Gå til indhold
Samsungs nye Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 4-serien og Galaxy Buds2 fås nu i butikkerne

Pressemeddelelse -

Samsungs nye Galaxy Z fold-serie, Galaxy Watch 4-serien og Galaxy Buds2 fås nu i butikkerne

Til Samsungs Unpacked-event tidligere på måneden blev Samsungs seneste innovationer afsløret. Samsung annoncerede den næste generation af foldbare telefoner, Samsung Galaxy Z Fold3 og Samsung Galaxy Z Flip3, som er mere holdbare og til en lavere pris end tidligere generationer. Samsung Galaxy Buds2, anden generation af trådløse hovedtelefoner, nu med aktiv støjreduktion og lavere vægt end før samt Samsung Galaxy Watch4 og Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsungs seneste generation af smarte ure, der kombinerer Samsungs ekspertise inden for hardware og design med Googles stabile og intuitive software, Wear OS. Fra og med i dag er alle enheder tilgængelige hos udvalgte forhandlere.

”Vi ser frem til endelig at få vores nye produkter i butikkerne. Og vi er glade for, at vi allerede på forhånd har oplevet en stor interesse for både vores nye foldetelefoner, Galaxy Z Flip3 og Galaxy Z Fold3, og også vores nye ure,” siger Claus Holm, IM Director & Country Manager Danmark.

Galaxy Fold3 og Galaxy Flip3

Galaxy Z Fold3 5G og Galaxy Z Flip3 5G er tredje generations telefoner med foldbar skærm. Den nye generation af foldbare telefoner fra Samsung er mere kraftfulde, mere holdbare, med IPX8*-certificeret vandtæthed og indbygget i Armour aluminium, det hårdeste aluminium, som Samsung hidtil har brugt i sin produktion af telefoner. Og så endda til en lavere pris end tidligere generationer af foldetelefoner fra Samsung.

Galaxy Z Fold3 er en kraftfuld enhed til dem, der ønsker at kombinere produktivitet og underholdning. Med høj ydeevne og en 7,6” Infinity Flex-skærm er det let at multitaske, og med et selfie-kamera skjult under skærmen forstyrres din videooplevelse ikke. Derudover er Galaxy Z Fold3 den første telefon med en foldbar skærm, der understøtter Samsungs S Pen**. Den vejledende salgspris er fra DKK 14.199.

Galaxy Watch4-serien

Galaxy Watch4-serien er Samsungs første smartwatches med den nye Wear OS -grænseflade™, der drives af Samsung og er bygget sammen med Google™. Urene er udstyret med Samsungs egen interface One UI Watch, Samsungs hidtil mest intuitive brugergrænseflade. Galaxy Watch4-serien er forbedret med mere kraftfuld hardware og giver en mere sømløs og forbundet brugeroplevelse end før. De nye enheder er også blevet fuldstændig re-designet til at være dagligdagens værktøjer til bedre sundhed***. Den vejledende salgspris er fra DKK 1.999.

Galaxy Buds2: Hovedtelefoner med førsteklasses lyd og behagelig pasform

Buds2 er designet til at blive brugt hele dagen med en behagelig pasform og høj lydkvalitet. Støjreduktionsfunktionen reducerer baggrundsstøj med op til 98 procent**** og i samtaler bliver brugerens stemme klarere end før takket være et nyt system, der filtrerer en række distraherende baggrundslyde fra. Den vejledende salgspris er DKK 1.199.

Fra og med i dag er alle nyheder tilgængelige hos udvalgte danske forhandlere og på https://www.samsung.com/dk/


*IPX8 er baseret på testbetingelser for nedsænkning i ned til 1,5 meter ferskvand i op til 30 minutter. Anbefales ikke til strand- eller poolbrug.

**Galaxy Z Fold3 understøtter S-Pen Fold Edition og S-Pen Pro, og enhederne sælges separat.

***Erstatter ikke professionelle målemetoder til diagnose eller behandling af kvalificeret sundhedspersonale.

****Aktiv støjreduktion på Galaxy Buds 2 har modtaget UL -verifikation for at udelukke ekstern baggrundsstøj med op til 98 procent I 110,36Hz

Emner

Kategorier


Samsung Electronics Co., Ltd. inspirerer verden og former fremtiden med transformerende ideer og teknologier, der er med til at redefinere vores opfattelse af TV, smartphones, wearables, tablets, hårde hvidevarer, netværkssystemer, storage-løsninger, hukommelse samt halvledere og LED-løsninger. For at få de seneste nyheder, besøg Samsung Newsroom på news.samsung.com/


Kontakt

RelationsPeople

RelationsPeople

Pressekontakt For billeder og produktudlån