Corporate Communications & PR +46 73 671 95 26
RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån
Samsung kundesupport

Samsung kundesupport

Pressekontakt For spørgsmål vedrørende kundeservice +45 70 70 19 70

Bjørn Andreassen

Pressekontakt PR Consumer Electronics / PR Mobile Experience +45 226 551 92