Gå til indhold
Skab en ægte sportsoplevelse derhjemme med Samsungs laserprojektor The Premiere

Pressemeddelelse -

Skab en ægte sportsoplevelse derhjemme med Samsungs laserprojektor The Premiere

København, 15. juni 2021 - Hjemmeunderholdning har fået en helt ny betydning i de senere år. Broadcasting af sport, streamingtjenester og sociale medier har ændret måden, folk producerer og forbruger sportsnyheder og -indhold på. Dette skift har skabt et behov for underholdningsoplevelser, der er tilgængelige på TV og projektorer af høj kvalitet.

Da sportsbegivenheder langsomt begynder at vende tilbage til det normale, kan forbrugerne igen se favoritterne spille hjemme fra sofaen. Men for at kunne matche oplevelsen på hjemmefronten kræves et stort billede af høj kvalitet. Samsungs The Premiere[1] er en projektor, der tilbyder billedkvalitet i høj opløsning med en fordybende surroundlyd, der giver følelsen af at være i centrum af begivenheden.

En 130” skærm giver gode muligheder

The Premieres skærm er større end det gennemsnitlige TV og kan projiceres på enhver tom vægflade. I modsætning til traditionelle projektorer, der kræver en afstand på tre til fire meter for optimal billedkvalitet, er The Premiere meget let at installere og kan placeres på en bænk lige under den væg, du vil projicere på. Det leverer også en billedstørrelse på op til 130”.

Projektoren kræver heller ikke en kompliceret installationsproces. Brugeren kan nemt forbinde strømkablet og oprette forbindelse til et trådløst netværk uden at skulle hænge det i loftet eller holde afstanden fra væggen i tankerne. The Premiere har også et kompakt design, så brugerne let kan flytte og håndtere projektoren.

Dynamisk 4K-opløsning

Med målet om at skabe en helt ny projektoroplevelse har Samsung inkorporeret sin brancheførende TV-teknologi i The Premiere, så brugerne kan nyde dynamisk 4K-opløsning i stort format.

Ved at bruge tredobbelt laserteknologi leverer projektoren en levende billedkvalitet, genskaber farver, producerer mindre varme og giver længere levetid. Uanset om brugeren streamer den nyeste 4K sportsdokumentar eller sportsbegivenhed live, tilbyder The Premiere medrivende underholdningsoplevelser på en krystalklar skærm med høj opløsning.

Funktionel billedkvalitet, uanset tid på dagen

Billedkvaliteten på en projektor påvirkes af det omgivende lys mere end på konventionelle TV-skærme, hvilket gør det vigtigt for en projektor at producere lyse billeder.

Som verdens første HDR10+-projektor tilbyder The Premiere en maksimal lysstyrke på 2800 ANSI-lumen[2] - en lysstyrke svarende til 2.800 bloklys. Brugere kan derfor nyde en billedkvalitet på biografniveau, selv om dagen. The Premiere giver også et kontrastforhold på 2.000.000:1, hvilket betyder, at projektoren kan udtrykke alle de subtile kontraster og detaljer i mørkere billeder.

Alt-i-en højttalere for den bedste liveoplevelse

For at opnå den ægte sportsoplevelse derhjemme kræves god lyd.

The Premiere producerer derfor tredimensionel lyd uden behov for ekstra højttalere. Dette er takket være det robuste lydsystem, der er indbygget i projektorens kompakte design. Projektoren er udstyret med 4,2-kanals 40W indbyggede højttalere, der projicerer lyd med en spredning af både højde og bredde. Projektoren er også udstyret med Samsungs proprietære Acoustic Beam-teknologi. Teknologien maksimerer lyd fra alle vinkler og udsender lyd fra 44 indstillede huller placeret på begge sider af projektoren.

Bliv underholdt og forbundet med smarte TV-funktioner

The Premiere har Samsungs velkendte Smart Hub med et stort udvalg af apps og giver brugerne adgang til større sportsstreamingsplatforme såvel som Samsung TV Plus.

The Premiere understøtter også funktionen 'Tap View'[3], som muliggør spejling fra brugerens smartphone til projektoren. Ved at trykke let på telefonen på siden af The Premiere kan brugeren nemt overføre billeder eller videoer fra deres smartphone.

[1] Modellen præsenteret i denne artikel er The Premiere LSTP9.

[2] ANSI Lumen: Lysniveauet er baseret på American National Standards Institute (ANSI) -standarden for at beskrive lysstyrken på en projektor. 1 ANSI-lumen svarer til lyset fra et bloklys.

[3] Tap view-tjenesten fungerer kun med Samsung Galaxy-smartphones, der har Android 8.1 og nyere, når både mobilskærmen og The Premiere er tændt.

Emner

Tags


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Pressekontakt

Kim Gertsen

Team Lead TV/AV +4520224443

RelationsPeople

For test og udlån

Relateret materiale