Gå til indhold
Samsungs udvidede Bespoke-kollektion er nu tilgængelig i Norden

Pressemeddelelse -

Samsungs udvidede Bespoke-kollektion er nu tilgængelig i Norden

Samsung Electronics lancerer nu den nye Bespoke-kollektion i Norden. Kollektionen giver udtryk for Samsungs kontinuerlige mission om at blive den førende leverandør af intelligente og digitale hvidevarer til hjemmet.

- Med denne Bespoke-kollektion vil vi tilbyde produkter, som forbedrer og letter forbrugernes hverdag. Produkterne kommer med nye energibevidste og smarte designfunktioner, som vi mener passer godt ind i vores nordiske hjem, hvor mange mennesker lægger vægt på funktion såvel som design og stil, siger Rikard Fornbäck, produktchef hos Samsung i Norden.

Vask med smarte løsninger og reducer energiforbruget

Den nye Bespoke AI™ vaskeserie, er udviklet sammen med Patagonia og er udstyret med løsninger for at mindske energiforbruget og udledningen af mikroplastik fra tøj. Med hjælp fra en filterteknologi forhindrer Bespoke AI™ Washer mikroplastik fra at løbe med ned i afløbet med op til 54 %[1]. Maskinen er udrustet med AI Energy Mode of SmartThings Energy, hvilket hjælper brugerne med at spare op til 70 %[2] af energiforbruget.

Derudover kommer Bespoke AI™ Washer med AI-sensorer, der måler tøjets vægt og snavsniveau for at tilpasse den nødvendige mængde af vand, vaskemiddel og energi.

Ny ovnserie med smarte funktioner

Nu lancerer Samsung den nye ovnserie: NV7000B og NQ7000B. Begge modeller kommer med forskellige dampfunktioner, der gør sund kost og tilberedning lettere. Ovnene findes i fire Bespoke-farver; Satin Beige, Clean Navy, Clean Black og Clean Stainless. Ovnene kommer med innovative metoder til at tilberede mad ved både damp og stegning:

  • Dampet mad:
  • Air Frying:
  • Air Sous Vide:

Full Steam– tilberedning af grøntsager eller frisk fisk med varm damp, der bevarer flere af næringsstofferne og råvarernes naturlige smag.

Add Steam– fylder ovnen med damp og hjælper tilberedningsprocessen, så råvarerne får et saftigt indre og sprødt ydre.

Natural Steam– få et saftigt og sprødt bageresultat uden andre nødvendige remedier

Med Air Fry-indstillingen tilberedes råvarer med få mængder fedtstof, hvilket reducerer overskydende fedt samtidig med, at maden holdes sprød uden på og saftig inden i. Du skal blot placere maden på bakken med en smule olie og indstille Air Fry-mode.

Tilbyder møre og lækre retter ved at registrere temperaturen nøjagtigt og holde den konstant over en længere periode. Det betyder, at alt bliver tilberedt jævnt, uanset hvor det er placeret i ovnen.

Begge ovnmodeller kommer med SmartThings Cooking. SmartThings Cooking får du tilgang til via SmartThings-appen og tilbyder en kulinarisk oplevelse, når du handler ind ved hjælp af personlige opskrifter, indkøbslister og ovnindstillinger. Dine smarte apparater synkroniseres og tilgås enkelt fra SmartThings-appen i din telefon eller dit tilsluttede køleskab (som Family Hub) og gør din håndtering af mad og råvarer mere enkel.

For mere information, besøg samsung.com.

Vejledende priser:

  • Vaskemaskiner: 7 499 DKK - 10 999 DKK
  • Tørretumblere: 7 499 DKK - 12 499 DKK
  • Ovne: 5 199 DKK - 17 990 DKK
  • Kompaktovne: 7 499 DKK - 12 999 DKK

Om Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspirerer verden og former fremtiden med innovative idéer og teknologier. Virksomheden redefinerer verden af TV, smartphones, gadgets, tabletter, hvidevarer, netværkssystemer og hukommelse, LSI-systemer, tekniske støberier og LED-løsninger. For de seneste nyheder, besøg venligst Samsung Newsroom på http://news.samsung.com.


[1] Testet med 2 kg belastning af 100 % polyester hættetrøjer ved at sammenligne syntetiskcyklus på Samsungs konventionelle model WW4000T og mindre mikrofibercyklus på WW7000B. Resultaterne kan være forskellige afhængigt af tøjet og miljøet. Testet af Ocean Wise Plastics Lab.

[2] Testet i overensstemmelse med IEC 60456-2010 / 4 kg vaskemængde / Super Eco Wash koldt (WF80F5E5U4W) vs. Bomuld 40°C uden Ecobubble (WF0702WKU). Individuelle resultater kan variere.

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån