Få vores nyheder på mail

Samsungs nyheder fra Galaxy Unpacked er nu tilgængelige i butikkerne

Pressemeddelelse   •   Aug 21, 2020 08:00 CEST

Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra, Tab S7, Tab S7+, Galaxy Watch 3 samt Buds Live, som for nylig blev lanceret, kan nu købes i butikker og online.

København, den 21. august 2020 – I dag er der salgsstart for de produkter, som for nylig blev præsenteret ved Samsungs globale lanceringsevent Galaxy Unpacked. Det gælder de seneste flagskibstelefoner Galaxy Note20 og Note20 Ultra, de nye premium tablets Tab S7 og Tab S7+, det nye stilrene smartwatch Galaxy Watch 3 samt høretelefonerne Buds Live, som kommer i et helt nyt design og med støjreduktion.

Galaxy Note20 –­ den mest kraftfulde Note-serie til dato

De nye Galaxy Note20-produkter er udrustede med den mest kraftfulde præstationsevne i Note-seriens historie, designet til brugere, som vil have maksimal produktivitet og effektivitet. De nye produkter tager afsæt i deres forgængere i Note-serien, og tilbyder en række opdaterede funktioner og forbedringer. Den digitale pen, S Pen, er blevet udviklet, så den giver en mere virkelighedstro oplevelse.

Den smarte app, Samsung Notes, giver en forbedret brugeroplevelse. I disse tider hvor mennesker har brug for at kunne arbejde mere fleksibelt, gør Samsung Notesdet enkeltfor brugerne automatisk at gemme og synkronisere materiale på deres telefon, tablet eller PC.

Den nye Laser Autofokus-sensor kortlægger fokus på egen hånd, og Space Zoom hjælper dig med at forevige detaljer, som ellers er svære at fange. Galaxy Note20-serien er desuden udrustet med et 8K-kamera. som kan tage skarpe videoer i professionel klasse med knivskarp opløsning.

Galaxy Tab S7 og Tab S7+ – elegant design møder fleksibilitet

Samsungs nye tablets Galaxy Tab S7 og Galaxy S7+ kombinerer et stilrent og eksklusivt design med styrken hos en PC. Alsidighed og premiumfølelse præger Tab S7 og S7+, som er udrustede med den nye S Pen og Samsung Notes samt den seneste processor og 5G-opkobling (Tab S7+). Tab S7 har en skærm på 11-tommer, respektivt 12,4-tommer hos Tab S7+.

Galaxy Watch3 – næste generations smartwatch i eksklusivt design

Galaxy Watch3 er et rigtigt premiumur med sit tynde og lette design i rustfrit stål med ægte læderarmbånd. Galaxy Watch 3 er blevet udrustet med den populære roterende ring og tilbyder en masse funktioner og avanceret sensorteknik, som gør, at du som bruger kan tage kontrol over dit helbred. Skulle du være så uheldig at falde, kan funktionen fall detection endda sende et nødopkald til dine kontakter.

Galaxy Buds Live – ny formfaktor for en bedre pasform

Galaxy Buds Live har et lækkert design og en fantastisk pasform, som gør, at du kan have høretelefonerne i ørerne hele dagen. Høretelefonerne giver en imponerende lyd optimeret af AKG med fyldig bas og en sprød diskant. Galaxy Buds Live har tre mikrofoner, hvilket gør, at lyden bliver tydelig og naturlig, uden at du behøver at hæve stemmen. Den nye innovation Active Noise Cancellation (ANC) for open type gør det muligt at høre omgivelserne uhindret, samtidig med, at forstyrrende baggrundsstøj bliver reduceret.

Tillgængelighed[1]

Galaxy Note20-serien, Tab S7-serien, Galaxy Watch 3 og Galaxy Buds Live er nu tilgængelige til nedenstående vejledende priser:

Galaxy Note20-serien:

Galaxy Note20: 8299 DKK

Galaxy Note20 Ultra 256GB: 10199 DKK

Galaxy Note20 Ultra 512GB: 10899 DKK

Galaxy Watch3:

41mm 3599 DKK

45mm 3799 DKK

Buds Live – 1399 DKK

Tab S7-serien:

Tab S7 wifi 5999 DKK

Tab S7 LTE 6799 DKK

Tab S7+ wifi 7499 DKK

Tab S7+ 5G 9499 DK

For mere information om Samsungs seneste Galaxy-enheder, inklusiv specifikationer, besøg venligst news.samsung.com/galaxy, www.samsungmobilepress.com eller www.samsung.com/galaxy.

[1] Tilgængeligheden kan variere afhængigt af markedet, operatører og detailhandlere.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/